Ondskabsfulde og ligegyldige mennesker må man sige (dumme kommentarer)

TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000

ANNONCE
IMG_6782

Yaaaaay… Eller, må hellere starte ud som jeg plejer… Hey sweeties! Jeg har noget som jeg gerne vil dele med jer, noget som jeg oprigtigt er mega begejstret over! (sjældent det sker… eeeeeej det gaaz!).. Jeg er næsten lige blevet medlem af en side som hedder Opinionsland.dk, og den er super naaajs…

Opinionsland er et site hvor man kan tjene penge – det eneste man skal gøre, er at besvare online-undersøgelser, altså spørgeskemaer, pretty easy.. Dine meninger vil påvirke udviklingen af nye produkter og serviceydelser, da virksomheder og organisationer er afhængige af din feedback. Det er ret hyggeligt, for når V er puttet, så kan jeg udfylde et skema eller to, med en kop kaffe, eller vitamin well i hånden…

Så for mig: Villian bliver puttet – skemaer – og derefter SERIER! Det er sådan mine aftener har været her på det sidste! btw… så kan jeg da se at min computer virkelig trænger til en kærlig hånd, hold da op den er støvet, ha ha!

Så hvis man tilmelder sig Opinionsland (som er gratis), og deler din mening i deres undersøgelser, hjælper du virksomheder – men samtidig også dig selv med lidt ekstra lommepenge, for det skal lige siges at det selvfølgelig ikke er noget man bliver millionær af, ha ha. Jeg er næsten lige startet derinde, og har optjent nogle point.. Jeg overvejer at mine penge derinde skal gå til velgørenhed, eller i hvert fald nogle af dem – og resten til produkter..

Det skal også lige siges, som medlem deltager man hvert kvartal automatisk i lodtrækningen om 30.000kr, hver gang man deltager i en undersøgelse, det er jo meeeega fedt! De penge kunne jeg i hvert fald godt bruge, dog sker det nok ikke for mig – jeg vinder aldrig noget, snøft snøft… Men man ved jo aldrig, en eller anden skal jo vinde!

Tilmeld jer Opinionsland, HER

IMG_6792

Så alt i alt…. Ved at deltage i disse online surveys, kan man som sagt optjene point, som kan indløses som kontant udbetaling via PayPal, eller indløse dine point til gaver hos store brands, såsom CDON.com, Zalando, Magasin, Matas, IKEA, Elgiganten, JYSK og mange andre.. Eller også donere pengene til et velgørende formål 

(obs: man skal være 18 år for at kunne registrere sig!)

Unavngivet

1 kommentar

  • Helene

    Hvis du vil give noget til velgørenhed, vil jeg klart anbefale make a wish / Ønskefonden, som opfylder ønsker for børn, som er syge 🙂
    Jeg har selv for ca.6 år siden fået et ønske opfyldt

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ondskabsfulde og ligegyldige mennesker må man sige (dumme kommentarer)