Min fridag med V <3

Fortryder navnet “VILLIAN”..

IMG_6323Åh åååååh…. Jeg skrev i går med min veninde omkring Villian’s navn, hun var nemlig i tvivl om hans efternavn, altså om det var Hjort eller Due. Hans navn er Villian Hjort Due, to dyre navne, i know… Meeeeen, det er da stadig cute, lille babyhjort.. (eller noget)! Totalt mobningsbarn hvis vi havde kaldt ham “Villian Due Hjort”! Prøv at sig det hurtigt… Kan i høre det? Det lyder som Villian Due Lort….

Jeg fortryder hans navn (aaaarh, it’s a joke… Hans navn er helt perfekt), men han burde have heddet “BJØRN HJORT DUE!”… Ha ha, det kunne have været sjaaaaawt…

Benjamin var mit ønske hvis vi fik en dreng, og navnet kommer af en lille dreng jeg engang passede, han var simpelthen så sød. Men Martin var ikke med på den, og foreslog Villian… Vi tyggede begge på den, og var meget enige … Dog er det lidt træls, at hver gang man siger Villian til folk, så spørger de “Villian eller Villiam?”… Men pyt skidt… He he..

Villian Hjort Due <3 Foreeeever…

Læs mit indlæg fra i går omkring V’s fridag, og links til tøjet… HERUnavngivet

8 kommentarer

 • Ane

  Villian = Vild and oman virkelig vil finde dyr 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Jeg kender virkelig ikke andre, der laver så dramatiske overskrifter for at få flere læsere og sideanvisninger! Man bliver så tit skuffet, når man så endelig læser indlægget! Men klogt tænkt 😉 Det er vel også sådan de store bloggere osse arbejder 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Så det gør du ikke? Se mine overskrifter, de er på ingen måde misvisende. Hvis du tjekker fie laursen, så ser du misvisende overskrifter 😉 Men så kan du jo lade være med at følge min blog hvis du er utilfreds.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Enig med Mimi. Og har taget konsekvensen nu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maibritt

  For at køre den videre med overskrifterne …
  Jeg synes det er vildt fedt som du laver dine overskifter. Det giver mig ekstremt meget lyst til at læse indlæggene, og bliver bestemt ikke skuffet! Fortsæt som du gør ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lillian

  Helt enig med Mimi. Det er en meget misvisende overskrift det der…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Han har et flot navn! Jeg har lige holdt dåb for min lille bebs! Han hedder Messias! Jeg synes navnet er så flot og jeg anede ærligt ikke at det næsten var ligesom Jesus :-/ men han er altså en Messias! Folk spørger altid om han hedder Mathias. :-S

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min fridag med V <3