That ASS!! (grinesmiley)

Ja du er fed!? hvad fanden skal jeg sige?

IMG_6892Der findes mange forskellige type kvinder, alt andet havde jo også været mærkeligt, vi kan jo ikke alle være ens. Men nogle typer irriterer mig mere end andre, og jeg er sikker på at mange af jer derude mener det samme.

1. Jeg-er-så-fed-typen (ja, du er): Jeg hader, som i virkelig HADER når overvægtige piger skal kommenterer på deres vægt, altså kigge ned af sig selv og sige, “Ej hvor er jeg altså bare fed”, hvorefter personen kigger på fx mig og venter på et svar... Hvad skal man svare? “Ja, du er godt nok en smule overvægtig“, eller lyve og sige “Nej, du er da ikke tyk? Stop dig selv“.

Mit svar plejer at være “Ej hold nu op, du er en pæn pige“, så sniger man sig lidt udenom. – og selvom man er overvægtig kan man sagtens være en flot kvinde! jeg får det bare så dårligt når jeg bliver sat i sådan en situation.

2. “Jeg-er-så-fed-typen” (NEJ, DU ER FUCKING TYND): Noget som irriterer mig grænseløst, er når tynde piger, (sådan ca. på str. med mig) skal beklage sig over deres vægt, altså som i “Jeg er bare blevet så tyk”.. Hvor jeg bare tænker, hold dog keje kælling, hvad snakker du om… Det er tit piger som har dårligt selvværd, og skal bekræftes hele tiden, i ved… Typen som vil have at alle skal sige “Nej du er da ej, du ser godt ud!!”. Jeg bliver rigtig sur hvis en tynd person sad i et større selskab, hvor nogle af de andre piger ved bordet faktisk var buttede… Hvad ville de ikke tænke om sig selv? For hvis en tynd piger føler sig buttet (altså giver udtryk for det), så må de jo føle sig ultra buttede efter hun har sagt sådan?

3. Du-er-så-mager-typen (Luk nu bare måsen): Okay, for mit vedkommende er det her nok en af de værste. De fleste mennesker skal altid kommenterer MIN vægt, uden jeg har fucking BEDT om det. Helt okay hvis det var en kommentar såsom “Ej, din krop er så flot”, det er da altid rart at få at vide, men det er sjældent… Det er altid kommentarer såsom “Ej hvor er du bare blevet mager, du burde altså tage nogle flere kilo på”.. Jeg mener det, når folk siger sådan, så har jeg lyst til at pande dem en, uanset hvem det er. Jeg er tynd, ja…. Men min krop er freaking-fucking awesome (efter min mening) – Jeg elsker den! Jeg kunne godt trænge til 2-3 kilo, men desværre, så kan jeg bare ikke tage på..

Folk siger det på sådan en ussel måde, og jeg er ved at brække mig over det. Jeg går da heller ikke over til en tyk pige og siger “Ej, hvor er du altså bare blevet fed – wow!”… It’s the same, remember that.

4. Jeg-hviler-i-mig-selv-typen (that’s me): Så er der de typer som hviler i sig selv, og som ikke har behov for at råbe op om sin egen, eller andres vægt. GO GO GO….

Jeg har det helt fint med hvis en nær veninde eller ven spørger mig om hun ikke har taget lidt på, så vil jeg gerne svare ærligt, men ellers ikke – Bland mig udenom din vægt og bland dig ikke i min – lad vær’ med at sætte mig i en dum situation hvor jeg ikke ved hvad jeg skal sige, du kender jo udmærket godt svaret selv.

