Sådan tager du sutten fra dit barn..

Humøret er højt

IMG_6837
If you’re happy and you know it clap your hands! KLAP KLAP KLAP… Yay…. Jeg er glad, for endelig er jeg begyndt at få det bedre! Det er godt nok rart… Endelig fik jeg trumfet igennem på sygehuset, og skal scannes allerede på mandag, og hvis det ser fint ud efter da, så kommer der ro på, i hvert fald mere ro end jeg har haft indtil nu – det er jeg sikker på. Selvom det går meget bedre, så får jeg da et lille angstanfald i ny og næ, men prøver at bevare roen… Lige nu lever jeg af mine sociale medier, men i august regner jeg med at starte på arbejde igen, for føler at jeg så småt er ved at være klar… YES! OG… Så fik jeg en rigtig god nyhed at vide i går, det kan være jeg deler det med jer på et tidspunkt..

I dag fik jeg besøg af min savnede veninde fra Thisted, en veninde som jeg har kendt i rigtig mange år. Billedet nedenunder er gammelt, helt tilbage fra 2009 hvor vi var i Lloret de mar, ha ha.. Det var dælme en god tur! Men i hvert fald, så har vi hygget, og det var dejligt at se hende igen.

Jeg er glad, fordi at jeg har så mange omkring mig… Min familie, veninder, Martin’s familie – og også Martin hvis jeg får brug for det. Det er dejligt at føle sig elsket, og uden dem, så tror jeg at jeg var røget laaaangt ned i et hul, et hul hvor jeg nærmest ikke ville kunne bunde. Derudover har mine læsere (altså jer), også været rigtig støttende.. Jeg er så taknemmelig..Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan tager du sutten fra dit barn..