Uhhh... Vinderen af TUC konkurrencen!!

Er han et røvhul? (spot dem, før det er for sent!)

fuck of
Jeg har været ret uheldig når det kommer til fyre, enten har der været utroskab, eller…. faktisk bare utroskab og løgne, og forhelved hvor er jeg træt af det! Når jeg så endelig finder en sød fyr, så bliver det for kedeligt… Så jeg FALDER FAKTISK FOR RØVHULLER? Damn… Det må altså til at ændre sig… Anyways…. (se det kom den igen.. anyways, he he).

Her er 10 typer som du IKKE skal date, for han er højst sandsynlig et røvhul… (Mine to eks’er besidder de fleste af disse punkter, og ja.. de var nogle douchebags).
__________________________-

1. Fyren som bevidst ignorere dig når du skriver eller ringer.. 
Seriøst, ud med ham! På ingen måde værd at bruge tid på.. Jeg har oplevet det SÅ freaking-fucking mange gange, og jeg er træt af det. Martin svarer aldrig på mine beskeder, seriøst aldrig… uanset hvem det er, så er det pisse irriterende…

2. Fyren som er utro..
Den siger lidt sig selv, for ingen af os ønsker at blive udsat for utroskab, men sker det… Så er der lukket og slukket, smid ham ud!

3. Fyren som ikke kan tåle en konflik, og så brænder han af hvis du ikke har samme mening som ham (stor temperament).
vær på vagt omkring hans temperament, skal der ingenting til? Så bliver et kommende forhold ret svært, og der vil blive mange nedture.. En god fyr lytter til på hvad du siger, og svarer pænt tilbage selvom han måske ikke er enig.

4. Fyren som ikke har nogen sans for romantik! 
De store ting er gode, men de små ting er dem som tæller, og kan gøre en stor forskel på et forhold eller et lorteforhold. Jeg har prøvet det med min eks-kæreste, og jeg higede efter bare det mindste tegn på at han tænkte på mig eller holdt af mig, bare en freaking-fucking tekst var for svært for ham at skrive, eller en rose.. something! Fik ingenting, ingen opmærksomhed, nærmest kun kritik.
Alle piger fortjener opmærksomhed i et forhold, og fortjener at opleve de små ting…

5.Fyren som er lækker og mega arrogant.
Fyre som er all-over er pisse irriterende, og ikke for at glemme det, så er de også fucked up. De er selvglade og manipulere.. De lader som om at de vil dig når de keder sig, alene og liderlig.. Hvis de er optagede, skænker de dig ikke en eneste tanke.. De fortjener dig ikke, uanset hvor flot og charmerende han er… Flotte fyre, som ved de er flotte og får en masse opmærksomhed i byen er farlige.

6. Den alt for dovne fyr.
Alle kan blive en smule dovne i et forhold, det er ikke et stort problem. Men problemet er, at de pludselig kan stoppe med at gøre de basale ting, som opvask, vaske tøj, lave mad og alt det shit der…. Det er når han ved hvor han har dig, så kan han godt slappe af igen! NO.. fortæl ham at han skal tage sig sammen og få taget den skide opvask.

7. Fyren som går mere op i sit arbejde end dig.
En fyr behøver et job, selvfølgelig gør han det.. Men en arbejdsnarkoman som altid sætter arbejdet, først er ikke det værd – du bliver SÅ træt af det på et tidspunkt og det kommer til at gå dig på, at du altid bliver valgt fra.  Man fortjener opmærksomhed!

8. Fyren som ikke er klar til at slå sig ned.
altså… fyren som kun bruger dig som en bolleven.

9. Fyren som er usikker, og skal bekræftes alle steder.
Hold dig fra dem, og her taler jeg af erfaring. Hvis en fyr er alt for usikker, er det ikke nok for ham at få at vide at hans kæreste synes han er en flot og sød fyr, nope… Han vil bekræftes, alle steder fra. Han vil konkurrere med dig, i  stedet for at være glad – han vil simpelthen prøve at få dig, så du mister din selvtillid, du skal jo ikke tro at du er “pænere” end ham. Disse fyre er ikke mænd, men drenge….

10. Fyren giver udtryk for at der er mere, men..
Fyren kan være nok så sød når i er sammen, spørger ind til dit liv, og virker interesseret… MEN.. Når du så er gået, så kontakter han dig ikke før at du kan bruges igen, oftes søndag, for der ligger han med tømmermænd. Han er sød for at holde på dig, fordi at du er et godt knald. TRO ALDRIG, at der er mere i det, for det er der for det meste ikke.

__________________________________________________________

(Den med bollevenner er blevet nævn et par gange, men det er tit der den går galt).

DEL GERNE DETTE INDLÆG! GIIIIRLS… PAS PÅ! 
– Det skal lige siges, at det ikke er alle fyre som er nogle røvhuller, men der er fandme mange af dem derude.

Unavngivet

10 kommentarer

 • S

  Jeg synes faktisk en god indikator på om en dreng er sød eller ej, er hvordan han behandler sin mor og sin familie generelt. Hvis han tager sig tid til dem, ringer til dem uden det er for at spørge om penge, besøger dem uden nødvendigvis at skulle være inviteret eller at det er højtid/fødselsdag (uden det selvfølgelig er sådan at han er alt for morsyg eller noget, men jeg tror du forstår hvad jeg mener), så er det et godt bud på han er en ok fyr. En anden ting kan også være, at han allerede mens man har noget begynder at skrue ned for byturene tre gange i ugen fordi han ligesom viser han vil det og kan prioritere en over drengene.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det har du ret i! Men det kommer jeg til … Vil selvfølgelig også lave en “10 tegn på at han er en god fyr!” <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Hej Anna!
  Super godt indlæg.
  Min kæreste passer på en del af dine punkter der. Skal jeg være nervøs for vores forhold? Er jeg sammen med et røvhul? 🙁

  Btw.. Rigtig god blog du har. <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Åh det kommer an på så meget! 🙂 Hvad føler du selv?

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Virkelig godt indlæg du har lavet Anna, jeg kan skrive under på mange af dem der, jeg er desværre selv en af de uheldige med fyre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja

  Fedt indlæg! Og hvor har du evigt ret…. Kæft så sørgelige mænd kan være!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frederik

  Whaat? Ja mænd kan være nogle røvhuller, jeg har været et røvhul efter alle de gange jeg har svoret ikke at være et røvhul IGEN! Men man må ikke afskrive mænd, og slet ikke med så sort/Hvidt et indlæg som det her. Mænd er, i forhold til kvinder, nogle ekstrem svage individer. Vi har brug for at blive bekræftet, have følelsen af succes og få noget sex en gang i mellem, men kom ikke og sig, at vi bære hele skylden. 2 af mine kærester gennem tiden har været mig utro, men jeg bære ikke nag længere, for jeg ved hvordan mennesker er og kan være.
  Man må indse at vi alligevel er i et meget tidligt stadie i evolution. Vi har mere tilfælles med primater nu, hvilket gør at vi stadig er så primitive og egocentriske (mænd og damer)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Svend Bent

  Hvem pokker er Anna Due, sóm har en mening om mangt og meget ??

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Uhhh... Vinderen af TUC konkurrencen!!