GRAVIIIIIID!! PRANK?

Jeg var på date i mandags.. og jeg blev alt for fuld, katastrofe?!

IMG_4881Hej sweeties… Som mange af jer godt ved, så er jeg ikke typen som dater… Jeg er en kylling, en stor stor kylling.. De gange jeg er blevet inviteret ud, har jeg fået kolde fødder, og fundet på en fantastisk undskyldning for hvorfor jeg ikke kan komme… Meeeeen, denne gang fik jeg det gjort, nok mest fordi mine veninder pressede mig, og ja.. Han virkede altså super sød, så why not… Man har jo intet at tabe? udover sit ansigt… aaaaah…

Det er sjældent man møder fyre med humor, i hvert fald for mig – men ham her, han er ret funny, så på det punkt passer vi meget godt sammen. Tilbage til daten… Nu gider jeg ikke gå i deltaljer, for lille søde R sidder nok og læser med.. Hej R! (Elsker at det nærmest var mig som startede trenden med at kalde sin kæreste, date eller what-so-ever ved forbogstav… De fleste bloggere gør det, L,B,S,P … and so on… Ret sjovt at se, men det er også meget hurtigere!)

Anywaaaaays.. Det var en super god date… Aaarg, hader ordet DATE.. Så vi kalder det en middag, eller en middagsbrandert, for vi blev monster fulde. Det var rigtig hyggeligt, og han er en sød gut! Utroligt han ikke blev skræmt væk, for jeg blev fuld, sådan virkelig fuld af alt det hvidvin…  (mistede min husnøgle, og ødelagde min jakke) Der var på intet tidspunkt pinlig tavshed, sååååå fedt fedt fedt…. Ærligt, så er jeg elendig til at skrive – og gå i deltaljer om sådan noget her. Jeg sidder og bliver helt rød i bolden her bagved skærmen.. Men daten var GOD!

Unavngivet

   

21 kommentarer

 • Sabrina

  Det var så ikke dig der fandt på det og det er desuden heller ikke en trend. #pleasestopdigselv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det var efter mig at de fleste bloggere begyndte at bruge det 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sandie

   Ej nu stopper du, det var det altså ikke 🙂 flere blogger har gjort det i flere år, med både mænd, børn og veninder 🙂 du har sikkert bare først lagt mærke til det nu hvor du selv har lagt mærke til det 🙂 forstår ellers godt at du lige synes det ville være sejt, det ville jeg også klart gøre.. Men have to break it to you, brugen af forbogstaver er old news 🙂
   jeg synes i øvrigt bare at du skal fortsætte med dine fjollede billeder, og ikke lytte til dem der prøver at bestemme indholdet på din blog. Jeg elsker den afslappede tone du fører, og synes bare billederne virker ærlige og viser en person som (trods sygdom) prøver at få det bedste ud af livet, og ikke tage det hele så tungt og seriøst. Et dejligt frisk pust i blogland, absolut 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak for din besked Sandie, se det var feedback på den fede måde 🙂 Er glad for du kan li’ bloggen! Rigtig god aften 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Nej det var ikke Anna?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er en mega god blogger ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Martin

  Jeg vil også på date med dig, Anna 🙄🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej, du var bestemt ikke den første der begyndte at forkorte vedkommendes navn, ned til deres forbogstav. Folk har gjort det længe, du har bare ikke opdaget det 🙂 desuden er der også mange der gør det ved deres børn.
  Og så skulle du måske prøve og gøre lidt mere ud af din blog. Dine billeder virker amatør agtige, og dine indlæg er efterhånden ret kedelige. Har læst med længe, og i starten var det bedre 👍🏼 synes vi høre alt for meget om små dates og brok, og din hemmelige sygdom. Lad være med at skriv om den, når du alligevel ikke vil fortælle mere. Du kunne evt skrive det med i en bog, hvis du har det behov for at skrive om den. Men så er der selvfølgelig heller ingen opmærksomhed og medlidenhed 😳 Bare et godt råd, vi er flere der synes det er for meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   I know that, har kaldt Villian V-samt villy siden han blev født, så deeeeet… Men har bare lagt mærke til hvor mange der har gjort det efterfølgende, og her snakker jeg om BLOGGERE…

   Mine billeder? Hvad fejler de? Anyways, faktisk… Så synes jeg din besked er ligegyldig og tarvelig, så gider ikke svare. Hvis man kunne blokere, så havde jeg gjort det – sådan en som dig vil jeg ikke engang have ind på min blog!

