Nelly - op til 20% på ALT!

GUIDE: SÅDAN TABER DU DIG/SÅDAN TAGER DU PÅ!

ANNONCE
_MG_7738
Hej sweeties.. Jeg ved at mange af jer ønsker flere madopskrifter på bloggen (specielt de sunde opskrifter er meget eftertragtet), og jeg elsker faktisk at dele dem med jer. Jeg bare så dårlig til at huske at få taget billeder af maden, så jeg må hellere begynde at sætte min alarm til kl. 17 “HUSK AT TAGE BILLEDER ANNA!” for så glemmer jeg det i hvert fald ikke!

Udover madopskrifter, så ved jeg at mange af jer ønsker nogle tips til træning, altså hjemmetræning, og da jeg har gået til gymnastik i 10 år, så har jeg en del. Jeg er faktisk begyndt at træne igen, altså herhjemme. Det er hyggeligt, og det er en god start på dagen – men som i ved ud fra mange af mine tidligere indlæg, så har jeg haft problemer med at tage på, og nu har jeg fundet ud af hvorfor via en app som hedder LIFESUM.

(indlægget fortsætter under billedet)

_MG_7779

For at holde styr på alle kalorierne har jeg hentet den app som hedder Lifesum. Den hjælper mig med at holde styr på hvad jeg spiser i løbet af dagen, og jeg har fundet ud af at jeg faktisk spiser for lidt kalorier, og det kom som et chok for mig. Så jeg er nu blevet stor tilhænger af appen, og sørger for at jeg får de kalorier som jeg skal have, men igennem sund kost, det nytter ikke at spise chips og dip hver dag i håb om at tage på, det er usundt for kroppen.

Men Lifesum har mange forskellige fordele og den er så smart, man kan nemlig scanne sine varer nede i supermarkedet, hvor den så fortæller hvor mange kcal der er i de pågældende varer.

Der er så mange lækre opskrifter derinde, både mellemmåltider – vegatar – morgenmad – lavt kulhyldrat – få ingredienser – hurtigt – lavt sukker indhold.

Når man har downloadet Lifesum, skal man indtaste sin nuværende vægt, sin ønskede vægt samt information om, hvornår du gerne ser, at du har nået dit mål (tidsmæssigt). Ud fra disse personlige informationer, beregner Lifesum, hvor mange kalorier du dagligt må indtage. Appen kan bruges til vægttab, vægtøgning (det mig), og få hjælp til at bibeholde sin ønskede vægt.

Man får virkelig styr på sin krop via Lifesum, og finder ud af hvad der er godt for sin krop, og hvad der ikke er.

Jeg er begyndt med mellemmåltider, og Mandler i chokolade er min favorit, for det er nemt lige at nippe af når man føler at man er en smule sulten.

1037

INGREDIENSER

1½ kop/ 200 g. mandler
5 oz/ 150 g. mørk chokolade (70%kakao)
1 tsk havsalt

SÅDAN GØR DU

1. Smelt chokoladen på komfuret eller i mikrobølgeovnen. Tilføj mandlerne og rør! Spred mandlerne ud på en bageplade med bagepapir og strø havsalt på.

2. Lad manglerne stå i køleskabet eller fryseren i mindst 30 minutter, derefter tag dem ud og bræk dem fra hinanden – velbekommen!
86 Kcal – 5g Carbs – 6,8g Fat – 2,1g Protein


OBS:
Der er lige nu en konkurrence igang på min Instagram _annaduen, hvor jeg må udlodde 3 guld medlemsskabs-kort til Lifesum, som varer i 12 måneder – så skynd jer ind og deltag, hvor i har mulighed for at få mange flere muligheder og fordele ved appen.

Appen er forresten gratis, og kan hentes via. appstore – LIFESUM

 

Unavngivet

2 kommentarer

  • Didde

    Hej Anna jeg kan ikk se opskrifterne skal skifte til noget der hedder guld? Hvordan kan det vær e

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nikita

    Hvad for nogle trænings øvelser laver du?:)

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nelly - op til 20% på ALT!