Well hello Thisted aaaand movienight!

Martin og jeg fik tilbudt vores eget tv-program..

jk(Foto: René Schütze)

Da det var blevet offentliggjort at jeg var gravid, blev Martin og jeg tilbudt vores eget tv-program, eller faktisk ikke kun et program, der var flere som gerne ville have “fat” i os. Vi tog den over skype med nogle af de mennesker som også castede os til Paradise hotel, for vi ville jo gerne høre hvad, hvornår, hvorfor? i ved, vi blev nysgerrige og der ville jo ikke ske noget ved at høre hvad de havde i tankerne.

Martin og jeg var meget i tvivl, for de ville meget tæt på, og der var simpelthen så meget som vi helst ikke ville vise, blandt andet fødslen, som åbenbart var meget vigtig at få med, og der stod jeg fast og sagde at det ikke ville komme til at ske. Derudover skulle Martin jo afsone en tidligere dom, og jeg ville have svært ved at skulle vise “hele” Danmark hvordan det foregik og hvordan det efterfølgende var, for det var rigtig hårdt. Som vi også nævnte for dem, så tror jeg faktisk at vi ville være for kedelige at se på, eller altså.. der var selvfølgelig mange ting, også ting som jeg helst ikke vil snakke højt om! Eller jeg ville ikke have noget imod at sige det, men jeg tror ikke Martin ville være så glad for det, da det er meget personligt – også selvom det ikke rigtig omhandler ham, men vi følte os krænket.

Vi kunne aldrig finde på at udstille hinanden for åben skærm, skændes eller tage til parterapi for at underholde seerne, no go – det ville jeg aldrig byde mit barn, så vi blev enige om (sammen med produktionen), at det ikke skulle blive til noget. Vi blev kontaktet af nogle andre også, men det sagde vi også nej tak til. Hele idéen var meget god, men det ville blive lidt for personligt og igen, vi ville være alt for kedelige at se på – for som sagt var der ikke særlig meget drama hjemme ved os, men på den anden side, så kunne vi bevise overfor ALLE som havde fordomme, at vi nok skulle klare rollen som forældre til UG. Men igen igen, hvorfor bevise noget overfor andre, når vi selv godt ved at vi gør det godt nok? Det er vel det vigtigste.

Kort tid efter jeg havde født blev vi kontaktet af TV3 sverige som gerne ville filme (meget uskyldigt) og kun et enkelt afsnit. Det sagde vi ja til, og det var da meget hyggeligt, eller noget? (De havde glemt næsten alt deres udstyr, så det tog sin tid at finde en løsning). Men altså, efter et par timer hviskede Martin til mig at vi aldrig skulle have sagt ja, for der gik mange timer, og faktisk gik der en hel dag med det. OG SÅ BLEV DET ALDRIG VIST! DORH… Spild af vores tid… (Læs hvordan det gik til, her)

 

Btw… Se lige hvor nuser Villian var som lille.. Nuuuuuh! Snart to år siden?!

Unavngivet

4 kommentarer

 • caroline

  Tror ikke i havde været død kedlige at se på men det er / var nok en klog beslutning at sige nej 👌 i gør det dog så godt som forældre

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Kan du huske dengang Fie sagde hun ALTID lå over dig, på mest læste? Guess hvem der ligger nummer et og hvem der ligger nummer to 😉 og i det mindste ved vi du aldrig lyver! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg lå altid over hende, hun ligger kun nummer 1 når hun har de der “selvmords”overskrifter og lignende 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Well hello Thisted aaaand movienight!