6 grunde til hvorfor det SUCKS at være single..

TUC – ENDNU EN KONKURRENCE TIL JER <3

IMG_6181Hey sweeties… Så har jeg endnu en konkurrence til jer, og jeg håber selvfølgelig at i er friske på at deltage! Jo flere der deltager, jo flere konkurrence finder jeg til jer… Denne gang kan i vinde et stort forbrug af TUC kiks OOOOG abonnement til TV 2 play. Det eneste i skal gøre for at deltage er, at skrive i kommentarfeltet, hvad i skal se i TV’et i aften eller på nettet, og hvilken af TUC kiks smag der ville passe til det i skal se?

Jeg ikke hvem er jer som har smagt tuc kiks? Men jeg kan fortælle jer, at de er super gode! Jeg har altid været fan af TUC kiks, faktisk hele min familie. Vi havde dem altid liggende i skuffen da jeg boede hos mine forældre, så der blev spist en del… Min mor lavede tit et ostebord derhjemme, og der blev der også serveret TUC kiks til.. namme nam!

Villian elsker kiks… og jeg har en eller anden idé om at disse kiks er meget sundere end fx chokoladekiks, så vi spiser dem altså også herhjemme! Villian får et frugtfad ind i stuen bestående af jordbær og TUC kiks, og han eeeeeeeeeeelsker det… Når han er færdig med at spise kommer han altid ud i køkkenet ” MER’ MER’ MER'”, ha ha… Det er så sjaaawt! Lille nussegøj. Dog er det sjældent at han får en round 2, der skal jo også være plads til aftensmaden (Derudover sviner han helt vildt, og jeg magter ikke at samle kiks op 20 gange på en dag!).

Min Y-smag er de helt almindelige og paprika… Villian Y-smag er den med bacon!
Hvad er jeres?

btw…. Så finder jeg vinderen om et par dage! så deltag for søren….

IMG_6209

IMG_6184 IMG_6196 IMG_6198Unavngivet
I
ndlægget er sponsoreret og lavet i samarbejde med TUC

   

181 kommentarer

 • Amanda

  Jeg skal se Paradise Hotel og der vil de originale eller dem med sour cream og onion passe godt til😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Celina

  Jeg skal se Venner på netflix, og de orginale ville være gode til venner!
  Jeg ELSKER Tuc!!!:*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line

  Jeg skal se til middag hos og Paradise hotel, og jeg ville ønske jeg kunne spise en pakke TUC original til, som helt klart er min favorit! Virkelig et dejligt barndomsminde. Jeg erstatter til tider Chips med TUC kiks, da jeg føler de er en del sundere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Zenia

  Hej Anna!.. 🙂 mega fed og god ide, dejligt med en lille giveaway, jeg kan faktisk lige dem ‘ ALLE ‘ sammen..! 😉 men de andlindelige er nu bedst, og min favorit, f’uck hvor fedt det med tv2play, har lige fået fjernet viaplay, så det mega nederen, så det ville ivartigfald kunne bruges, hvis det var..! <3 forstæk en dejlig dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Sroka

  Jeg skal se Paradise hotel og Kys, knald, kærlighed på TV 3, min favorit er med paprika, den med bacon har jeg ikke smagt endnu, men jeg tror den også er god, skal helt sikkert smages. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lukas

  Hej Anna. I aften skal jeg nok bare se DR1 fordi jeg elsker alle deres dyre-film som BBC har optaget!!!! (Ps jeg har glemt min nøgle så glæder mig SYGT meget til at se fjernsyn!!!) Den Kiks jeg helst ville spise ville nok være cream and onion da jeg elsker chipsene “sour cream and onion”
  Kærlig hilsen Lukas, 11 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg skal se nyhederne på Tv2, BS & manddomsprøven på tv2 og Paradise hotel på 3’eren

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Århw TUC 😀

  De bedte er helt klart dem med sourcream og onion, de ville passe perfekt til Game of Thrones og Paradise Hotel senere i aften 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • maibritt J

  jeg skal se: “giver det mening ifølge Torben Chris”
  og til det tror jeg den der sweet chili ville være helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Hansen

  I aften skal jeg se det nyeste afsnit af Game of Thrones – og så selvfølgelig Paradise Hotel! Vi går jo ind i finaleugen nu… SÅ SPÆNDENDE 😁🙊

