Postmanden så mig nøgen.. HELT NØGEN.. fml

Jeg tænker tit…Hvis jeg vandt i lotto ville jeg..

13625255_695777500562936_1752089755_nsponsoreret-indlaeg
Jeg køber lotto næsten hver onsdag, for tænk nu hvis man vandt? Jeg vinder ofte, men selvfølgelig kun små beløber, eller ikke fordi det er en selvfølge, der er jo nogle som faktisk vinder den store pulje – og jeg er sikker på at jeg er en af dem en dag! (or something)…

Hver gang jeg køber en lotto, så går jeg i troen om at jeg vinder et stort beløb, så når jeg er på vej ud i butikken har jeg en masse tanker om hvad jeg skal bruge pengene på, hvis jeg vandt.

Jeg ville:
1. Købe et hus her i Aarhus, et stort og lækkert hus!

(2). Jeg har også overvejet om jeg skulle købe en bil, men jeg har jo allerede en, og den er jeg vildt glad for. Min lille toyota aygo er min baby!

3. Jeg ville give mine venner og veninder en sjat penge, og selvfølgelig også min familie – de nærmeste.

4. Så ville jeg skifte alle mine møbler ud, og købe nogle helt nye lækre designer møbler, og ja.. Det lyder måske snobbet, meeeen.. Det kunne jeg godt tænke mig, og så måske en som kan hjælpe mig med indretning, komme med nogle gode idéer.

5. Udover de andre 4, så ville jeg donere nogle af pengene til velgørenhed, vigtigst for mig er at donere en masse til kræftens bekæmpelse!! Kræft er en lorte-sygdom som skal udryddes

.
Resten af pengene ville jeg bare sætte en på min opsparingskonto, og ellers bare nyde livet som jeg gør i forvejen.

Jeg tror også det er derfor, at online spil er blevet så populært! Det der med, at millionerne kan være nogle få klik væk – det pirrer en helt ned i tæerne. Man vil bare så gerne vinde – det vil alle! Der findes også mange typer af spil, og oftest koster det faktisk ikke så meget. Der er altså med andre ord plads til rigtig mange typer af mennesker. Det gør jo så bare, at vores andres millionchancer bliver lidt ringere. Øv! 😉

Hvad ville i bruge dem på hvis i vandt?

Unavngivet

2 kommentarer

  • Kirstine

    Altså jeg har altid haft en plan om, når jeg bliver voksen skal jeg være millioner også skal jeg købe en stor lækker grund og rive huset ned så bygger jeg mit helt eget hus og det er indrettet allerede det har faktisk vært med i en serie ved navn violetta der skal jeg bo når jeg bliver millioner

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis jeg virkelig vandt mange penge ville jeg købe en kolonihave, en ny cykel og tillade mig, at tage fri fra job et par år (:

    – Kit

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postmanden så mig nøgen.. HELT NØGEN.. fml