Tjen penge nemt og vind et weekendophold!! For vildt jo..

10 grunde til at det er fedt være single.

285367_10150253306219424_6660925_nTil tider savner jeg en kæreste, specielt nu hvor jeg ikke har det særlig godt.. Men på den anden side, så elsker jeg også at være single, for der kan man gøre lige hvad man har lyst til.

10 grunde til at det er fedt at være single: 

1. Man bestemmer selv, hvad man vil bruge sin tid på!
Som overskriften siger, så bestemmer man selv og man kan gøre hvad man har lyst til! Man har ingen at tage hensyn til, udover sig selv.. (eller i mit tilfælde min søn, men når jeg har friweekend, så gør jeg det jeg føler for).

2. Toiletsædet er altid slået ned!
Det med toiletsædet har aldrig generet mig, men ved det genere nogle. Det eneste der genere mig er, når de ikke gør rent efter sig selv, ha ha.

3. Man kan følge sine egne vaner!
I starten af et forhold holder man sig lidt tilbage med nogle af sine vaner, man piller fx ikke bullebørge når fyren er på besøg (alle piller næse af og til, dont deny!). Jeg har fx mange vaner, nogle af dem kan i læse, HER

4. Alle muligheder er åbne! 
Man kan som sagt gøre hvad man vil, og det er rart. Hvis man fx gerne vil ud og rejse, eller måske skal arbejde i udlandet? Så har man ikke en i baghovedet, eller en man skal til at “spørge om lov”.

5. Man kan te’ sig tosset i byen!
Man kan score hvem man vil, snakke med hvem man vil og gøre hvad man vil.

6. Man kan hænge ud man pigerne konstant!
Tit når man får en kæreste, så forsømmer man lidt sine veninder. Fordelen ved at være single er, at man kan snakke i timevis, gå i byen til kl. lort om morgenen og meget mere.

7. Man har HELE sengen for sig selv!
I mit tilfælde er det ikke altid helt rigtigt, for V kan godt finde på at snige sig ind til mig om natten. Selvom det er dejligt at putte med en fyr, så er det satme også dejligt at have sengen for sig selv.

8. Man skal ikke til at imponere svigerforældrene.
Jeg har altid haft et godt forhold til mine svigerforældre, specielt Martins forældre. Men i starten kan det da godt være lidt hårdt at man skal spille ih og åh så sød, og man kan ikke lige lade skorpen af ens rugbrød ligge (som jeg altid gør), for det virker barnligt.

9. Man slipper for jalousien. 
Omg, det er nok det bedste ved det. Man slipper for at have ondt i maven når kæresten er i byen eller lignende.

10. Ingen tudeture eller skænderier.
Når man har en kæreste, så kommer der altid skænderier på et eller andet tidspunkt og det giver ofte nogle tudeture og en masse opkald til sine veninder. Det slipper man HELDIGVIS også for.

Unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tjen penge nemt og vind et weekendophold!! For vildt jo..