TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000

BILLEDER MAN IKKE LÆGGER PÅ FACEBOOK // VILLIAN! #4

IMG_5266Når jeg lægger disse billeder op, så er det altså ikke fordi jeg synes han er grim, eller noget lignende. Men simpelthen fordi jeg synes de er sjove, og det er de billeder der bliver sorteret fra (ej ondt at sige), men det er ikke dem jeg fortrækker som det første på fx facebook! Det kender i vel godt 😉 Men han er cute, dejlig og smuk alligevel! My sweet sweet boy..

Tøjet han har på er fra Kids-world.dk <3
IMG_6288IMG_6300IMG_6355IMG_6356IMG_6386IMG_6463
IMG_6472

6 kommentarer

 • Tina

  Jeg er sikker på, at villiam engang bliver rigtig glad for at du udstiller ham sådan;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor han linger sin

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Hvor han linger sin far mere og mere 😃😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ella

  Hej Annna,
  Jeg synes ikke at det på nogle måder er i orden at lægge billeder op af sin barn. Fordi når barnet så bliver stor kan hun/han se de billeder tænk nu hvis barnet ikke ville have de billeder læggene inde på nette?! Ja …. Så har man problemet!
  Jeg synes at de folk der gør det er selvglade altså …. Så mig så mig o.s.v

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er din mening 🙂 alle lægger billeder op af deres børn, og det hedder “se mig se mig”, ikke “så mig, så mig”. Jeg lægger det op jeg har lyst til, længere er den bare ikke. God aften

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TJEN PENGE PÅ DINE MENINGER, OG VIND OP TIL 30.000