Nu bliver det altså København! Goodbye Aarhus..

Min tvillingebror med i Paradise hotel?

IMG_3759Der har mange som har spurgt ind til min twin, som btw hedder Rallermus (Rasmus), han er guld værd og betyder så meget for mig, vi er gø og gokke. Vi er ens på mange punkter, men også vidt forskellige. Jeg er meget frembrusende end han er, og nok også mere opmærksomhedskrævende vil han nok sige.

Han var ikke helt tilfreds da jeg fortalte at jeg skulle være med i Paradise hotel, men han bakkede mig op, ved ikke at sige noget, ha ha.. INGEN KOMMENTAR! Men han har altid støttet mig, og hvis nogle siger noget grimt om mig, så bliver han tosset, sådan virkelig sur. He’s my hero!

Anyhow… Jeg har prøvet at lokke ham, for jeg gad virkelig godt se ham på skærmen, han er en sjov fætter, med massere af sort humor og godt humør – og jae, så er han lidt af en bøv (på den gode måde), han er totally jyde! Men uanset hvor meget jeg lokker, så kommer det aldrig til at ske, desværre, eller.. Det er vel godt nok, for hvis nogle begyndte at hate på ham, så var jeg blevet rasende.

Men ja, lidt om vores forhold, og lidt om Paradise – da folk jo har spurgt ind til begge dele. Men kort og godt, han er mit guld, men han kommer aldrig til at være med i Paradise hotel eller noget som ligner, faktisk kommer han aldrig på skærmen. Men som sagt, så er jeg også mere frembrusende og spontan end ham… MEN FORNUFTIGT RASMUS!

God weekend sweeties..

IMG_3754 IMG_3757
Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu bliver det altså København! Goodbye Aarhus..