Fortryder navnet "VILLIAN"..

En gift mand overfaldt mig i mit eget hjem…

IMG_4324Jeg har ikke delt denne historie med særlig mange, for det første synes jeg at det er ubehageligt at tænke tilbage på, og for det andet, så turde jeg ikke sige det til for mange, for tænk hvis manden “kom efter” mig, kender ham jo ikke som sådan.

Sidste år mødte jeg en rigtig sød fyr, en fyr som var omkring 10 år ældre end mig… Som i nok ved, så betyder alderen ikke noget for mig, eller jo… Det gør den nu! Jeg skal ikke have en fyr over 32-33, that’s for sure… M var jo også ældre end mig, meget ældre – og det går bare ikke. Anyways….

Jeg vidste at fyren var igang med en skilsmisse, og han sagde at ham og hans “x” kone eller hvad man siger, ikke var sammen mere! Det valgte jeg selvfølgelig at tro på, og som sagt var han rigtig sød, så han fik lov til at komme op og få en kop kaffe efter en masse gode snakke.

Vi hyggede os da, men jeg kunne godt mærke på ham, at der var et eller andet som han ikke ville sige, måske han havde dårlig samvittighed? Han sneg sig i hvert fald lidt udenom mine spørgsmål, så det blev ret akavet.

Vi sad på altanen, og jeg ville lige ind efter noget vand, da der var ret hooot den dag… Lige pludselig bliver jeg kastet ned i sofaen, og han begynder at kysse mig, sådan ret heftigt. (Han havde været her i fucking 20 min, slap dog af).. Det skræmte mig lidt, og det kom meget uventet og pludseligt, så jeg skubbede ham væk. Men han blev ved og ved, selvom jeg sagde fra (ragede og kyssede)… Jeg blev så bange, at jeg følte jeg blev nødt til at køre med på den, for jeg vidste ærligtalt ikke hvad jeg skulle gøre eller hvad han kunne finde på.

Jeg sagde til ham flere gange “ej, det går for hurtigt og jeg får snart gæster, lad os ses en dag, så laver jeg god mad og så kan vi få noget rødvin “.  Så sagde han ” Det kan jeg ikke” … Så jeg blev ved, “ej kom nu, rødvin og god mad!”, hvor han så sagde, ” Er det virkelig rødvin der skal til, for at jeg kan få dig med ind i sengen?”. Han begyndte på alt mulig igen, og sagde “kom nu, kom nu”. Jeg skubbede ham væk, og hårdt denne gang! og sagde at han blev nødt til at gå, så vi måtte ses en anden dag. Han accepterede det faktisk, og jeg tænkte bare.. PYYYYHA! overstået, endelig! Men lige inden han skulle ud af døren, tog han fat i mig og skubbede mig ind mod muren… Fuck fuck fuck… Mit hjerte hamrede og jeg fik ondt i maven, men igen kom jeg ind på, at vi nok skulle hygge næste gang! Så sagde han “Jamen det kan jeg jo ikke, det skal være hurtigt”… Så spurgte jeg sådan, hvorfor? Ved i hvad, så har manden løjet lige fra start! Han var ikke ved at blive skilt, han boede stadig sammen med konen og han ville egentlig bare gerne have en affære … WTF!!!! Han skulle bare ud, ud med det samme… Denne gang var jeg ligeglad.. Jeg råbte at han skulle gå, NU! Ellers ville jeg opsøge hans kone.

Han gik, og jeg ringede straks til min veninde! Jeg havde så ondt i maven, og følte mig så beskidt – altså beskidt fordi at jeg har kysset med en mand (ufrivilligt), som har en kone og to børn. Nu vil i nok mene at jeg burde sige det til hans kone, og det er nok også det rigtige at gøre, men jeg turde/tør ikke (dog ved jeg ikke om de stadig er sammen). Det værste er, at manden ikke fattede en fucking hentydning… Han skrev til mig dagen efter, at han var ked af at han pressede på, og at han nok var lidt for voldsomt. Men han kunne bare ikke holde fingrende fra mig…
Det svarede jeg selvfølgelig ikke på, og blokerede derefter hans nummer. Der gik faktisk lang tid før jeg kom over episoden, for selvom det for jer måske ikke lyder voldsomt, så var det for mig…

DEN KLAMME Douchebag!!

Unavngivet

3 kommentarer

 • Line

  Det er da træls der er sådan nogle mænd der kan finde på sådan noget❤️Håber du er okay😱😍🙊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Kender godt det med at folk ikke synes det er noget, men man synes det er noget stort… Oplevede selv det engang i bussen på vej til skole hvor der satte sig en dreng ved siden af mig og så begyndte han at snakke til mig røre mig på låret og sådan. Jeg fik det så dårligt og ondt i maven, mit hjerte bankede afsted. Min mor var sådan, ej det lyder ikke så slemt da jeg skrev med hende, men da jeg kom hjem og forklarede det hele forstod hun det..
  Men har det generelt meget dårligt i selvskab med drenge jeg bliver nervøs og vil helst ikke være for tæt og stoler ikke rigtig på dem.. Uanset hvem det er.. Dem i min familie selvfølgelig, men udover.. Det er røvnederen at have det sådan, men kan ikke ændre det…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Synes faktisk det lyder som en rigtig grim oplevelse. Kan godt forstå du har brugt noget tid på at komme over det.

  Har været udsat for der minder en anelse om din oplevelse. Her var det bare mig der var dum, nok til at tage med en forkert fyr hjem. Han begyndte også at gøre ting jeg ikke ville have, så skubbede ham væk og løb ud af hans lejlighed. Ringede også til politiet bagefter, men de mente ikke det var noget alvorligt, så de gjorde ikke noget ved det.

  Så jeg kan sagtens sætte mig ind i din situation, og ved at det føles meget værre end det lyder for andre.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortryder navnet "VILLIAN"..