Hvil i jer selv, tyk eller tynd <3

IMG_6904

Er btw vildt in love i dette Calvin Klein sæt, trusserne kan købes, HER – og bh’en kan købes HER

Unavngivet

13 kommentarer

 • anna

  det er så synd at kvinder føler et behov for at kritisere sig selv enten indvendigt eller højt, isæt omkring udseende – det er er så ærgerligt – særligt slemt er det hvis de har et behov for at kritisere eller kommentere andres vægt. hvorfor kan man =kvinder ikke slapper mere af? jeg har mange fejl men hver gang jeg ser mig i spejlet prøver jeg kun at se det gode 🙂 det gør mig glad- ville ønske alle kunne gøre sådan.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Det værste er at være ekstremt overvægtig, og så have en veninde der har en lige så god krop som dig, men konstant fisker efter komplimenter ved at kalde sig selv tyk overfor mig der rent faktisk er det. Du har ret, man får det nemlig helt sådan ja, jeg ved godt jeg er fed – men jeg arbejder på det? jeg prøver at tabe mig! hvis du ærligt mener du er fed, så gør noget ved det i stedet for bare at klage og giv os andre dårligere selvværd så du kan få det godt! – hvis du forstår hvad jeg mener <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dit indlæg rammer mig faktisk en smule. Jeg forstår godt dit udgangspunkt. Jeg synes det er ærgerligt, at den usikkerhed i det andet menneske ikke bliver mødt. De typer spørger jo ikke om hvordan de ser ud. De spørger om de er gode nok som de er. Måske skulle vi kvinder være bedre til, som du selv skriver, at hvile i os selv og derfor kunne rumme at andre måske ikke helt er nået dertil. Vi skal vel hjælpe hinanden til at man føler sig ok også på dage hvor det er svært.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Det er jeg ked af at høre, men de sætter bare en i en rigtig træls situation! Uanset vægt er man god nok <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Hej Anna, det er eg super flot opslag og jeg forstår dig udemærket, men forstår også dem som søger folks svar på deres krop, har nemlig selv været den slags pige, det har meget med selvværdet at gøre, men selvfølgelig skal man ikke få andre til at få det værre med sige selv, tror bare det er blevet den nye opmærksomhedskrævende ting at man skal have komplimanter på sin krop og mange ser måske på dig og tænker ” ej hvor er det snyd at du kan æde alt og stadig være tynd” mens andre skal kæmpe røven ud af bukserne for at holde vægten 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Forstår hvad du mener, men er bare træt af at blive sat i den situation, for ved aldrig hvad jeg skal sige.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Godt indlæg, er fuldstændig enig i at det er så ubehageligt når folk snakker negativt om sig selv og man ikke ved hvad man skal sige til det 🙄 Håber at tendensen om at lære at hvile i sig selv stiger 👏🏼💪🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna
  Super fedt indlæg, den bh du har på er det lige som en sport-bh bare i bomuld? Eller er der et indlæg i, som i en bh så man ikke kan se ens brystvorte? (Akavet)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Der er ikke indlæg i 🙂 Helt alm. sport-bh agtig, mega behagelig 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. P

  Flot indlæg og en flot kvindekrop jeg ser. Respekt Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Frk. P

  Godt indlæg og flot kvindekrop jeg ser. Respekt Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Normalt skriver jeg aldrig noget og blander mig ikke offentligt. Men det her opslag kræver en kommentar og high five til dig!
  Min historie; for 6 år siden var jeg elitesvømmer, vejede 45kg og trænede 10 gange om ugen (vi havde ikke et gram fedt for meget på kroppen) – folk blev “sure” og sagde at det var sygeligt så tynd jeg var og snyd at jeg kunne spise alt uden at tage på – ja den kommentar hader vi alle! Men for 3 år siden fik jeg konstateret en kronisk sygdom der gjorde at meget skulle ændres, på de 3 år har jeg taget knapt 20kg på (og ser nu meget pænere ud) – men ikke nok med det, så siger mange nu at jeg da er blevet lidt for tyk….
  Når det så er sagt, så er jeg udmærket godt klar over at jeg har lidt ekstra fedt på lårene og på hofterne, men har det nu egentligt meget fint med det.

  Tommel op for dem der ved at de er pæne nok uanset om de er en størrelse xs eller xxl. Altså så længe man selv er tilfreds, så kan verden bare komme an (der er altid en derude der synes man er dejlig præcis som man er) 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That ASS!! (grinesmiley)