Vinderne af Vitamin Well konkurrencen!

8 ting som jeg virkelig fortryder….

14172076_1155912157815818_2113871569_nNormalt er jeg ikke sådan en som fortryder ting, eller jo, hvis jeg har dummet mig gevaldigt eller lignende.. Men her kommer et par stykker, både sjove, men også ret seriøse.. Hvis man kan sige sådan? Det kan man nok ikke, eller jo, JEG KAN! For jeg er sprogspasser af og til… So what… Anyways, her kommer 8 ting som jeg fortryder.

1. Når jeg tænker tilbage på min deltagelse i Paradise hotel, så er der en ting som har naget mig siden, sådan virkelig. Jeg kunne have forhindret mit exit! Damn, det suck’s…. Men udover det, så lavede jeg jo også nogle småbommerter, men hva’ faen…

2. Jeg fortryder at jeg spiste en leverpostejsmad i går… Efter jeg havde spist den, og ville have en ny fandt jeg ud af at rugbrødet var muggent, og oveni det… SÅ VAR LEVERPOSTEJEN FOR GAMMEL. Kvalm…. (Jeg fik lidt dårlig samvittighed, for Villian fik det med på madpakken dagen før)

3. Jeg fortryder at jeg tilgav min eks-kæreste for hans utroskab og løgne, men heldigvis har jeg lært af det. Han var virkelig vammel, og måske også psykisk syg? Mens jeg var på arbejde havde han camsex med en masse forskellige piger, mens han optog det… En dag kom jeg hjem to timer før, og bustede ham i det, SYND! ( snakker ikke om Martin, bare så det er på plads).

4. Jeg fortryder meget ofte en bytur, for jeg ender altid med at drikke for meget – og når jeg drikker, så har jeg en tendens til at dumme mig, og for noget tid siden, skete der noget som ikke skulle være sket.

5. Jeg fortryder at jeg under min graviditet ikke fik sovet nok.. Hvis der er en gravid som sidder og læser med, så kan jeg kun sige en ting… SOV SOV SOV! For du får ingen søvn når du har født, trust me. I know what i’m talking about (træt smiley)

6. Jeg fortryder at jeg ikke tog med op til dyrlægen da min hund skulle aflives, men jeg kunne bare ikke. Molly har været der igennem hele min barndom, hun var min hund, og så svigtede jeg hende. (Fik i læst historien om Molly? Den er ret sød.. Ellers kan i læse den, her)

7. Jeg er dårlig til at sige nej, specielt når det kommer til penge – låner mine penge ud til højre og venstre, og de fleste folk røvrender mig altid… Så 2 minutter efter jeg har sagt “JA” til at de må låne af mig, fortryder jeg.

8. Jeg fortryder at jeg ikke købte chips og dip da jeg var oppe og handle, sidder her og har mega fråderen på… damn it…. That suck’s!

Unavngivet

5 kommentarer

 • Camilla

  Hej Anna 😊
  Elsker og følge med i din blog og dit liv 😊 Synes nu det er sjovt du skriver der er 10 ting du fortryder, men kun nævner 8 😂
  Hvad er de sidste to?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mimi

  Shit mange ligegyldige ting…. 8 ting som du virkelig fortryder. At du ikke købte Chips? Stram op 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Jeg elsker den sidste med chips og dip! 😂😂😂 alting behøver ikke være så skide seriøst og man kan altså virkeligt godt fortryde sådan noget når man har fråderen på 😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderne af Vitamin Well konkurrencen!