  Min yndlings tuc-smag er cream & onion eller bacon… Uuuuuuhm!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Busra

  Det jeg skal se i tv’et i aften er paradise hotel. KÆMPE FAN. Min ynglings smag af TUC kiks er også paprika, putter faktisk paprika i alt hvad jeg laver af mad, når det så sker😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea Poder

  Hej Anna. 🙂

  I aften skal jeg se ‘Vi er de unge hjemløse’ på tv 2, og dertil ville det passe godt med min favorit TUC kiks med Sour Cream and Onion. Muuums!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rahima Marie

  Efter at have puttet mine 3 børn og ryddet op efter dem, er kl ved at være mange (da alt går langsommere pga jeg sidder i kørestol efter en bilulykke og ugen efter en fejl operationen ).

  Så jeg når ikke at se så meget, men på en eller anden måde skal der altid være plads til paradise hotel og minimum et afsnit af Gossip girl på Netflix
  (den serie bliver man helt afhængig af)
  Det samme gælder de originale tuc kiks.
  Det bedste er de passer til hvert et selvskab, de er både til store og små, de kan fås i forskellige smag så de fleste kan lide dem, og så smager de afsindigt godt i tuc kagen (klart anbefales hvis man ikke har smagt den)
  Sådan bliver min aften..
  Velbekomme 💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ifrah

  Deltager. Jeg skal se ”Til middag hos David Johansen” Jeg kan bedste lide de helt almindelige, men jeg har hellere ikke smagt de andre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Aylin

  Jeg skal se Paradise Hotel med min bedste veninde, og vi tænker den originale ville passe bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cellina

  Jeg skal se arrow!😀 og jeg syntes at sorror cream ant onien ville passe perfekt sammen! Pågrund af at sorror cream ant onien passer til alt!!😍 Det smager ikke bare AWSOME men er også vildt lækkert bare at ta af nå man er lækker sulten!😉 God dag Anna due❤️ Og held og lykke herfra!🍀🍀🍀😂👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Unicorn

  Kæresten og jeg skal se film/serie på netflix og så ville de originale eller paprika TUC kiks 😀
  Btw, læser ofte din blog, og syntes det er fantastisk at du er så skide ærlighed omkring g dit liv som mor, istedt for at tænke “ej det Gør de andre ikke så det kan jeg ikke” hatten a for det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tenna

  Hej Anna. Sikke en god konkurrence. Min datter og jeg elsker de originale TUC kiks. Synes også de bringer minder frem om ens barndom :).
  I aften skal jeg se “sæt pris på dit hjem”. Et af mine yndlings program på tv.
  Håber ellers du har det godt.
  Mange hilsner fra Tenna

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg vil se sjit harpens med tuc kiks som smager af cream and onion😜😘❤️💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg har netop sat mig med med computeren, efter min datter er puttet. Jeg er igang med at se Mad Men (jeg er lidt bagud ;)) og der ville det da være ret lækkert med lidt TUC paprika til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Herhjemme skal der ses tv2 Zulu hele aften – de har jo mega mandag – med “det alt for korte Linda P show” og “giver det mening ifølge Torben Chris”. Når manden så kommer hjem fra arbejde skal der ses Game of thrones

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cathrine Nielsen

  Hvor skægt – mine favoritter er også paprika og de originale! ☺️☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia

  Efter en lang bustur fra Aalborg-København skal jeg hjem og slappe af til et afsnit af Paradise Hotel. Jeg foretrækker helt sikkert den normale TUC-kiks med salt. Minder mig om min barndom – de andre slår den ikke! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • christina thomsen grotkjær

  paprika er lækker lækker 🙂 xxxx

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal helt klart bruge min aften på at se nogen gamle afsnit af Sjit Happens, og det ville sour cream and onion tuc kiks passe helt perfekt til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Arentoft

  Jeg skal se Masterchef og paradiset Hotel , mens jeg spiser jordbær efter en god og lang træning med hele familien 😊💕

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline A. Riis

  Skal se The late late show with James Cordon og ville spise Tuc Cream & Onien.

