2 på 1 gang :-)

6 grunde til hvorfor det SUCKS at være single..

being-alone-sucks1Jeg lavede for et par dage siden et indlæg om “10 grunde til at det er fedt at være single” (læs det, her). Hmmmm… Her er 6 grunde til hvorfor det SUCKS at være single!

1. Du lyver ikke om, at du har en kæreste, men du bilder dig selv ind, at der er mere mellem dig og din bolleven, end der egentlig er.

2. Man bilder sig selv ind at man forevigt vil være alene..

3. Det bedste ved at have en kæreste er, at man kan få et kys, et kram og alt det andet lige når man har lyst! Det savner jeg…

4. Det er hyggeligt at se film med sin mor, en veninde eller bare alene.. Meeen… Det er altså meget hyggeligere med en kæreste! (nedenunder, det er mig når jeg ser TV mens V han sover)

5. Engang imellem tænker man “Jeg skulle bare være blevet ved min eks”. Kys og kram hver eneste dag! Don’t deny sweetie.. ALLE har tænkt sådan i mindst 20 sekunder efter bruddet! Det har jeg, ved alle mine eks kærester, det indrømmer jeg da gerne.

6. “Du skal nok finde en når du mindst venter det.. Lige pludselig, så står han/hun der” … Hvornår er lige pludselig? om 10-20 år eller hvad? YOU DON’T KNOW!

Unavngivet

1 kommentar

  • Maria

    Jeg skal se motor-monday på Discovery med min kæreste. Han bestemmer nemlig over fjernbetjeningen om mandagen. Derfor kunne det være såå lækkert med TUC kiksene med paprika-smag hertil ☺️👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2 på 1 gang :-)