Om min fodboldstjerne! (og en konkurrence)..

En vellykket fødselsdag, mon nogle blev kærester?

IMG_6534Som mange af jer nok godt ved, så havde jeg fødselsdag i fredags! Den startede rigtig dårligt ud, med sygehusbesøg og tudeture, men det kan i få i et andet indlæg, for aftenen endte med at blive rigtig god!

Holder som i nok ved, består af Eiqu, Timm, Kristine og jeg! Jeg mener når jeg siger, at ingen har det ligeså sjovt som os… Vi er SÅ skøre sammen, og griner konstant og har det bare super sjaaawt. Jeg var i sidste øjeblik ved at aflyse på grund af helbredet, men tænkte, næ nej! Nu må sygedommen komme i anden række, de mennesker skal nok få mig i godt humør – så det endte med at blive en fantastisk aften og fik en super god gave af dem.

Eiqu endte med at blive stang-barcadi inden vi nåede ned i byen, denne gang var det ikke os andre, heldigvis. I Eiqu’s brandert synes han lige at han skulle drille sine følgere (og mine for den sags skyld), dog kunne han ikke huske det dagen efter, men han fik folk til at tro vi var kærester. Det skal lige siges at vi ikke er kærester, og vi bliver det aldrig, det vil altid forblive et venskab!

Jeg forstår godt at i bliver forvirret, gør jeg faktisk også selv, men altså… Ikke mere drilleri fra vores side (hans), for vi er jo kun venner! Men anyways, vi havde en fantastisk aften!

(btw, timm og jeg er heller ikke kærester, vi prøvede bare at lave nogle romantiske billeder, da vi begge er single, og det kan jo godt være lidt frustrerende nogle gange, i hvert fald for mig! )

IMG_6550 IMG_6559IMG_6520 IMG_6525 IMG_6536 IMG_6540 IMG_6562 IMG_6581 IMG_6585 IMG_6588 IMG_6590 IMG_6591 IMG_6598 IMG_6603
Unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om min fodboldstjerne! (og en konkurrence)..