Villian er den eneste som holder mig oppe....

Villian er simpelthen den sjoveste… GIIIIIS!

hej

Jeg er meget imod at børn får lov til at sidde foran ipad’en i alt for lang tid af gangen, det burde være så lidt som muligt, fx under madlavningen eller hvis man lige skal noget vigtigt. Men for mig er det vigtigst at Villian leger, og det er han heldigvis god til. Han er rigtig god til at underholde sig selv, og vil faktisk hellere lege end at sidde med ipad’en (thank good)! Han sidder med den i måske 10 minutter en-to gange i ugen, hvor vi spiller og snakker med en kaaaat, det synes han nu er meget sjovt.

Men fjernsynet er tændt, så vi leger og ser lidt tegnefilm i mellemtiden på Viaplay… Villian er virkelig blevet sjov, han kan jo snakke nu… Eller snakke og snakke, men han kan sige mange ord! fx GIIIIIS, som betyder GRIIIS! Han er virkelig fan af gurli gris, når jeg sætter det på, så springer han og hopper af glæde og stiller sig klistret til skærmen, det er lige sagen. GIIIIS GIIIS, elsker det. (btw, den lyserøde sut.. tjae, det er altså blevet hans yndlings, ha ha…. åh altså…

Jeg har jo stadig et lille samarbejde med viaplay, og jeg fortrækker faktisk viaplay fremfor netflix… Der er bedre serier, film og tegnefilm til V, i hvert fald efter min mening. Derudover er der mange gode pakker, lige nu har jeg den største pakke, hvori man kan se sport… Jeg ser ikke selv sporten, men det gør/gjorde M. Men det gode er, at man kan se to forskellige programmer på samme tid, så når han så sport, så så jeg min yndlings serie REVENGE! i freaking f****** love it! Bedste serie evaaaaar… God aften people! Vi blogges ved i morgen hvor jeg fortæller hvorfor M ikke bliver nævnt mere..

13077357_1049115991828769_1639372444_n

Unavngivet

   

3 kommentarer

 • Cille

  Kære Anna!
  Håber stadig at dig og M ser hinanden, da i virket Til i havde det utroligt godt sammen! Og det var så dejligt at hører hvor glad du var!! Selvom du har haft din sygdom som jeg syns er inderligt synd for dig ! Så håber jeg på dine vegne at dig og M finder kontakten igen! I var er rigtig sødt “par” ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lykke

  Hej! 🙂 Jeg er blevet nomineret til at lave en blog award, og jeg har nu valgt at nominere dig! Det går ud på at du skal besvare 11 spørgsmål jeg har stillet, skrive 11 facts om dig selv, og derefter nominere 11 andre bloggere til at svare på 11 spørgsmål, som du finder på! Du kan læse mere om det på min blog og se dine spørgsmål. Min blog hedder http://lykkesblog.bloggersdelight.dk/90-2/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Belinda Nielsen

  Hej Anna, revenge er SÅ god, har set den hele, man bliver grebet af den og kan ikke skulle den igen.
  Når man kan lide så noget som det har du så nogle forslag til andre serier man kan blive grebet af?
  Kærlig hilsen Belinda

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Villian er den eneste som holder mig oppe....