GUIDE: SÅDAN TABER DU DIG/SÅDAN TAGER DU PÅ!

Nu bliver det altså København! Goodbye Aarhus..

IMG_7398Jeg elsker København, det er en lækker by, dog alt for stor til mig – så jeg kommer aldrig til  at flytte derover. Men i denne weekend skal jeg over og besøge to dejlige mennesker, nemlig Steven og Phillip min guldklump.

Jeg sidder her med kriller i maven, for det er længe siden at jeg har set dem, så det bliver super godt. Der skal ske en masse derovre, både buisness, men også hygge! I dag skal jeg i tivoli med guldklumpen Philip, og vi ender sikkert i byen – som altid, ham og jeg er virkelig gø og gokke og er et godt match, hah!

GLÆDELSE! Det bliver så godt, og endelig tør jeg at komme ud igen, har jeg efter angsten været lidt fanget, så det har været babysteps, men nu kommer jeg ud, og jeg er stolt at mig selv, og bare super glad. Trods jeg bliver bailet hist og pist i tiden, så er jeg lykkelig. Jeg har verdens bedste venner, familie og VERDENS bedste søn. Så jeg er glad i låget….

Jeg står og skal med et tog nu, så når ikke at skrive mere, har faktisk lidt travlt.. Jeg kommer ikke til at være så aktiv på bloggen i denne weekend, så følg med på snapchat: Annaduen, eller Instagram: _annadue ..

FARVEL AARHUS, WELL HELLO COPENHAGEN!

Unavngivet

2 kommentarer

 • Maria S

  Hej Anna. Et spørgsmål 🙂
  Har du ikke Villian i dine weekender?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jo det har jeg, men Martin skulle have ham i to weekender i træk denne gang fordi vores weekender skal laves om.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GUIDE: SÅDAN TABER DU DIG/SÅDAN TAGER DU PÅ!