  Grunden til jeg ville spise dem er, at de er mine yndlings tuc, og det er mit yndlings talkshow, så det passer da bare perfekt 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Livs

  Skal se en serie på Netflix regin den er virkelig god!! Øhh og ja gad jeg gad smage dem med paprika smag :)) love it

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frida Malmberg

  Min yndlingssmag er helt klart de originale og sour cream and onion.
  I aften skal jeg selvfølgelig se Paradise Hotel. Jeg synes denne sæson er rigtig god, selvom den du var med i altid vil være den bedste, ahaha! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg skal se Paradise i aften, og ville elske de originale Tuc Kiks 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Skou Hansson

  Jeg sidder og ser lidt De unge mødre, 😛
  Favoritten af TUC må nok være sour cream, alt andet end bacon udgaven 😛

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg er en sucker for reality, så jeg starter da aftenen med til middag hos og slutter den med paradise – snart finale, øv! Min yndlings TUC er den helt almindelige og så den med sourcreme. Det ville ikke være dårligt at vinde her, jeg mangler altid noget jeg kan tage med på mine lange skoledage og som studerende på SU er madpakken ikke altid den mest spændende af slagsen. Krydser fingrer 🍀🙏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg skal se “Min mor er død – men det taler vi ikke om” på DR1. Jeg har selv mistet min mor og dokumentaren har åbnet op for at min familie og jeg er begyndt at snakke om de svære ting. Ellers skal jeg se paradise, så jeg ikke går helt trist i seng 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Jeg skal til at se hemmeligheder og løgne på tv 2 play, så mangler jeg bare tuc kiks original elsker dem❤️👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ninna

  Jeg skal se “Min mor er død – men det taler vi ikke om” på DR1. Jeg har selv mistet min mor og dokumentaren har åbnet op for at min familie og jeg er begyndt at snakke om de svære ting. Ellers skal jeg se paradise, så jeg ikke går helt trist i seng 🙂 og vil elske den med paprika!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Jeg skal ligge og se venner på Netflix, og der ville Tuc kiks orginal passe helt perfekt til❤️👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Mathiesen

  Tuc med paprika.
  Bag verden-med Tobias

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michele Henne Uhlmann

  Paprika og salt😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Amalie

  Jeg skal i aften se dybvaaaad!! Da jeg elsker comedyshows (= et godt grin ;)) Også kunne jeg selfølgelig godt tænke mig at spise de originale tuckiks til ((;

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidse

  Jeg skal se “Hart of dixie” i aften, selvom jeg hellere ville se Nynne eller en anden god dansk serie. Men må lige leve med det jeg har, og “Hart of dixie” er altså også en god serie 🙂 har desværre ikke tv, da det er sparet væk på min SU (men nu bliver jeg heldigvis snart uddannet sygeplejerske – i juni i år) men et abonnement og lækre tuc-kiks ville da bestemt være en dejlig tidlig dimissionsgave / fødselsdagsgave- for jeg fylder sørme også 25 år i juni 😀 Jeg sidder faktisk akkurat nu og spiser nogle helt almindelige tuc – kiks med salt og lidt smør. Mums!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sidsel S

  Skal se et afsnit af The good wife 😊 Bacon tuc kiks ville være gode til 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal helt klart se paradise!! Min y-smag er de originale tuc-kiks,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Jeg skal se gossip Girl er nået til midten af sæson 4 og så ville jeg elske at have TUC’s cream and onien ved hånden ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Feldt Tobiassen

  Jeg skal selvfølgelig se det nyeste afsnit af paradise hotel på viaplay, så genialt at man, slipper for reklamer. Jeg vil vælge tuc med paprika. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min y-kiks er helt sikkert de originale tuckiks, og jeg skal se paradise i aften!!
  Den fedeste sæson var den hvor du var med!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Paprika ville nok passe bedst,eller chili,og jeg skal se versus!ved godt det ikke er idag men jeg ser en genudsendelse😊❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anneline Bojesen

  Jeg elsker TUC kiks, og vi havde dem også altid hjemme hos mine forældre, min far elsker også kiks så meget! 😀 jeg elsker de originale, altså dem med salt – og så ost til evt 😉 jeg er gået i gang med game of thrones, og jeg elsker at se serier, det er den faktisk den eneste måde jeg kan slappe af på 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg skal se, til middag hos, paradise og senere prisen break 😍
  Dertil ville passe tuc’s salt👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal se Arrow, og jeg ville gerne se det med Tuc paprika 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Vi skal se bs og manddomsprøven og de unge hjemløse ville helst spise dem der er med salt eller paprika da det helt klart er de bedste 😊 Rigtig god aften til dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Jeg skal se keeping up with the kardashians s.12 på nettet om Ca 1 time. Jeg tror den helt almindelige Tuc ville være meget lækker til at hyggesnaske, , men den med bacon lyder lige så lækker 🙂
  Hvad skal du selv se ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Skal se paradise og der passer sour cream & onion TUC kiks, helt perfekt til! 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie RG

