ASOS - 70% RABAT: MINE FAVORITTER!

Derfor har jeg været fraværende.


IMG_7392Hej sweeties.. Jeg har været meget fraværende i denne måned, i hvert fald her på bloggen, og det er jeg selvfølgelig ked af! Det er ikke fordi der som sådan har været noget, tror bare jeg lige har haft brug for en pause, og brug for at fokusere på andre ting, men fra denne uge vender jeg stærkt tilbage, det lover jeg! Jeg har det også bare sådan, at jeg ikke gider skrive noget, bare for at skrive noget, kan i følge mig?

August måned har været sådan op og ned, tror jeg.. Hmmm.. Lige nu har jeg bæ-mund på, så det er nok derfor jeg lyder en smule negativ, men der har bare lige været noget som gjorde mig rigtig irriteret… OG, så savner jeg Villian, får ham først i morgen da Martin jo har ham hver mandag og hver anden weekend! Kæft hvor jeg glæder mig til at se ham, sådan virkelig meget, har helt ondt i maven! Yay..

Hvis i har nogle idéer til blogindlæg, så skriv gerne i kommentarfeltet hvad i kunne tænke jer at vide lidt mere om, og hvad jeg eventuelt kunne tilføje til bloggen? Mere beauty or something…

Nu vil jeg smutte over til min veninde, og hygge med hende – udover bæ-munden i dag, så har det trods alt været en super god weekend! Jeg har haft det så sjovt, hah…

kl.æ Unavngivet

13 kommentarer

 • Jeg kunne godt tænke mig at høre din kommentar til det forestående amerikanske valg. Hvordan ser du Donald Trumps chancer? Og hvordan vil en verden med Donald Trump som USAs leder se ud?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Hej Anna 🙂

  Jeg kunne virkeligt godt tænke mig at høre mere om alt det med Martin og hans kæreste. Hvordan du føler og har det med det hele? Med at Martin har fået en kæreste som nogen påstå her på din blog skulle være gravid. Hvordan vil du have det med det? Jeg håber det er okay at jeg spørger? Du er jo altid så ærlig og personlig i din blog derfor jeg prøver.. Vil self. forstå hvis du ikke har lyst til at svare. Det er bare fordi jeg gennemgå det samme som dig for tiden. Min ex har fået en ny kæreste og de er i gang med baby projekt hvilket sårer mig. Jeg er videre og er glad, men alligevel blev jeg rigtig ked af det.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristian

  Hej Due! Jeg vil gerne læse mere om dit dating-liv. Også selv om du har droppet Tinder 🙁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kirstine

  Hej Anna 😘
  Jeg elsker det gamle hotel altså det som i var på, men jeg ville faktisk først lige spørge dig om om du ved hvad der er sket med det gamle hotel (det du var på) for nu er der jo det grønnere jeg har tænkt meget længe på det

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Urinlars

  Kære Anna. Hvad er chancen for, at du kommer med i Paradise Hotel igen? Vil jeg gerne læse en blog om.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadja Jürgensen

  Jeg kunne godt tænke mig et indlæg om jeres daglig rutine hvordan en helt normal dag ser ud hos jer 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mathilde

  Hej Anna.
  Jeg er stadig meget intetesseret i at vide mere om din sygdom. Du har tit snakket og den men aldrig fortalt hvad det er. Du er så åben omkring så meget andet og det er derfor du er spændende at følge. Derfor kunne jeg godt tænke mig at vide hvad du præcist fejler?!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg har ikke lyst til at dele det, da jeg er bange for at det kan ødelægge mine arbejdsmuligheder! 🙂 håber du forstår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mengy

  Hvad skal der til for at annoncere/få ting nævnt på din blog? Min søster er ved at starte tøjbutik og det kunne være sjovt at få den nævnt her.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Brystoperation Update – ar etc.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka B Tauser

  Måske videoer om hvordan du lægger make-up og hvad make-up du bruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rebekka B Tauser

  Hej Anna du kumme Måske lave videoer om hvordan du lægger make-up og hvad make-up du bruger.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Simone Haugnes

  Fremtids planer
  Mobil feat villian
  Hver dags gøre mål
  Dagens ord
  Mor rollen.
  Spørgsmål til at værre mor
  Skilsmisse barn.
  Ulvetimen.
  En dag i indkøbs kurven
  Tøj sammensætning
  Familie-venner selv tid.

  Nogle få ting som jeg har tænkt du eventuelt kunne skrive om.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ASOS - 70% RABAT: MINE FAVORITTER!