VILD WEEKEND I KØBENHAVN!

Dilemma – hvad er rigtigt, og hvad er forkert?

IMG_6738Jeg står sådan lidt i et dilemma, eller faktisk, så kan jeg ikke helt forstå om jeg gør det, eller ikke gør – giver det mening? Eller, nej gør det nok ikke, for har jeg ikke skrevet om hvad “problemet” er.

Jeg vil ikke nævne nogle navne, eller udstille nogle – men jeg blevet inviteret til en middag/fest med en masse gode venner, som jeg ikke har set længe. Men her kommer problemet….

En af fyrene er min venindes eks-kæreste, og hun er ikke særlig tilfreds med at jeg skal afsted, og har sagt at hun ville blive meget skuffet hvis jeg tog afsted. Jeg ser ikke problemet i det, for da jeg lærte dem at kende, var de ikke kærester – vi mødte alle hinanden på samme tid.

Jeg er sådan lidt en smule splittet, for selvfølgelig vil jeg gerne se gutterne, og kan simpelthen ikke se hvad problemet er? Specielt fordi at jeg faktisk ikke snakker særlig meget med min veninde, vi ses kun i byen eller til events, men når vi ses, så har vi det sjovt og godt sammen.

De er begge to super søde, men min anden veninde synes den er svær, mens mine andre veninder/venner på ingen måde kan se det forkerte i det. Jeg kunne bedre forstå det hvis jeg havde lært ham at kende igennem hende, så ville det være anderledes. Nu er det jo heller ikke fordi jeg skal spise middag med ham alene, vi er en masse mennesker, og det er selvfølgelig træls at de ikke kan være i rum sammen, men det er vel ikke mit problem, er det?

Jeg er næsten 100%  sikker på at jeg tager afsted, har ikke set dem i lang tid, og de er savnet. Hvad ville i have gjort?

UnavngivetPS: Så lavede jeg en konkurrence om en Sony Xperia X I Rose Guld! Hvis i ikke har deltaget, kan i gøre det via mit blogindlæg, HER

11 kommentarer

 • Maria

  Det kan jo ik passe at man ik kan se andre pga en person til den fest. Hvis man sku holde sig væk hver gang en veninde/ven eks var til stede til fest kom man efterhånden aldrig det. Så tætte veninder er i jo heller ik. Det fest med dig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Petetsen

  Hej Anna. Jeg har fulgt dig lige siden det første paradise deltagelse og kan godt regne ud hvem de to mennesker er. Men jeg kan på ingen måde se at du ikke skulle tage afsted . Du tager jo ikke afsted kun til ham, var han ikke med ville du jo tage afsted uden at tøve. Så må hin stramme ballerne sammen og tage med selv eller se det fra din syns vinkel 😀 rigtig god tur 👍🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mali

  ta afsted! Du kan ikke undgå at rende ind i nogen som en du kender ikk har et godt forhold til. Forstår ikk folk fortæller andre hvad de kan og må. Afsted med dig,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nicoline

  Jeg har også fulgt dig siden dag et, og kan også godt regne ud hvem du snakker om. Jeg tænker præcis det samme som dig, og ville gøre det samme. Tag afsted og ha’ en kanon aften! You go girl :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Synes måske det er forkert, at du lægger dette op på bloggen, da mange af os nok ved hvem du omtaler! Synes måske ikke det er helt fair overfor den omtalte person, du udstiller! Men afsted med dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Føler ikke jeg udstiller nogle 🙂 Ville bare høre andres mening 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   og tror ikke du ved hvem det er 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rasmus

  Tag afsted, for du ser jo Ikk personen mere ind en god ven for dig, så din veninde har Ikk noget og frygte vis det er det hun gør, du må ses med dem du vil, og være sammen med. Så tag afsted og hyg dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Durinck

  Tal med dem begge om det. Hvis det er en x så burde det ikke været et problem. Det lyder som om der er nogen følelser i klemme og hun frygter måske han “falder” for dig. Det er noget pjat. Tag til den fest!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Er det ikke Malene og Kaper du snakker om?:D

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emilie

  Smukke Anna ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILD WEEKEND I KØBENHAVN!