Længere og fyldigere vipper! yay...

Læste stalkeren mine indlæg?

IMG_4080Husker i mine indlæg omkring stalkeren? (Hvis ikke, så kan i læse et af dem HER). Jeg var meget utryg ved at bo her på et tidspunkt, men overhoved ikke mere.. Der har intet været siden den nat hvor politiet kom, så han må jo være blevet skræmt væk af dem, eller også har han læst mit indlæg.

Jeg håber lidt at han har læst mine 3 indlæg omkring “stalkeren” som så er ham… Men jeg tvivler lidt… Eller hvad? For hvis han er en slags stalker, så er det ved allesteder han prøver at finde noget om mig? Hmmm.. også ligemeget, er bare glad for at der intet har været siden! Nu er der bare noget andet som irriterer mig rigtig meget… En af mine naboer, som jeg godt ved hvem er, kigger altid ind af mit vindue når han går forbi – altså stopper hurtigt op, for lige at lurer. Han er nok omkring de 70, men fuck hvor er det irriterende, LEAVE ME ALONE! Næste gang jeg buster ham i det, så siger jeg et eller andet til ham… Baaah!

MEN GODT HAM DEN ANDEN ER GONE! og han må gerne forblive væk, dumme dumme menneske..

Unavngivet

4 kommentarer

 • S

  Jeg stemmer for, du får øjenkontakt til ham og rækker tunge eller skeler eller et eller andet barnligt for at vise ham at du ikke gider det lol :p! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Min kæreste og jeg boede også en gang et sted hvor alle kiggede ind i køkkenet. Så en da hev han bukserne ned og viste bar røv. Så hvis du op lidt frisk. Haha. Men det er MANGE år siden. Det ville han nu ikke Gøre idag. Men det havde vi meget sjov med.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   haha, aaarg så er det da først han vil kigge 😛 hahaha

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] Anna Due har ikke set mere til sin stalker, efter hun skrev om ham på sin blog og meldte ham til politiet, skriver hun i et blog-indlæg: […]

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Længere og fyldigere vipper! yay...