ALLE BILLEDER FRA PHOTOSHOOTET!

DOBBELTMORALSK – JEG SKAL PÅ EN TINDER DATE!

IMG_7157
Hey sweeties… Denne gang har jeg overgået mig selv, hah! Jeg er så dobbeltmoralsk i dag, at det faktisk er til at brække sig over. Jeg skal nemlig på en tinderdate her senere på dagen, og det har jeg det meget sjovt over, faktisk så smågriner jeg lige nu – for jeg troede aldrig at det skulle ske for mig, for jeg er nok en af dem som er af alle mennesker er totally fordomsfuld overfor den (undskyld jeg siger det) lorte-app.. But i will give it a try anyhow.

Jeg sad og kedede mig her den anden dag, og tænkte… Ej, nu giver jeg det lige en chance, bare for sjaaaaw.. Det var faktisk min veninde som lokkede mig til det, og fortalte at det var fint tidsfordriv, og lækkert med bekræftigelse. Men altså, jeg hader at skrive, og jeg er virkelig dårlig til det – altså når det kommer til fyre, for hvad skal man skrive? Skal man tale om sine livretter, og hvad man laver, selvom man i bund og grund er pisse ligeglad? Don’t know, men jeg gav det en chance, og så fik jeg faktisk en god samtale kørende med en (I guess) meget sød fyr, men måske skindet bedrager? Det finder jeg ud af senere, muhaha.

Jeg er ret god til at læse folk, eller i hvert fald når det kommer til fyre (eller for det meste), så jeg kan hurtigt se og fornemme om det er for at få et engangsknald, eller om han virkelig bare ønsker at se om der findes en sød pige som han kunne tilbringe mere tid sammen med. Hvis en fyr havde inviteret mig hjem til ham, så havde jeg sagt nej uden at tøve, for jeg ved udmærket godt hvad det betyder, det har jeg nemlig prøvet – og mine veninder har prøvet det op til flere gange, specielt den ene, og jeg har så ondt af hende. Hun har seriøst været på 30-40 tinderdates, that’s fucking crazy! Men altså, der er ingen af dem som er endt særlig godt, ellers havde hun nok her to år efter haft en kæreste.. I feel sorry for her. Det er nok mest af alt på grund af hende at jeg har holdt mig væk fra tinder, og så fordi at det er pisse overfladisk, man dømmer på udseende – ikke andet.

Jeg gav det en chance, fik noget bekræftigelse og ja, nu skal jeg også på date.. Kan simpelthen ikke lade være med at grine af det, dobbeltmoralske Anna. I skal nok få en update på hvordan det er gået, det store spørgsmål: Er han en fuckboy, eller er han ikke? Jeg er spændt..

Unavngivet

 

   

2 kommentarer

 • Mathilde

  Hej Anna.

  Jeg vil bare lige sige at jeg har fundet min kæreste gennem Tinder. Vi har været sammen i 1 1/2 år og er flyttet sammen for et par måneder siden. Så det kan skam sagtens lade sig gøre at finde kærligheden på Tinder. Held og lykke 😄👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Må vi så høre om hvordan det gik? Er spændt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE BILLEDER FRA PHOTOSHOOTET!