Jeg er så stolt, og meget rørt..

Det er okay at knalde ved siden af.

IMG_7387.jpgd
Det er okay at have en affære. Eller hvad? Hvor er det bare noget svineri at nogle mennesker har lavet en side, hvor det går ud på at finde en affære, som mange af jer nok ved, så hedder siden Victoria milan. Tænk engang… De opfordrer folk til at være deres kæreste, mand eller kone utro? Hver gang jeg tænder radioen, så kommer det frem hvor de siger “Kunne du tænke dig at have en affære?”, hvad sker der for det?
Dem som har lavet siden må seriøst have et problem, de må være fuck’t up i deres små hoveder. Jeg forstår ikke, at man kan have samvittighed til at opfordrer/lokke andre mennesker til at være deres kære utro. Der er virkelig mange brugere derinde, som både har kone/mand og børn… FØJ FØJ! Jeg brækker mig, og håber virkelig ikke at der er nogle af jer som læser med, som gør dette imod et andet menneske, for det er usmageligt og ondskabsfuldt. Det gør mig ked af det, og jeg får helt ondt i maven, netop fordi jeg selv har været udsat for utroskab et par gange (læs om det, her).

Jeg håber aldrig jeg bliver udsat for utroskab igen, tro mig – det gør ondt. Min tidligere kæreste gjorde det bag min ryg i flere måneder. Men husk på, at hvis i har været udsat for utroskab, så er det ikke jeres skyld, så er det jeres partner som er et freaking fucking røvhul.

Der er en grund til at jeg ikke tror på ægteskab mere, og der er en grund til at jeg aldrig skal giftes..

VICTORIA MILAN, SKAM JER! FUCKING PENGEMASKINE.. TÆNK AT I ER MED TIL AT ØDELÆGGE SÅ MANGE FAMILIER… TSK…

– og husk på… Utroskab er et valg, ikke en fejl! 

11122342_855947277812309_1534126738_n

Unavngivet

3 kommentarer

 • Valerina

  Kan du ikke lave et indlæg om utroskab hvordan du er kommet videre vis du er og hvordan du tackle det når du ses/sammen med fyrer 👌
  – Undskyld vis jeg skrev noget personligt eller omskabefuld 😐

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dennis

  Selvfølgelig er det ikke i orden at have en affære, som i en utroskabelig affære. Jeg tror dog du skal huske at hjemmesiden henvender sig til en stor skare. Dernæst må debatten også bevæge sig hen mod hvorfor folk overhovedet er utro, er alle derinde utro eller har de måske en aftale med deres partner? Det er jo ikke bare…. Som du skriver det her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie

  Hej Anna! Jeg elsker og følge med på din blog, Facebook, og din snap! 😍
  – jeg er så enig med dig! Forstår virkelig ikke hvad de tænker på, at opfordre folk til at være utro!? For det er fandme ikke iorden at være utro! Hvis man vil det, må man gå fra personen man er sammen med, og så være “utro”/sammen med en anden, fremfor at såre en anden person! Jeg har desværre også været udsat for det, og det gør så ondt at mærke!

  Ha’ det fantastik! 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er så stolt, og meget rørt..