Må Villian deltage i Reality?

5 pinlige ting om mig!

IMG_7519Jeg har tit lavet nogle indlæg som omhandler mig, hah… NO SURPRISE… De handler nærmest kun om mig, ego-anna. Men jeg ved at de fleste at jer godt kan li’ når jeg laver “5 ting om mig” eller lignende… Så her kommer 5 pinlige ting om mig.

1. Jeg går i mormor trusser… Yep, det gør jeg altså! Jeg var løbet tør for rene trusser da jeg var i Thisted (yummi), men så fandt jeg et par mormor trusser som reserve indtil alt mit tøj var vasket. Men for dælen da…. De er jo MEGA-MONSTER-BEHAGELIGE! Så nu er der købt stort ind, og til hverdag går jeg nærmest kun med dem… Når(hvis) jeg en dag får en kæreste, så bliver de selvfølgelig lagt på hylden, for kønne er de ikke.

2. Nogle gange taler jeg før jeg tænker, men det ved de fleste af jer nok godt, haha… Men udover det, så gælder det også mine handlinger… I weekenden gjorde jeg fx. noget som ikke var særlig gennemtænk, og det er typisk mig! Men hva’ faen….

3. Jeg er ikke særlig charmerende når jeg spiser, totalt klodset…. Generelt bare klodset! Blå mærker over hele kroppen..

4. Nogle fyre synes det er sejt, andre fyre synes det er kikset – men jeg er topfan af fifa, og jeg elsker at spille det, også selvom jeg ser tåbelig ud og råber når jeg taber.

5. Jeg drikker mig altid for fuld.. Mere er der ikke at sige… Eller ej, er faktisk begyndt at kunne styre det en lille smule! Hmmm… Men jeg elsker shots, og det går næsten altid galt………..

Læs også nogle af de andre som jeg har lavet… “5 ting som du ikke vidste om mig“, HER

rfd

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Må Villian deltage i Reality?