Min tvillingebror med i Paradise hotel?

VIND EN Sony Xperia X i Rose Gold <3

ANNONCE
sony
Hey sweeties. Jeg håber at i har haft en dejlig weekend, det har jeg i hvert fald, der er sket ting og sager, og jeg er rigtig glad.

Anyways… Så har jeg endnu en konkurrence til jer, eller call me har den kørende, og denne gang kan i vinde den populære Sony Xperia X i Rose Gold(Deltag, her)

Telefonen har et 23 MP kamera, så det tager virkelig gode billeder. Til sammenligning har iPhone 6s et 12MP kamera, så der er en kæmpe forskel. Jeg har selv en Iphone 6s, men overvejer at købe telefonen så jeg kan få en masse gode billeder op på bloggen, IG og i mit fotoalbum også.

Tryk HER, og skriv derefter dine oplysninger, så er du med i konkurrencen om en splinterny telefon.

Telia Company Danmark

Unavngivet

Ved deltage giver du samtykke til at Telia Company Danmark (herunder Telia, Call me og DLG) må kontakte dig med salg og rådgivning omkring mobiltelefoni og bredbånd pr. e-mail, sms og telefon. Du skal være +18 år og må ikke være ansat i Telia Company Danmark for deltagelse. Præmierne kan ikke byttes til kontanter.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min tvillingebror med i Paradise hotel?