  Jeg er godt i gang med Paradise Hotel sæson 9 (for 3. gang, haha) så det er selvfølgelig det jeg skal underholde mig med her til aften😜 Jeg ELSKER tuc kiks, og jeg tænker at de originale ville passe bedst til Paradise😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maya Andresen

  Jeg skal se ” vi er de unge hjemløse” og dertil ville de almindelige tuc kiks passe godt til ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie Aakjær Leth

  Jeg skal se paradise hotel i aften, og der ville den grønne pakke passe helt perfekt til! 😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg skal se Sjit Happens og den bedste smag ville være TUC sour cream & onion 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josephine

  Jeg skal se pitch perfekt! Er helt tosset med tuc med sour cream & onion, så de passer til alle andledninger, især en aften på sofaen efter en lang mandag 😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine H. Nørgaard

  Cream & onion er bare Gud til en mandag aften i sengen, efter at have været tidligt oppe (04.15) og derefter stegt i solen efter arbejde! Men Paradise finaleugen kan jeg nok ikke udelukke, at jeg kommer til at smugkigge på. Desværre faktisk…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  I aften skal jeg se youtube, og det ville være lækkert med TUC KIKS til med Bacon eller sourcream and onion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Paradise hotel på viaplay og tuc paprika hilsen trine

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sine

  Jeg vil meget gerne have de originale til Paradise Hotel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Sørensen

  Jeg skal se Paradise Hotel – og jeg ville helst spise den med paprika 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natalie simonsen

  Jeg skal i aften se NCIS på nettet. Og der ville paprika og sour creme TUC kiksene passe perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline Lørup Sørensen

  Paradise Hotel – Sour cream and onion kiks😋🌴

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vibeke Mikkelsen

  Aften skal bruges på at se Zulu, glæder mig især til at se “Giver det mening ifølge Torben Chris”, her ville Tuc kiks med Sour Cream og onion passe helt perfekt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Jeg skal se kys, knald, kærlighed, da manden er i byen og ungerne sover og jeg bare trænger til total afslapning. jeg kunne godt bruge nogle chili tucs for at holde mig vågen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Halløj! Jeg skal ligge derhjemme og dovne hele aftenen ;))) Imens jeg ligger herhjemme vil jeg se et par afsnit af Game Of Thrones og de bedste Tuc-kiks til aftenen ville være de Origianle (Også de bedste efter min mening ;)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dem skal jeg helt sikkert vinde🙏🏻 – dog taget i betragtning at jeg aldrig vinder noget 😅 Her skal vi se “de unge hjemløse” på TV2 efterfulgt af første afsnit i finaleugen af para! 👏🏻 dertil skulle vi ha Tuc kiks med paprika eller almindelig salt 😋
  Håber, håber, håber 🙏🏻✌🏻️🎉
  God aften 👌🏻☀️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Jeg elsker at ligge derhjemme og se Gossip Girl, og så ville jeg ikke have noget imod, at der lå en pakke tuc kiks med paprika.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Jeg skal se paradise finale ugen,dog på viaplay men de vil passe såå godt der til. Mums.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Vera

  Skal se bs på TV2 og bagefter sæsonafslutning på greys hvide verden. Elsker også de almindelige RUC men også paprika…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rie Ravnholdt Frederiksen

  Hey

  Jeg skal se et afsnit Suits – vil helt vildt gerne smage de Tuc kiks med bacon. Det lyder lækkert.
  Har du prøvet at bage en Tuc kage? Mums den er god, skriv hvis du vil have opskriften ellers på google 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Det jeg skal se er paradise hotel.
  Og jeg vil helst spise de helt anmendlige TUC kiks. Der er der ikke så meget pjat med dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal se paradise hotel, og jeg kunne rigtig godt tænke mig bacon, da bacon er deliciouss😋😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  BS og mandomsprøven og så skal det være cream and onion

