Billeder fra photoshootet...

En vellykket men samtidig mislykket(?) bytur med Niecen.

IMG_7133I går havde jeg min niece på besøg, eller… Det har jeg faktisk stadig, hun ligger her ved siden af! ha ha.. Og ja, hun er min niece, altså.. Jeg er hendes moster! Det gav ikke rigtig mening for nogle mennesker på IG (_annadue), men altså… Hendes mor, er min søster.. Og ja, så tænker i nok, så må det være en gammel søster? hmmmm… jae, hun er i hvert fald gammel nok til også at kunne være min mor, heh…

Sofie er 18 år, og totally funny… (hun sidder virkelig og smiler lige nu, jeg kan se det ud af øjenkrogen)… Anyways… Hun er lige blevet 18, så vi skulle da lige have en bytur sammen – som btw var ret awesome, udover en masse u-awesome ting…

Vi fik en kammerat med i byen, og det var ret hyggeligt – desværre var de to tosser for unge til at komme ind de forskellige steder, så det blev de knap så fede steder vi endte, meeen.. når man er i et godt selskab, så er det vel ligemeget hvor man er? NEJ.. eller jo… Men fuck nogle tågede typer vi mødte i går, seriøst… Først bliver alt vores sprut nakket af nogle randoms, virkelig surt – men ja, så må vi jo lade vær’ med at gå fra bordet, så tror folk at det er ta’ selv… BUT IT ISN’T

Med fred være med det, man må jo lære af sine fejl… Udover de små tyveknægte vi mødte, så mødte vi også nogle mænd (drenge) som var rigtig stride, overfor os, men også overfor alle andre – og der kom et kæmpe skænderi ud af det, men heldigvis blev de smidt ud.

Jeg stod i baren og ventede på min drink, hvor der så stod en tåger ved siden af og skældte bartenderen ud, og jeg kunne se på hende at hun var ved at få nok, men hun turde ikke rigtig sige noget, så jeg brød ind og sagde… “Det er sq da ikke hendes skyld at du er dum?”, bum bum… Det skulle jeg ikke have gjort, han blev satme hidsig!

Derudover kom der nogle små iværksættere som gerne ville have at jeg skulle reklamere for deres firma, men jeg sagde nej, for de var rigtig belastende og deres webshop er skod – og det blev de ret tossede over, og kaldte min niece nogle grimme ting, darh… Hvorfor skal hun blandes ind i det? fååååk…

Spejl, spejl – dobbeltspejl med dug på! Det er det nye…

Men udover alt “dramaet” så havde vi faktisk en kanon bytur, som sluttede af med en masse pølse, altså… Hotdogs, ha ha…

Og ja, kjolerne er ens – ha ha, vi ville lige være tvillinger for en aften, or something…. Kjolerne er fra miinto, og kan købes, her

IMG_7134 IMG_7135
Unavngivet

5 kommentarer

 • Sofia

  Hold kæft hvor er du bare en tegning 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebecca

  Hvor gammel er din storesøster? Fik din mor hende i en meget ung alder? 😄
  Ps. Er helt vild med jeres kjoler!😍 De klæder jer mega godt;)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • MarkAlmlund

  Det er lidt trist at jeg ikke kan tilføje min egen moster på facebook pga ubesvarede venneanmodninger x)….

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Billeder fra photoshootet...