Kærlighed i luften mellem Patrick og jeg?

Jeg græd mig selv i søvn igår!

IMG_6654 (2)
Jeg var i går for første gang siden anfaldet alene hjemme en hel dag, uden at tænke negativt, og uden at være bange! Fremskridt, nu begynder det at se lysere ud! Okay, der var lige et tidspunkt hvor jeg tænkte på det, men så sagde jeg bare “årh, stop nu, gå nu væk forhelved da! Sker det igen, så sker det, man kan ikke gøre noget ved det alligevel”, og det hjalp! Så jeg gjorde rent, hyggede mig med højt musik og fik lavet nogle indlæg. Da jeg blev færdig med det lagde jeg mig ind i sengen og så serier, pisse hyggeligt… Men kl. 16 faldt jeg i søvn, og vågnede først klokken 23, wtf… Det var vildt, men er jo også lidt halvsyg, og må jo have haft brug for det. Da jeg vågnede så jeg igen serie, og den er virkelig god… Jeg kunne ikke sove (klart jo), så var lysvågen, men kl. 3 skete der noget vildt i serien, ham jeg har et lille crush på fik et anfald, magen til mit, og jeg tænkte fuck fuck fuck – derudover døde en lille pige, så jeg begyndte at hyle, og lukkede computeren… av min mave! Så jeg faldt faktisk i søvn på grund af våde øjne, ret vildt… Har i prøvet det før? Men trods det, så har jeg sovet fantastisk. Dog drømte jeg at jeg havde handlet ind til hotdogs, pitabrød og en masse andet – så jeg gik ud i køleskabet, og først der fandt jeg ud af at det var en drøm.. NITTEN BANDITTEN! Så morgenmaden stod på et tørt brød uden pålæg…. BORING! Det var lige en update på sygdom, og en sørgelig historie.. eller noget.. Nu skal der handles, hav en dejlig aften sweeties.. Kys

FORRESTEN.. Så skal jeg på date mandag, nu må vi se om jeg får kolde fødder denne gang, er jo ikke ret god til sådan noget, men han virker sjov, og jeg er sjov… så mon ikke det bliver godt? ha ha.. Kæft hvor er det dejligt at det hele er begyndt at blive bedre.

Unavngivet

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed i luften mellem Patrick og jeg?