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida laursen

  Ligger syg😷 så her står den på ANNA PIHL maraton i denne tid og min Ysmag er sourcream&onion og bacon

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Signe

  Jeg ville helt sikkert se lykke! Og jeg er klart mest til den originale tuc kiks

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal se TV2 Zulu for der kommer en masse sjove programmer. Sweet Chili vil sikkert passe bedst. 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg skal se vi er de unge hjemløse
  Helt sikret paprika er min ynglings

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Nielsen

  Jeg skal se den sæson af paradise. Den har jeg allerede set en gang men ser den igen. Du er så sød og sej i paradise. Til den dejlige sæson, hvor du er med i så tror jeg at det er den helt orginale Tuc kiks. Nam nam
  Håber virkelig jeg vinder. Din dreng er MEGA SØD elsker jer Knus Julie❤❤❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Jeg skal se paradise hotel😝
  Jeg har kun smagt neutral og paprika, men vil elske at smage bacon😍
  Tænker paprika ville gå bedst til paradise, der skal krydderi på😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Lund

  Min aften står bare på TV3 – Der er desværre ikke så meget andet godt i tv for tiden 🙂 Men aftenen ville da klart være bedre hvis man havde tv2play og man kunne se nogle serier eller andet og så hygge med TUC Paprika, de er klart bedst 🙂 Lucas elsker også kiks og er helt vild med TUC, så det ville da være fantastisk og vinde en masse af dem.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karla

  Skal se Greys Hvide Verden i aften, og ville elske at gøre det med Tuc’s originale 😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilia Pedersen

  Jeg skal se bedre skilt end aldrig og det ville ikke være tosset med TUC paprika 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Sidder lige nu og ser Grey’s anatomy. Glæder mig til det hver eneste mandag! Og TUC kiksene skal altså være de originale 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene

  Skal se Hævnen er sjov på TV2 Zulu, og ville nok spise Tuc med paprika til (hvis jeg havde nogen) 😄👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Skal se open heart på Netflix:) ved ik om det gælder men der vil creamene & onion passe dejligt til!❤️ Men min favorit er klart bacon og original❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hart of dixie og sour cream and onion er bare favoritten 😍😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia ørum

  Jeg skal se game of thrones og synes original er bedst men sweet chili er også god. 🍀🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Didem

  Årh.. Elsker også TUC kiks. Haha. Men jeg skal se endnu et afsnit af Orphan Black, (på nettet) og min y-smag er helt klart også Paprika. Mhmm.. ((:

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Sjit Happens hvis jeg havde TV2 play 😉 Men er i gang med Kyle XY på nettet og der ville de originale passe perfekt til – så kan de hjælpe med lidt ekstra energi så jeg kan se endnu flere afsnit 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Michelsen

  Jeg skal helt klart se paradise, og min favorit er den med paprika😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julia

  Jeg skal se youtube og Viasat og jeg elsker de kuks de er så gode men dem der passer bedst er nok original eller dem med løg de to er også min ynglings pakker så😊Jeg håber jeg vinder og elsker din blok og youtuber kanal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal se Paradise hotel og der passer dem med sour cream and onion til😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haidi Cimberly Duly

  Her hjemme er vores yngling helt sikkert cream & onion!
  Når fjernsynet er tændt her hjemme streamer vi oftest enten Netflix eller HBO, og i aften skal der nydes et afsnit game of Thrones til TUC pakken 👌🏻😋
  #hvismandogbarehavdelidtheld #detokayalligel #heldikærlighed #mandenimitliv

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melanie

  Original er bedst og skal se paradise hotel 🙂 ♡♡

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hiba

  Uhhh en fed konkurrence! EEEELSKEE TUC KIKS! Skal se the vampire diaries og tænkte de kiks med sour cream smag kunne falde godt ind😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  The vampire diaries selvfølgelig !! <3 og så ville sådan en lille en med paprika ikke skade 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal se PH og der ville den med paprika passe perfekt til… Krydser fingre !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinne Lind Vestergaard

  Jeg skal se, paradise hotel, tror jeg nok.
  Og vil gerne have sweet chili 🌶🌶

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • laura stenberg

  Jeg skal se paradise hotel kl. 22 : 00 på tv3 og der vil sour cream and onion passe godt til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie-Louise

