OBS TØSER! De er praktiske, men farlige!!

Hun blev sur over at jeg delte hendes tampon-historie?!

FOTOGRAF: Heine mann – @Heinemanndk
DSC03469-EditLignende cowboyjakke kan købes, her
_
________________________________________________________________

Hey sweeties… Som de fleste nok så i går, så lavede jeg et indlæg om brugen af tamponer, og om hvor farligt det kan være. Hvis nogle af jer ikke har læst det, så kan i læse det HER.

Jeg fik en rigtig lang besked fra kvinden som jeg “nævnte” i går. Hun skrev fordi hun var utifreds, og hun synes ikke at det var okay at jeg tog et lille udpluk af hendes historie (Som hun btw selv har lagt op på de sociale medier og opfordret andre mennesker om at dele hendes billede og så hendes historie). Hun ønsker at der bliver sat fokus på sygdommen, toxic shock som er en forfærdelig sygdom og kan skyldes tamponerne…

Jeg delte det fordi jeg jo har hørt om det før, og fordi jeg synes at det er forfærdeligt og en skræmmende historie – og derfor valgte jeg selv at dele budskabet. Jeg har hverken nævnt hendes navn eller noget lignende, og igen… Hun har selv lagt det op, og opfordret folk om at dele opslaget, så hvad er problemet? Jeg er nået ud til rigtig mange, og der burde hun nærmest være taknemmelig over at jeg deler budskabet, det vil jeg i hvert fald mene – for hun ønsker virkelig at folk tænker sig om, og det gør jeg også da det er sket for min veninde, og en bekendt.

Jeg snakkede med min kammerat i går, som fortalte at hans veninde også havde oplevet det, og der blev jeg igen overrasket og er blevet enig med mig selv om at jeg aldrig skal bruge det igen! Det er sjældent det sker, ja… Men vil man løbe risikoen? Hm… Hvis man vil, så husk i hvert fald at skifte den ofte, og sørge for at se efter om den er knækket eller lignende, for det skete jo for min veninde, og det var kun et meget lille stykke, som alligevel gjorde stor skade!

Jeg har intet gjort forkert, tværtimod… Men folk må gøre hvad de vil, men jeg ville nok råde jer at bruge bind eller en orbganicup, den har jeg hørt godt om, så den vil jeg i hvert fald selv give en chance.

Damn… Hvor må det være mærkeligt for en fyr at læse med her! Men altså…. Vi er kvinder, og vi har det røde, det kan vi ikke komme udenom – OG det skal vi ikke være flove over.. Kvinder er super seje! og det er de bare.. 

Unavngivet
kl.æ

OBS TØSER! DE ER PRAKTISKE, MEN FARLIGE!!

9 kommentarer

 • S

  Jeg synes da det er mega fedt, at du tager noget op som er så tabu! Især når du har så mange unge læsere. Og alle ved, at man ikke skal dele ting på facebook hvis man ikke kan tåle de kommer ud. Slet ikke hvis man endda beder om at få dem delt… Er hun helt væk eller hvad? – Du gjorde og GØR det rigtige ved at fortælle om det her! Især når du kan nå ud til så mange <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Tak sofie! Ja præcis, hun opfordrer jo selv folk til at dele, så kan ikke se problemet! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Super fedt du tager det op.. Men jeg vil lige advarer om organicup. Jeg har været indlagt 2 gange på 2 mdr. p.g.a sådan en. Fordi den er rigtig svær at gøre HELT ren og derfor har rigtig mange bakterie. Jeg fik stort set de samme symptomer som ved toxic shock. Så man skal altså passe på. Jeg bruger kun bind nu og kommer aldrig til at bruge andet..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Seriøst? åh okay… Så holder jeg mig fra den også 😛

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kære Anna
  Jeg synes det er meget mærkeligt af hende og skrive sådan til dig når du enlig bare hjælper andre mennesker. Er kun 12 år, men jeg vil aldrig komme til og bruge tampon efter det!

  TUSIND TAK !!

  PS. elsker dig og jeg følger altid med på din snap❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna!
  Følger altid med, og er rigtig glad for dine blogindlæg!
  Dog handler det også om, at man skifter tamponere for ofte, da man helst skal bløde den igennem for at undgå sygdommen. Synes måske du burde rette det! 🙂
  Knus, og tak for indblikket i dit liv!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Er jeg glad for at høre! 🙂
   Det er forskelligt fra person til person <3 Har nemlig fået en masse henvendelser!
   <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise Andersen

  Jeg syntes det er super godt du tager emnet op. Jeg har hørt man højeste må have en tampon i 8 timer og så skal man skifte til bind, for at “give frisk luft der op”.
  Kan slet ikke forstå hun bliver vred over du deler hendes budskab, da det hele jo handler om at der skal fokus på problemet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Futti

  Sært.. Virker mere som et forsøg fra hendes side om at få lidt shine, end at få spredt et vigtigt budskab.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OBS TØSER! De er praktiske, men farlige!!