   Feedback er godt, når det bliver gjort ordentligt.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna.
  De fleste bloggere har gjort det før du begyndte at blogge – selv før du var med i Paradise.
  Fx Kia fra Fierce og fattig (bloggen findes ikke mere) gjorde det tilbage i 2009/2010 og MissJeanett med hendes barn for lidt over 3 år siden, Gina Jacqueline gjorde det i 2010.
  Det har været meget normalt siden 2010-2012-ish 🙂 Men enig, det har bestemt taget fart og de fleste gør det nu. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja okay, havde jeg så ikke bemærket. Har selv kaldt Villian for V eller Villy siden han blev født, men altså… Har bare lagt mærke til (de blogs jeg følger), at efter jeg skrev M, så begyndte de også – men det er også helt okay, det er nemmere, og en super god idé… 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Vil give de andre ret – dine billeder er meget amatøragtig. Og du ser ofte meget fjollede ud på dem. Prøv at se nogle af de andre blogs for inspiration.
  Ingen hate.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Hvis jeg laver et fjollet indlæg, så skal de være fjollede.. Det synes jeg ikke er amatøragtig, men SJOVT! 🙂 Humor, det er det i mangler 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie Louise Arbirk

  Hej Anna!
  Vil bare li sige a jeg altså godt ka li dine billeder og din blog og ja dig ☺️❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hashtagstop

  Nu er jeg ikke den der normalt kommenterer eller gør mig bemærket på medier, men jeg kan simpelthen ikke holde denne tilbage! Hvad er det der sker med folk? Hvilke stupide mennesker har brug for at skrive nedgørende, ligegyldige og intetsigende bemærkninger om en andens blog?! Altså er der nogle der tvinger jer til at læse den? Nej, godt. Så stop jer selv! Hvis I ikke har fået den opdragelse I burde, så er her et råd, som alle andre mennesker har lært: Hvis du ikke har noget fornuftigt at sige, så lad være at sige noget.
  Det er ufatteligt at Anna tager det så pænt, at så inkompetente individer kommenterer på hendes blog. Find noget nyttigt at bruge jeres tid på.
  Hvis I er i tvivl om hvem I er, så læs jeres kommentarer igen, Sabrine, Kathrine, Louise, Pernille.
  Anna, jeg håber du kan se udover at jeg lige brækkede mig på dit kommentarspor, men nogle mennesker fremprovokerer virkeligt fysisk kvalme! Forresten er der da vist ingen tvivl om hvem der godt kunne tænke sig deres egen blog med mange læsere #misundelseerengrimting

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Er glad for at du er enig, for er godt nok ved at være træt af det – folk må jo bare lade bloggen være hvis de ikke bryder sig om den? hvor svært kan det være… Hmmmm..

   Tak for din bedsked, og helt okay med brækket! Sig til hvis jeg skal komme med en spand, ha ha.. (troede selv jeg var sjov, men dårlig joke).

   Rigtig dejlig aften til dig <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   Jeg kan simpelthen ikke se problemet i min kommentar?

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Der er intet galt med din kommentar 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Laila

  Når jeg er på bar fredag eller lørdag aften bliver jeg også fuld, tit temmelig fuld, og så må jeg indrømme at det ender med at jeg tisser i sengen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Husk at rate din date, så andre kan undgå eller søge ham/hende. Det gør du med den nye danske app, Daters. Du finder et link til app’en her:
  http://www.godatersapp.com

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRAVIIIIIID!! PRANK?