VIVIAN: SÅDAN ER ANNA, " SE MIG, SE MIG"... EN KÆLLING? av..

Før Paradise var jeg en trist alkoholiker..

1236694_538712679535772_1938665602_n
Jeg åbnede endnu engang min snapchat (annaduen), hvor en læser spurgte mig hvad jeg lavede før jeg deltog i Paradise hotel…. Det er en ret vild indrømmelse det her, men jeg drak – og jeg lavede nærmest ikke andet (ikke fordi der var så meget andet at lave i thisted), men jeg drak meget og det blev til torsdag, fredag og lørdag… Vi startede tidligt med at drikke, alt for tidligt – og jeg kom altid alt for sent hjem..  Jeg tog for det meste først en taxa hjem kl. 1 næste dag, så det vil sige at jeg drak i … ej tør næsten ikke engang skrive det, men i alt for mange timer! Fuuuuuck….

Dengang drak de fleste af mine venner meget… og ergo, så gjorde jeg også.. Mine forældre rystede altid på hovedet når jeg kom hjem lige efter middag, de synes det var for meget, og det forstår jeg godt. Tit tog drengene og jeg ned i parken hvor vi pjaskede rundt i springvandet iført fuld påklædning, og så kom jeg derefter hjem helt våd, og gik direkte i seng. Åh gud, fik lige et flashback, gjorde noget af det dummeste en dag.. Jeg var virkelig fuld, og havde ikke engang penge til en Pizza, det var sidst på måneden, og pengene var brugt op. Så jeg tænkte, hey… Klokken er 11, banken har åben! Så min veninde og jeg gik derop i vores brandert og hævede mine aktier, so stupid! – og det værste af det hele var, at jeg aldrig fik min pizza – den pizza jeg higede sådan efter… (Når man hæver sine aktier får man dem først et par dage efter), det var virkelig en FUCK MY LIFE dag…

Man kunne nok ikke kalde mig alkoholiker-alkoholiker hvis i forstår hvad jeg mener… og det er bestemt heller ikke for at træde nogle over tærene at jeg bruger det udtryk, for jeg ved at alkoholisme er et alvorligt problem. Jeg har selv alkoholisme tæt ind på livet, og det er ikke noget man gør grin med. Men jeg gav den GAS! og på daværende tidspunkt vidste jeg godt at jeg skulle være med i Paradise, så jeg skulle være klar! Jeg havde jo godt hørt at man fik meget alkohol indenbords dernede… Hvis i så programmet, så var jeg fuld derinde konstance, ret vammelt og MEGA dumt. På daværende tidspunkt blev jeg kaldt Alko-Anna, og når folk inde på PH var stive, så hed det “Anna-fuld”… Meeeeen, det var en sjov periode, det var det altså..

(På vej hjem fra byen havde jeg altid en pizza eller sanwich med ind i sengen inden jeg gav mig til at sove)! Se hvor ucharmerende jeg var, ha ha.. Det var et vildt år kan man vidst roligt sige. BTW.. DON’T JUDGE! Jeg var ung…
602955_4856864976209_743914034_n
Billedet øverst har som sådan ikke noget med tiden før Paradise at gøre, men det var det eneste jeg havde hvor jeg “stod” med alkohol i “hånden”. Men vi drak jo også meget i perioden efter (det tror jeg de fleste Paradise-deltagere kan skrive under på), men det stoppede kort tid efter et ton cash, der gad jeg simpelthen ikke mere og satte alkoholen på hylden (god beslutning), og 3-4 måneder efter blev jeg gravid, og i dag 3 år senere er jeg mutti.

Der er faktisk en sjov historie bag billedet øverst oppe, Geggo og jeg havde vores vildeste branderter, og den der var en af dem… Vi var tvunget til at skulle se finalen, og det magtede vi simpelthen ikke (et ton cash), så vi drak os fulde i tequila kl. 14, kørte med cykeltaxa, og ja.. havde en fest, bare Gegz og jeg – det var dælme sjovt. Da vi ankom til hotellet hvor de andre deltagere var mødt op ÆDRU, blev vi nødt til at spille ædru, men det var en smule svært! Senere på aftenen dummede vi os en smule (nok mest mig), men det føler jeg ikke lige for at dele med jer, det er noget Geggo og jeg har sammen, og stadig griner af. Det var lige en MONSTER lang historie, som blev meget kort og nærmest ligegyldig, men det var altså sjovt, trods balladen.

Tiden går hurtig, tænkt engang… Nu har vi begge børn!

Unavngivet

Hvis i vil læse mere om et ton cash og Paradise hotel, så har jeg lavet en masse indlæg, HER


5 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIVIAN: SÅDAN ER ANNA, " SE MIG, SE MIG"... EN KÆLLING? av..