Før Paradise var jeg en trist alkoholiker..

Klar, parat, start – nu begynder jeg at træne! Men kun fordi…

imageHej sweeties. Som i nok ved, så arbejder jeg hjemmefra lige pt, og det kan godt være lidt hårdt, ikke fysisk – men psykisk. Jeg sidder jo  bare herhjemme, så kommer ikke rigtig ud blandt andre mennesker, og det er en dårlig ting. Min veninde vil gerne smide nogle kilo, så hende og jeg vil begynde at træne (mest hende), men jeg gør det nu ikke for at tabe mig, eller lignende… Hun har sagt jeg skal tage det seriøst, men ærligt, så bliver jeg en af dem som nok kun er der for at kigge på fyrene, og bare for at komme i mit nye flotte træningstøj, ha ha! Mens hun knokler, men hey.. Jeg hepper selvfølgelig, hep hep hep sab… YOU CAN DO IT!

Jeg er slank, og er ret tilfreds med min krop – også selvom folk altid skal freaking-fucking kommentere på min vægt… “Åh du er blevet så tynd, tag noget mere på”… Helt seriøst, jeg er træt af det – luk nu måsen, JEG KAN IKKE TAGE PÅ, FAT DET DOG! og det er jo ikke fordi jeg ser syg ud eller noget… Jeg elsker min krop, og behøver ikke engang at træne, det synes jeg da er dejligt! Jeg kan spise hvad jeg vil, men en ting som ikke er særlig fedt ved det, er at hvis jeg fx ikke har spist særlig meget i 4-5 dage, så kan det ses! that’ sucks…
Men altså, nu kommer jeg til at træne med min veninde, for at støtte hende op, komme lidt ud og ja, bare for hyggens skyld… Det er vigtigt at have noget at stå op til, så efter jeg har afleveret V i vuggestuen, smutter jeg ned og træner med hende, indtil jeg begynder på arbejde igen.

Jeg kommer nok kun til at gå, løbe, træne balder og mave.. Det kommer helt sikkert til at se tosset ud, for det er godt nok længe siden jeg har været i et fitness center! ha ha..

Hvis man for alvor skulle begynde at udvide musklerne, havde noget proteinpulver været en god ide. Jeg har læst lidt om det på billig-protein.dk

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21

 

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Før Paradise var jeg en trist alkoholiker..