Om jeg vil have flere børn?

6 hurtige om Villian

IMG_6822Jeg åbnede min snapchat (annaduen) for alle i dag, og det har jeg tænkt mig at gøre et par gange om ugen, så kan folk nemlig fortælle, eller skrive deres mening omkring bloggen – og altså skrive hvad de godt kunne tænke sig at jeg skrev om, og hvad jeg eventuelt kunne gøre bedre. Folk er super søde, og her er allerede et af ønskerne fra en kær læser.

6 hurtige om Villian! (Jeg lavede her den anden dag et indlæg om mig selv (ego I know), som i kan læse HER… 5 ting om Anna) Anyways… tilbage til bassemanden..

1. Villian eeeeeelsker biler, sådan virkelig ELSKER! Han snakker nærmest ikke om andet.. eller jo, is er også en af de ting som han nævner mest.

2. Som nævnt ovenover, så er IS et hit. Det er noget af det første han siger når han står op (men han ved godt at den ikke går om morgenen, men det er vel værd at prøve), og det første han siger på vej hjem fra vuggestuen and so on…. Det er konstaaant! Nogle gange tager han fat i min hånd og slæber mig ud i køkkenet – hvorefter han peger på fryseren og siger ” IS MOR… TO”, det er så sjovt.

3. Villian elsker sine sutter, men det gør de fleste børn vel. Men han er en sjov snegl, han gemmer dem rundt omkring, underlige steder – men han finder dem altid.

4. Villian elsker mad, og er bestemt ikke kræsen. Hans Y-mad er  sådan noget som mørbradgryde, boller i karry, kødsovs…. og så videre…

5. Villian elsker rutschebaner, KÆMPE HIT! generelt elsker han bare alt som er vildt, han er en lille vildbasse, men det har han nok fra sin daddy! De hygger sig de to, og nogle gange kan jeg godt ringe til Martin for at sige ” iiiih, ikke så vildt.. Det ser farligt ud” (hønemor)…

6. Villian er fars dreng, og ja… Det er jeg stor nok til at indrømme, for det er han… Han elsker mig, selvfølgelig gør han det… Men ham og Martin har noget helt specielt sammen, to banditter… Men når han er syg, eller har det dårligt – så er det nærmest kun mor som dur’ …

IMG_6807
Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om jeg vil have flere børn?