KONKURRENCE OM ET GAVEKORT TIL MIINTO.DK (1500,-)

Martin var på besøg i går, og han har været er savnet!


IMG_7725Lige en update fra i går, der er nemlig mange som er ret nysgerrige, for hvorfor var Martin her

Jeg havde inviteret Martin på aftensmad, hvor jeg havde lavet Lady og vagabonden retten (opskrift og billeder, HER). Det var super hyggeligt, og dejligt at han kom trods han har en kæreste.. – men altså, vi har et barn sammen, og vi skal have lov til at hygge os. Den dag jeg får en kæreste, har han intet at skulle have sagt når det kommer til Martin! Vi skal have lov til at ses, for Villians skyld, men da også fordi vi er gode venner, som stadig snakker rigtig godt sammen. Hvis en kæreste ikke kan acceptere dette, så burde de ikke være gået ind til det, det er min mening.

Anyways (som jeg altid siger), så kom han for at spise, og derefter skulle vi planlægge sommerferien, for V har 3 ugers ferie fra vuggeren, så de 3 uger skulle deles op. Vi vidste begge udmærket godt, at vi aaaaldrig havde kunne tage den i telefonen, det tog os seriøst 20 minutter at få det til at gå op, typisk ham og jeg. Lige efter Martin blev optaget, var han heroppe og spise ret ofte, og det savner jeg – det er så rart at vi alle 3 kan hygge med Villian, og grine sammen. Derudover er Martin jo PISSE grineren, sådan virkelig…… Jeg er sikker på at vi altid vil forblive gode venner, han har også været rigtig god til at hjælpe her mens jeg har været syg, så vores samarbejde er super godt. Hvis i vil læse mere om vores samarbejde, så kan i læse om det, HER.

Nu vil mange af jer sikkert sige at det virker til at jeg er vild med ham, eller spørge om jeg har følelser for ham – og det kan jeg udelukke med det samme, der er ingen følelser.. Men jeg er rigtig glad for Martin, og det vil jeg altid være, der var jo ligsom også en grund til at vi valgte at få barn sammen… Jeg vil altid have en form for kærlighed overfor ham? kan man sige sådan? I hvert fald, så vil jeg altid hjælpe ham hvis der skulle være noget, og omvendt. Jeg er sååååå glad for at han er V’s far, men så træt af at vi ikke kunne få det til at fungerer som kærester – men heldigvis kan vi som venner! Det kunne andre forældre godt lære lidt af

Unavngivet

5 kommentarer

 • Simone

  Kan du lave et indlæg om din livshistorie i korte drag. Hvem er du indeni, helt i kernen. Hvilke oplevelser har gjort dig til den du er. Havde du en god barndom. Hvad var de bedste lyspunkteri dit liv?? 🙂

  P.s kan du lave et indlæg om hudpleje du bruger/hvorfor du lige netop bruger det mærke. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke

  Iih, jeg har fulgt din blog rigtig længe, og du har da et par sponsoreret indlæg.. men din blog er stadig personlig, og jeg synes jeg kan mærke dig i dine indlæg – hvor jeg gennem andre blogger synes deres blogge bliver mere sponsoreret og upersonlige(som ikke lige er mig).. så jeg ville bare sige fortsæt med det du gør og vær’ dig på bloggen! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nette

  Jeg elsker virkelig det sidste du skriver! Der er virkelig nogle forældre der ska lære at samarbejde, specielt når modparten viser at man gerne hil samarbejde men de så går imod istedet for at gå med.. Der er så mange børn der lider under at forældrene ik ka finde ud af det, de behøver ik ses som dig og Martin gør men bare det at samarbejde om samvær osv ku gør nogle børns liv meget lettere! Plus så var der ik så meget arbejde til stats forvaltningen som der er idag..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tine Buk

  Hej Anna
  Skønt at i kan få det til at fungere som forældre! Og ja rigtig mange kunne lærer at man ikke behøver at være gjort af et særligt stof for at få et samarbejde til at køre, det handler om samarbejde og at man indser at man altid vil være et team når man har børn sammen… Så tak for den gode opsang 😊 god sommer til jer, glæder mig til at læse mere og til flere opsange😊 knus Tine (Boogie)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KONKURRENCE OM ET GAVEKORT TIL MIINTO.DK (1500,-)