Humøret er højt

Sådan har jeg det med Martin og hans familie..

IMG_2496
Som sagt åbnede jeg min snapchat her forleden, og der fik jeg spørgsmålet “Hvordan har du det med Martin og hans familie”… Det er for mig meget nemt at svare på, for jeg har det super godt med hans familie, især Martins mor, som har hjulpet mig meget igennem dette sygdomsforløb! Hvis jeg ringer for at fortælle at jeg har det dårligt, så kommer hun med det samme, og det er jeg SÅ taknemmelig for. Martin’s søster har dælme også hjulpet mig meget, specielt efter bruddet med Martin og jeg. Generelt snakker jeg bare godt med hele hans familie, og ses stadig meget ofte med dem..

Martin og jeg har også et rigtig godt forhold til hinanden, og det er jo guld værd når vi nu har Villian sammen – det betyder jo meget for ham, at han kan se mor og far godt kan have det sjovt sammen! Hvis jeg skal ned i byen eller lignende, med eller uden Villian – så skal jeg altid ned forbi arkaden hvor Martin arbejder. Hvis Villian er med, så tosser vi rundt, og leger med ham. Men når han ikke er, så tager jeg derned for at få et godt grin. Martin og jeg har noget helt specielt sammen, kærester eller ej – ingen kan få mig til at grine så meget som han kan. Vi kan selvfølgelig godt komme op og diskutere engang imellem, men det er over meget små ting som omhandler Villian eller en som jeg helst ikke vil nævne, men uanset hvad.. Så bliver vi hurtigt gode igen, sådan har det altid været faktisk.

(Billedet øverst oppe er fra Villian’s 1 års fødselsdag, shiiiiiiiiiiit… Tiden går hurtig!!)

Unavngivet

2 kommentarer

  • Malene

    Man bliver så glad for at læse at I har det så godt sammen og at I kan finde ud af det med hinanden for Villian❤️ Han har det helt sikkert godt og han synes helt sikkert at det er rart at mor og far har det sådan, jeg er sikker på at han kan bruge det når han bliver ældre😊

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • s

    Jeg synes det er noget af det vigtigste at dig og Martin kan sammen og at Villian ved det!! At du tilmed kan med hans familie er jo bare mega heldigt. Det værste er, når forældre bliver skilt og de begynder at brokke sig over deres eks og svine ham til foran deres børn, så de får ødelagt deres opfattelse af deres forældre :s

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Humøret er højt