  Jeg skal se RITA på 😉 og er sikker på at de alm. TUC ville passe perfekt til denne serie 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg ser lige nu paradis hotel og der syndes jeg at der ville passe sour creme and Onion til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasha

  Hej anna! Jeg skal se mænd og høns på viaplay og der vil tuc sweet chili passe godt til ! God aften til dig og din kære familie her fra.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Valentina

  Hej. Jeg sidder og ser amalies verden hun er ikke lige min kop te men det er da sjovt nok og sidder og mangler de der tuc bacon mmmmh

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Jeg har lige set ‘sæt pris på dit hjem’ og nu er jeg ved at se ‘Paradise hotel’. Jeg tænker at dem med sour cream & onion eller de originale ville passe perfekt til i aften 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Kabell

  Den originale ❤️ Vi skal se bs og manddomsprøve 👏🏽👏🏽

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Jeg skal se paradise hotel! Wuhuu!! Elsker paradise hotel… Den perfekte TUC kiks til serien ville nok være den med paprika, da der er mange smagsoplevelser i kiksen, og der er jo også mega mange oplevelser i paradise hotel (nu når det er finaleugen) :-))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Jeg ville elske at spise de almindelige tuc kiks mens jeg skal se natholdet om lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mikkel Kikkenborg

  Jeg elsker også tuc kiks… Især dem med sour cream & onion. Paradise hotel er da lige sagen, når det nu er finaleugen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Fallesen

  Jeg skal se Paradise hotel og der passer dem med sour cream and onion til❤️👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Josefine

  Jeg har her til aften både set de smukke drenge og game og thrones, og til begge ville en pakke original tuc (mine yndlings) altid passe ind. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Olesen

  Elsker tuc! Jeg er lige kommet fra job og ser paradise hotel på viaplay.
  Mine yndlingsmage er sourcream & chili 😍😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Jeg ville se, rundt på gulvet da jeg virkelig elsker det program, og så vi jeg spise de originale TUC kiks, da jeg virkelig ELSKER dem😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  The notebook (smag: original

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Jeg skal se paradise i aften og der ville jeg nok spise de originale ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  I aften der skal jeg se filmen Hæven, pga. jeg skal bruge den til eksamen. Der ville hvidløgs tuc kiksene gøre det lidt sjovere 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Borg

  Jeg skal da se paradise hotel og TUC kiks med sourcream and onion ville være perfekte👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Skal se sæson afslutningen af de unge mødre og der vil tuc kiks med paprika smag passe bedst til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise jensen

  Paredise og oginal

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Jeg skal sidde og se anden på Coke kunne godt trænge til at grine lidt. 🙂 til det skulle jeg helt sikkert have de almindelige TUC kiks mine børn elsker dem også 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg skal se paradise hotel og der ville sweet chili passe godt til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte

  Det skal være de almindelige. Tror jeg skal se en masse børnefjernsyn med min søn også paradise når den tid kommer😜

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • line

  Min ynglings er helt klart den grønne! Cream and onion – og jeg skal helt klar se finaleugen i paradise!😇

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara Kjeldsen

  Jeg skal se carrie diaries og der vil de originale passe allerbedst til! 💋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anna.
  Ja, vi har den helt samme “tradition” hjemme hos min familie, at der altid ligger min. en pakke TUC kiks i skuffen. Vi er KÆMPE fan af dem – så denne konkurrence er jo meget fed.
  I aften skal vi se Greys hvide verden og Paradise Hotel. (mine forældre er endelig begyndt at følge med, så det er super fedt(!!) )
  Min absolute favorit er nok helt klart den med sour cream and onion, hvorimod mine forældre foretrækker de originale.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle R. Ravn

  Gone in 60 seconds eller Eurovision semifinale 🎉 Tuc kiks passe til alt, de er nemlig lige til at smøvse, men jeg har mest smagt den salte så det må blive valget til aftenens underholdning 😝

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Bæck Jensen

  jeg skal se paradise hotel , har set alle sæsoner og elsker det stadig <3 min absolute favorit er sour cream and onion 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jasmin

  Skal helt klart se de unge mødre og Paradise hotel. Der ville TUC med paprika smag passe til, da det self er min Y-smag😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg har glæder mig ufatteligt meget til netop i aften, fordi det er den eneste friaften jeg har i meget lang tid. Jeg skal se Eurovision Song Contest semifinale på DR1, og jeg ville elske af spise TUC original til. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katharina Christensen

