Læste stalkeren mine indlæg?

Sådan er mit og Martins forhold til hinanden lige nu

img_6612

Jeg har her på det sidste fået en del beskeder omkring mit og Martin’s forhold, altså hvordan det er i dag. De fleste af jer har nok læst mine små sure opstød fra sidste år, hvor jeg var træt af Martin, og træt af at han havde fundet den kæreste som han nu havde (vidste hvem hun var, og det gjorde ondt at hun skulle nærme sig min søn). Men hun har ændret sig efter hun har fundet sammen med Martin, og hun er rigtig god ved Villian, så det er dejligt.

Anyways… Mit og Martins forhold er faktisk rigtig godt, vi griner og har det stadig sjovt sammen. Selvfølgelig kan der være nogle små ting engang imellem, hvis der er noget som jeg er lidt utilfreds med når det gælder Villian… Martin bliver faktisk aldrig rigtig sur, han tager ikke tingene så tungt. Vi ringer nogle gange til hinanden, hvor vi griner over de mærkeligste ting, som vi altid har gjort! Der er simpelthen ingen der har samme humor som os, vi kan virkelig være mærkelige sammen, sådan virkelig ha ha. Det er det eneste jeg godt kan savne ved ham nogle gange, for selvom vi ikke kunne sammen og skændes da vi boede sammen, så kunne han altid få mig til at grine. Der er ingen der er ligeså sjov som ham, og det er pisse irriterende, for det er humor jeg til dels falder for, og det har de fyre jeg har “datet” ikke rigtig haft…. Ej nu lyder det jo helt som om at jeg savner ham, altså det gør jeg ikke – bare hans humor, for der findes ingen fyre som er lige så skør og tosset som ham.

 (læs mit tidligere indlæg om mit og Martins forhold og hvad der gik galt, HER)
Unavngivet

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Læste stalkeren mine indlæg?