Jeg er helt vild med det her...

I bikini uden at føle sig utilpas…

IMG_5963Det er første gang at jeg sådan rigtig har vist mig frem i bikini efter jeg har fået lavet mine bryster, og det føltes godt! Nu er det ikke sådan at jeg går og tænker over at det er silikone bryster som jeg render rundt med, for de virker og føles meget naturlige! Men det slog mig bare dernede…. Hvor glad jeg er for den beslutning som jeg har taget!

Hvis jeg ikke havde fået dem lavet, så havde jeg 100% aldrig lagt og solet mig mens folk kunne se på, never ever! Så havde det i hvert fald været iført en tynd t-shirt og jeg havde følt mig vildt utilpas, den er stensikker… Det er faktisk vildt at tænke på at det allerede er et halvt år siden, tiden går godt nok hurtig, hold nu op. Men jeg er så glad for dem, og føler mig så tilpas….. En af de bedste ting som jeg har gjort for mig selv! HAPPY HAPPY HAPPY … Nu skal jeg snart til mit halvårs tjek! Jeg glæder mig til at se før/efter billeder, weeee…. Der er jo sket en kæmpe forskel… Hvis i har lyst vil jeg gerne dele det med jer, altså så i kan se billederne.. Hvis ikke, helt forståeligt… I må snart være træt af at høre om mine babbelutter… Men hey, det har bare gjort min hverdag nemmere! Jeg havde jo nærmest ingen selvtillid efter fødslen på grund af dem..

Bikinien er fra Hunkemöller og kan købes, HER
hej
12920998_1038969516176750_1266241418_n12921155_1038969502843418_806894573_nIMG_5955
Unavngivet

7 kommentarer

 • Jasmin

  Det kunne være fedt at se gør efter billeder når man har fulgt med hele vejen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Vil gerne se før og efter billeder 👏🏻 hvorfor tog i før hjem fra Malaga?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Jeg vil også meget gerne se før/efter 🙂 Og du ser super godt ud.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna! Må jeg spørge, hvilken størrelse dine bikinier fra hunkemöller er? Jeg har nemlig selv ret store bryster, og har svært ved at finde nogen der passer ordentligt! Dem du har er nemlig super flotte, så måske kunne jeg være heldig at finde nogen! 😊😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Kender det godt, jeg har virkelig også svært ved det, specielt fordi jeg også er small i omkreds. Jeg bruger normalt 60, men kunne godt passe denne i 70… Så 70F 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Du har virkelig den flotteste krop! Man kan slet ikke se du har født et barn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Du ser super godt ud i den bikini Anna 🙂

  Jeg kunne også godt tænke mig, at se nogle før og efter billeder.

  Jeg elsker også selv Hunkemöller rigtig meget og har allerede forberedt mig til sommerens strandture med denne flotte top – https://www.hunkemoller.dk/dk_da/push-up-push-up-bikini-top-flow-black-111861-1.html

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er helt vild med det her...