  Jeg skal da selvfølgelig se de unge mødre, som jeg har set alle afsnit af 😊 Og så skal jeg helt bestemt se paradiset hotel. De er ho i finaleugen og jeg håber så meget at Mattias vinder 😃 Dertil kunne jeg sagtens spise tuc kiks med paprika smag da det er yndlingsvarianten herhjemme, men de elsker også de almindelige. Tak for en go blog 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita

  Idag skal min datter og jeg se Gurli Gris og når hun er lagt iaften så indtager Paradise
  hotel – jeg tænker originalen med salt ville passe godt til begge dele. Klassikeren 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederikke

  Jeg skal desværre arbejde til 02 i nat men når jeg kommer hjem skal jeg nok lige sidde i sengen og se aftenens afsnit af paradise med en omgang af de helt almindelig tuc 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg skal se paradise iaften efter jeg har været til lægen❤️
  Tuc kiks med barbecue så mig og min familie kan nyde dem🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Melissa

  Jeg skal se paradise iaften efter jeg har været til lægen❤️
  Tuc kiks med paprika så mig og min familie kan nyde dem🙈.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg skal se paradise hotel sæson 12 og der vil dem med paprika eller sour creamene onion passe godt til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Elizabeth

  Det er trænings-tirsdag, så når jeg kommer hjem kalder sofaen, der starter med DUM og slutter med Mit Plastik Mareridt ;o)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina

  Jeg skal se et afsnit af Paradise og afsnittet af Kys, knald og kærlighed fra i går 👍😁 Elsker Tuc kiks og det skal selvfølgelig være med sour cream and onion 👌😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sissel

  Min yndlingssmag er enten almindelig eller sour cream and onion og i aften skal jeg se paradise hotel haha:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg skal se en del her på en tirsdag aften XD
  Først De unge mødre, efterfulgt mit plasticmaridt og paradise. Og så slutter vi da lige af med et afsnit af Pretty little liars. XD
  Og det ville være perfekt med sourcream and onion eller paprika TUC’s XD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja

  Skal se en hyggelig børnefilm med familien så der passer originalen og sour cream and onion😘👌🏻❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Hansen

  Jeg er lige gået igang med Modern Family, som jeg allerede er helt hooked på!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Johanna

  Jeg skal se paradise og det ville passe perfekt med TUC paprika <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine Stouby

  I aften skal jeg se De unge mødre, og der vil paprika tuc-kiks helt bestemt passe til!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Winther

  Jeg skal se ‘Mit plastik mareridt’ og selvfølgelig ‘Paradise Hotel’. Sour Cream and Onion TUC vil passe perfekt dertil! :))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nikita hansen

  Jeg skal sidde og se paradise hotel uden kæresten og streame game of thrones med kæresten i aften.
  Min kæreste og jeg foretrækker helt klart de originale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er helt vild med den almindelig tuckiks og spiser dem alt for ofte, hehe. Jeg skal helt klar have en pak tuckiks til aftens afsnit af Paradise Hotel 12, glæder mig 😁😊 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sab

  Min aften skal helt klart stå på de unge mødre og aftens afsnit af paradise hotel 👌
  Min yndlings smag i tuc kiks er klart paprika eller barbecue, har dog ikke smagt dem med chili – men elsker chili, så mon de ikke også går an 🙈👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg skal se Eurovision med familien og her hjemme elsker vi også TUC like we love em! Og så skal jeg nok også se noget Arrow og KUWTK (Keeping up with the kardashians)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine Lang

  Jeg skal se paradise hotel med min storesøster! Jeg ville ønske mig den originale tuc-kiks da den altid har været min favorit! Vi har altid spist dem, fra da vi var helt små😍😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Sofie Rask Pedersen

  Min aften skal gå med at se Paradise 😊 Og jeg elsker også både dem med paprika og de almindelige. Dog har jeg ikke smagt alle varianter endnu, så jeg håber meget, jeg vinder, så jeg kan få smagt dem alle sammen 😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Clara

  Jeg skal se til middag hos, det er et sjovt program hvor man får lyst til en lille snack og der tænkte jeg de originale kunne være rigtig lækre og snakke på

