Mine livretter og opskrifter...

Vind en ferie på 2×3000 KRONER!!!

12920998_1038969516176750_1266241418_n
Det er længe siden jeg har holdt en konkurrence, så jeg synes at det var ved at være på tide… Sommeren nærmer sig, thank goooood! Men derfor vil vi jo gerne på ferie, ikk? Jeg vil i hvert fald gerne… Jeg har næsten lige været i Malaga, og det var super lækkert dernede, dog synes jeg ikke 3 dage var nok.

Anyways… Nu har jeg skaffet jer en konkurrence i samarbejde med Day’z resort om et gavekort (2×3000 til 4 personer). Det eneste i skal gøre for at deltage, er at skrive jeres mail HER, når i har gjort det er i med i konkurrencen om de to gavekort, og så er det bare med at vente…. Vinderne får svar inden længe! Good luuuuck sweeties…

DELTAG I KONKURRENCEN, HER!
12920998_1038969516176750_1266241418_n 12921155_1038969502843418_806894573_nUnavngivetindlægget er lavet i samarbejde med Day’z resort.

6 kommentarer

 • Clara

  Var det 300 eller 3000??❤️😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Hej Anna. Hvis jeg må sige noget, sys jeg det er rigtig ærgerligt og uprofessionelt, at du ikke overholder dine egne ting.. Du skriver ofte, at i morgen kommer der et indlæg om det og det og så sker der ingenting.. Det er f.eks. Flere dage siden, du skrev at “i morgen hører I om hvorfor m ikke nævnes mere”… Det er så stadig ikk kommet frem. Sys det er ærgerligt at du skriver ting, som du ikk selv overholder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Min søn og jeg har været indlagt! Så luk om noget du ikke ved en dyt om

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Kære Anna
  Er ked af at høre dig og Villian har været indlagt, håber at i er kommet ovenpå igen! Det er selvfølgelig forståeligt at nogle gange sker der uventede ting, som skubber til ens planer.
  Når det så er sagt, synes jeg det er en mærkelig måde at svare Anna på. Hun kommer med konstruktiv kritik, og du kommer med en lidt hårdt respons om at hun ikke ved hvad hun snakker om, og selvfølgelig gør hun ikke det, hvor skulle hun dog vide fra i havde været indlagt. En god tone kommer man langt med, med det ved du sikkert godt allerede. Endnu en gang håber jeg at i begge har det godt igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg krydser fingre!
  Jeg ville ønske, at jeg kunne give min far en tur, bare ham og jeg! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Hej jeg vil virkelig gerne vinde så mig og min familie kan komme ud og rejse det er jo altid dejligt❤️😘😊

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine livretter og opskrifter...