Udstiller jeg Villian?

Om jeg vil have flere børn?

1509002_769922286359752_5399346066333768124_nJeg har tit givet udtryk for at jeg ikke vil have flere børn, eller i hvert fald har været i tvivl. Jeg var nok i tvivl fordi at Villian havde kolik, og det var hårdt, hårdere end noget andet jeg har prøvet. Derudover en kæreste som ikke rigtig gad mig, og ja… bare det hele (har skrevet lidt om det, her)! Selvfølgelig har bruddet også gjort at jeg har tænkt over det med børn, altså flere børn. Men jeg tror at jeg har ændret mening, for hvis jeg finder den helt rigtige, så vil jeg gerne have et barn mere – men så er spørgsmålet bare… Hvor er han? Jeg er så kræsen, det er helt forfærdeligt… Den mindste ting kan få mig til at droppe en fyr, og det er jo meeega dumt… Men alligevel, man skal ikke bare nøjes, vel? Det ville være idiotisk jo.

Jeg er begyndt at date lidt, eller det gjorde jeg… Har opgivet det igen, for jeg tænker stadig en lille smule på en anden, en som ikke var klar til et forhold, og en som jeg ikke snakker med  mere.. Selvom jeg var begyndt at få følelser for ham, så ville det alligevel aldrig gå, vi er alt for forskellige, desværre – men derfor tænker jeg stadig op ham.

Dette indlæg skulle ikke handle om dating (kæft jeg hader ordet dating/date), men om børn… Jeg vil gerne have et barn mere, men kæreste eller ej.. Så bliver det først om mange år! Omkring 30 års alderen vil jeg tro, men man ved jo aldrig.. Det kan også være at jeg slet ikke bliver mor til to. Men… JEG VIL GERNE HAVE ET BARN MERE – some day!

10384742_808152452536735_5312418054118291805_nUnavngivet

3 kommentarer

 • Cecilie madsen

  Det kunne da være lidt sjovt hvis dig og eiqu/Anders fik et barn sammen😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg synes bestemt ikke, at der er noget galt med at være kræsen! Det er jeg selv, virkelig meget endda. Kan altid finde noget der er galt eller forkert ved dem, men tænker også, at hvis/når man møder en der slår benene væk, så er det ligegyldigt med alle de krav.
  Det er efter min mening, et forsøg at passe på sig selv, efter man måske har været igennem nogle sværere tider med eks kærester.
  Så kære Anna bliv du bare ved med, at være kræsen og stille en masse krav. Når du er klar og møder en, der sparker benene væk under dig, så bliver det andet mindre vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Mine veninder er bare meget efter mig på det punkt, men du har nok ret! Så må vi se om han dukker op en dag 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udstiller jeg Villian?