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita

  Skal ligge og se videre på cake boss. Synes helt klart den med bacon og den originale er bedst.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Jeg er helt vild med den almindelig tuckiks og spiser dem alt for ofte, hehe. Jeg skal helt klar have en pak tuckiks til aftens afsnit af Paradise Hotel 12, glæder mig 😁😊 Humørikonet smile

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Skal selvfølgelig se noget på TV2. Sour cream & onion TUC kiks ville være 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne-Dorthe

  Jeg skal se en serie der hedder “the O.C” på Netflix. Jeg kunne godt bruge nogle originale tic kiks eller dem med Sourcream and Onion😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Min aften kommer til at bestå af en dejlig omgang risotto, min søde kæreste og dejlige hund, samt en række afsnit af “the Blacklist”! Det eneste denne tirsdag aften mangler er en god pakke TUC kiks, med sourcreme and onion, som både min kæreste og jeg elsker!! 👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise O

  Jeg ser Luksusfælden, lidt Paradise Hotel. Min favorit er sour creme og onion.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina Hansen

  Jeg skal se paradise. Har fulgt med siden sæson 2, og jeg bliver aldrig træt af det. Desværre er det slut på Torsdag.
  Jeg er selv helt vilde med TUC kiks, men det er faktisk evigheder siden jeg har spist dem, så har aldrig smagt andre end dem med salt. Men bacon smag lyder da så lækker 😉 og tænker da også at min søn på 2år ikke ville have noget imod hvis vi vandt en omgang TUC kiks :-):-):-):-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal se How I Met Your Mother på Netflix og spise bacon-tuc 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  PARIKA!! MMMMM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Jeg skal se vampire diaries på viaplay 😍
  Og helt klar tuc med salt 😋 Jeg er afhængige af dem, så jeg ville kun blive glad for at vinde ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Rasmussen

  Shit Happens.
  Dem med bacon smag vil smage godt til 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg skal se Paradise hotel og original bare smage mega godt til

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Annette J

  Venner <3
  Dem med paprika – mums

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Petersen

  Jeg skal se The Originals, og der vil dem med sour cream og onion passer godt til 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg skal da se paradise finale 👏🏻🎉 Jeg er vild med dem med paprika 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg skal da se paradise finale:-) Jeg er vild med dem med paprika 🙋🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg skal se Rundt på Gulvet med min dejlige kæreste <3
  Vores yndlings TUC er bare med salg <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Nyegaard

  Vi skal se alle mod 1 og min favorit kiks er helt klart den klassiske.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helene

  Skal da se Amalies baby også ville sådan nogle lækre kiks ikke være dårlige til 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine S.

  Jeg er vild med TUC kiks, og specielt den med paprika smag. Jeg elsker TUC kiks! Det er også et mirakel måltid når jeg har kvalme. Det er stort set det eneste jeg kan holde nede. 🙂
  Jeg skal til filmaften med mine to bedste veninder, så der skal nok ses en masse tøsefilm, komedie film og gyser film. Men vi drikker et par flasker vin og spiser snacks! 😀
  Jeg ønsker dig en god aften, Anna! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Thea

  I aften skal jeg se rundt på gulvet med et par veninder<3 og min ynglings TUC kiks smag er bare den helt normale 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laura

  Jeg skal bare stene “new girl” dertil ville jeg ELSKE paprika kiksene! Helt klart min favorit!😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mauran Muthiah

  Jeg elsker TUC af hele mit hjerte. Jeg elsker TUC mere end jeg elsker min familie.

  plz give me tuc

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie

  Skal helt hundrede se genudsendelse af rundtpå gulvet! Jeg eeelsker den originale tuc kiks ville dog rigtig gerne smage sourcream onion, penge er det bare ikke nok af så må nok leve uden tuc kiks de næste par måneder 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Caroline

  Jeg skal se en hyggelug film sammen med min farmor og farfar, så de originale TUC kiks ville bare passe perfect😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Susanne Nørrelykke Petersen

  Elsker dem med paprika 🙂 , min datter mener at vi skal se en masse Violetta afsnit på netflix!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia Hansen

  Paradise Hotel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette og Bruno Jensen

  Vi(min mand og jeg) elsker aftenerne, nu hvor det bli’r tidligt mørk – benene op, kaffekanden og tuc-kiks m/smør på bordet….kan man ønske en bedre hyggeaften med Barneby i flimmerkassen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 grunde til hvorfor det SUCKS at være single..