TUC - ENDNU EN KONKURRENCE TIL JER <3

uhh… VINDEREN AF PARADISE HOTEL 2016!!

12226773_10153372967209412_700973156_nJeg ved at mange af jer som læser med her, også følger med i årets sæson af Paradise hotel. Få af jer har spurgt om jeg ikke vil dele min mening med jer, og jo… selvfølgelig vil jeg det, det ved i da! he he.

Min mening om den nye sæson: 
Jeg havde forventet meget mere af denne sæson, det havde jeg virkelig.  Sidste års sæson, var nok den kedeligste sæson som der nogensinde har været (nok også derfor jeg havde forventet mere af denne). Den er fin nok i år, men der sker bare ikke særlig meget, og de nye har ikke rigtig fået en chance. Derudover handler det næsten kun om sex (som er ret sjovt at se på), men hvor er taktikken? hmf… Festerne er også sådan lidt, la la…. De eneste som giver den gas er Patrick, frede og Christina maria (af hvad man kan se). Det er virkelig kedeligt, kom nu igaaaang.. Specielt pigerne, de sutter i deres drink og bruger det meste af deres tid på at mokke, ey wtf… DER ER FEST! Spild af tid for dem, de andre og os seere. Men når alt det så er sagt, så synes jeg de har nogle fede personligheder med i år. Alt i alt så har sæsonen i år været okay! Jeg ved ikke om det er fordi jeg er blevet “for gammel” til at se det, eller om man bare er “Paradise mættet” på en eller anden måde? Hm… Men altså, Paradise er godt tidsfordriv, og det har det altid været. Men denne sæson slår klart sidste års sæson, og Paradise sæson 8, som jeg også husker som at være ret tør.

Dem hepper jeg på:
Som sagt har der været en masse forskellige personligheder inde i år, og det super godt, for så er der lidt af hvert. Men jeg har hele tiden været “fan” af Mathias, og det er jeg stadig – han fortjener SÅ meget at vinde, sådan virkelig… HEP HEP HEP, GO GO GO!

Hvis det ikke bliver Mathias som kommer i finalen, så håber jeg på Olivia, hende har jeg også “stået bag” hele vejen, hun gør det godt derinde…  Inden sæsonen startede var der en person som fortalte mig, at jeg ville komme til at hade Olivia, hvor jeg bare var sådan.. Okaaay?? Men nej, hun er cool og hun har fortjent at vinde…

Jeg ved faktisk hvem der vinder:
Jeg har/havde en kammerat som er en rigtig sladdertante, og han vidste alt om denne sæson inden den overhoved var gået igang. Det ville han dele med mig, selvom jeg var sådan lidt ligeglad et eller andet sted, men jeg vidste jo godt at jeg ville se det alligevel. Kom med det.. Hvem er vinderen!? Han fortalte hvad der ville ske derinde, og så sluttede han af med at røbe vinderen.. nej undskyld.. vinderne.. Så jeg ved det, hi hi… Jeg vil ikke være en spoiler, så jeg vil ikke røbe det – men i kan komme med nogle bud?

Hvem hepper i på, og hvem tror i der vinder?

Unavngivet

23 kommentarer

 • Linda Frederiksen

  Er helt enig med dig Anna det brude ske noget mere i paradise det var lidt kendeligt i år. Jeg hepper på Michelle jeg syntes hun var lidt meget men inderst inde holder jeg med hende og hvis det ikke sker er det Olivia.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Mathias og Caroline

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hepper på Patrick og Michelle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Tror sgu det bliver Caroline og Mathias, fordi de har været “underdogs” hele vejen :).

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone

  Jeg hepper og håber på at det er Caroline og Matias der skal vinde

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • natasha

  lad vær at skriv et indlæg vis ikke du vil fortælle hvem vinderen er ? sorry

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa

  Helt klart Mathias har holdt med ham lige fra da et af 🙏🙏🙏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Jeg håber det bliver Mathias og Caroline 👏🏼😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mali

  Jeg har hørt at det er Mathias og Caroline der vinder, men at Mathias smider kuglen på 450.000 kr … Så det tror jeg lidt er sandt! Hvorfor skulle Caroline ellers hade Mathias nu hvor hun var forelsket i ham 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Jeg håber virkelig ikke det passer, for så har du ødelagt det for os alle sammen, tak.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille

  Michelle og Patrick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Liane Nicolaisen

  Syntes helt klart at Patrick og Michelle skal vinde! Jeg kan ikke klare Mathias eller Caroline! Patrick har været igennem mere og Mathias virker ikke en skid tilfreds med at han blev redet af hele den anden gruppe!!!! Den store gruppe er min favorit:)))

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Hepper på Michelle og Patrick

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tror det er Caroline og Mathias

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Patrick og michelle som vinder sæson 12

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • D

  Sæson 8 var da langt fra tør, sorry

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Der ødelagde du lige det hele ved at sige der er mere end en vinder.. Det var sku da utroligt. 🔨🔨

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   der er altid to vindere 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Der er altid to vindere af paradise, der er bare en, der kan vælge at snuppe præmien udover titlen for sig selv 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Der er da ikke altid to vindere. Hvis den ene vælger at tage røven på den anden, vil der jo kun være én vinder

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Synes den her sæson har været røv dårlig og klart den dårligste da jeg synes det hele har været så uforudsigeligt og det samme med hvem der vinder.. Deltagerne har været røv kedelige og der er Integ spænedene i det. Jeg er så sten sikker på hvem der vinder… Men det holder jeg for mig selv.. Je

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Mathias og caro. Det ved jeg 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Asta

  Jeg synes denne sæson har været tør. Lidt ligesom en kiks man spiser hos sin farmor for at være høflig. Jeg har ikke rigtig gidet at følge med i denne sæson da jeg fra starten synes den var kedelig. Men jeg synes at sæson 8 var meget god. Faktisk er det min yndlings sæson.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUC - ENDNU EN KONKURRENCE TIL JER <3