SALE: Black dresses

UPDATE: Endnu et hospitalbesøg, men det går bedre..

jehHej sweeties… Jeg synes lige jeg ville give jer en update på hvordan jeg har det mht min sygdom som har generet mig en del de sidste 4 måneder, dog er det blevet meget bedre. Jeg har faktisk skrevet med en del, altså folk som følger min blog, for mange af dem som har fulgt med har luret hvilken sygdom det er, og de fleste af dem har den selv, og det var faktisk rart at have nogle som stod/står i samme båd.

For en måneds tid siden fik jeg taget en EEG, og jeg fik svar for et par dage siden, og svaret var nogenlunde positivt. Jeg tænker at jeg på et eller andet tidspunkt skal indlægges og overvåges 24/7 i et par dage, for at være sikker på at det hele er okay – for jeg får stadig nogle små tilbagefald i ny og næ, dog sjældent – men jeg tror mest at det er psyken som spiller ind, fordi jeg er bange. Men jeg har brug for at være 100% sikker, og brug for at vide om medicinen spiller, altså den nye jeg er kommet på.

Hvad er EEG?

“EEG er en forkortelse for ElektroEncefaloGrafi. EEG registrerer de elektriske impulser, som opstår i hjernebarken. Signalerne forstærkes og filtreres i EEG-apparatet”

Jeg har haft elektroder på hovedet før, faktisk mange gange – og det er ikke slemt, kun når man får blinklys direkte ned i skalden i over 10 minutter, det er faktisk et helvede! Der går jeg altid lidt i panik, for det er ret ubehageligt. Men jeg fik svar, et svar som gav mig mere ro, så det er dejligt… Men som sagt var det ikke nok for mig, for på 40 minutter nægter jeg at tro på at de kan finde problemet, eller det sagde hun faktisk også selv, der er jo ikke garanti for det, medmindre hjernen inden for de 40 minutter sender nogle signaler or something…

Men anyways som jeg altid siger, så har jeg det meget bedre.. Jeg tør at komme ud, og tør at prøve en masse ting, og tør at køre langt igen! Det eneste problem er, at jeg ikke bryder mig om at være alene i min lejlighed, her er seriøst dårlig karma og vil så gerne væk herfra, for det var her det skete og jeg bliver mindet om det hver eneste dag. Jeg sad også og søgte efter lejligheder inden det skete, så nu tør jeg heller ikke det, men jeg skal snart igang – og hvis nogle af jer derude kan hjælpe, så kunne det virkelig være rart! For min kontrakt udløber til næste år, så der skal jeg være ude. Men udover det med lejligheden, så synes jeg det hele spiller! Sådan nogenlunde i hvert fald, heh… Jeg prøver at se positivt på det hele synes jeg.. og hele dette forløb har været uden nogen form for medicin eller lykkepiller (udover det jeg tager for min medicin), så jeg er ret stolt af mig selv! Alle sagde at jeg burde gøre det, men nej! Jeg er stærk nok til at komme op selv, og jeg tror ikke på den slags, det gør intet godt for kroppen. (Hov, nu håber jeg ikke jeg støder nogle, vi her hver vores meninger og holdninger)

Leje-lejligheden som jeg søger må gerne ligge i Aarhus N, Aarhus V, Trøjborg eller Risskov! Jeg vil gerne betale den person som finder noget 1000 kroner som tak for hjælpen!

Dette passer overhoved ikke ind i dette indlæg, men jeg har lige noget positivt at dele med jer, eller forhåbentligt… Jeg skal på date på lørdag, yay! Det er sjældent det sker, hah…. Nu må vi se hvordan det går…

Hvis du sidder derude og ikke aner hvad jeg snakker om, så læs mit tidligere indlæg hvor der står hvorfor jeg endte på sygehuset, HER.

Hvis du derfor har en virksomhed, er det en god ide med en sundhedsforsikring, der kan give dig og dine medarbejdere en tryg hverdag, hvor I ikke skal bekymre jer om sygdomme eller ulykker. Sundhedsforsikringer har været til debat i mange år, og der har altid været mange forskellige meninger om hvordan en god sundhedsforsikring skal dække samt hvor meget den må koste.

Så ender I ikke ud i uheldige, dyre situationer. Det gør altså bare, at man kan slappe lidt mere af! Der er utallige eksempler på medarbejdere rundt omkring i Danmark, som ikke har en sundhedsforsikring – Og det kan blive utrolig dyrt, hvis uheldet skulle være ude. Så det er vigtigt at alle medarbejdere har en sundhedsforskning. Der findes i dag rigtig mange forskellige sundhedsforsikringer, med forskellige behov og i forskellige prisklasser.

Ingen af os har lyst til et hospital besøg, men nogen gange er uheldet desværre bare ude. Selvom vi spiser sundt, og selvom vi laver en masse sport, kan vi forebygge vores krop. Og vi kan altid sørge for at være i god form – Men man kan jo aldrig vide sig sikker på hvad som sker. Selvom vi bevæger os ud på en rask løbetur i frokost pausen, kan vi være uheldige og komme til skade.

Vi tænker jo alle at forhåbentlig sker der ikke noget – Du kan altid melde dig ind mens du er rask, og flere af selskaberne reklamerer med at de kan hjælpe dig med at minimere antallet af sygedage pr. år. Tryg reklamerer blandt andet med at give dig den bedste behandling ved sygdom, mens IF.dk reklamerer med at en sundhedsforsikring hos dem sikrer dine ansatte tilbage i virksomheden med hurtigt hjælp og behandling i tilfælde af sygdom. En del sundhedsforsikringer sørger for at du kan blive behandlet hos et privat hospital, hvis uheldet skulle være ude. Mange sundhedsforsikringer sørger også for medicin samt genoptræning hvis du skulle være kommet galt afsted.

Vi bor i et land med mange forskellige muligheder for en god sundhedsforsikring, men det er vigtigt at tjekke hvordan de forskellige sundhedsforsikringer er skruet sammen, da alle forsikringerne ikke har de samme priser og vilkår.

Hvad synes I er bedst? Der findes jo så mange forskellige sundhedsforsikringer, at det kan være svært at finde ud af de forskellige vilkår for de forskellige forsikringer.

Skærmbillede 2016-03-09 kl. 12.36.21


Unavngivet

Følg også gerne min hverdag på snapchat: Annaduen <3

 

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE: Black dresses