Sådan fandt jeg ud af at jeg var gravid...

VIDEO: Juridisk abort? For eller imod?

Noget som jeg ikke lige fik med i videoen: Det er selvfølgelig også super synd for de piger/par hvor det sker ved et uheld, hvis den ene vil have barnet, og den anden ikke vil… Det er en stor, og meget svær beslutning, specielt for kvinden… Men ja… Åh… Har så svært ved at formulere mig nogle gange. Når jeg bliver ivrig efter at fortælle noget, bliver ordene kludret.

Jeg er ærlig, og det ved de fleste af jer godt! Jeg lavede kun denne video for at forsvare mig fordi at en anden blogger valgte at hænge mig ud, for at få flere sidevisninger. Hun mener selv det ikke var derfor, men da jeg fik bedt hende pænt om at slette mit navn, sagde hun nej. Misundelse er en grim ting, og det er ikke første gang..

Jeg laver ikke denne video for at støde nogle, vi har alle forskellige meninger og holdninger, som jeg mener der skal være plads til. Jeg virker meget forvirret i videoen, og det var/er jeg også, blev lidt nervøs, og fik ikke sagt de ting som jeg gerne ville. Det lød meget bedre inde i mit hoved… Meeeen, nu er den oppe, og jeg håber at i forstår hvad jeg mener, og udover det vil respektere det.

Det skal lige siges, at da jeg var sammen med Martin var jeg på p-piller. Men de virkede kun 50% fordi at mine p-piller og min medicin modarbejder hinanden, det var også derfor jeg for 4 måneder siden endte på sygehuset.

Læs mit tidligere indlæg “Sådan fandt jeg ud af at jeg var gravid“, som egentlig er grunden til at denne video kom op..

Btw… Jeg ser virkelig bleg ud, damn…

imnot

12 kommentarer

 • Cristiana

  Hvem har hunget dig ud?:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • S

   Hun blogger på Mommy Mommy -.- og hun skriver selv de mest usmagelige indlæg, om at hendes barn kostede hende sit livs kærlighed. Fedt for hendes søn at vokse op at læse, not!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Super god video 👍
  Jeg fik selv en abort i foråret, det var ikke en planlagt graviditet. Har været sammen med min kæreste i 7 år. Jeg elsker børn og vil gerne selv have børn, men jeg er 24 og han er 26. Og har boet sammen i 4 år. Han var i starten af vores forhold imod børn. Men er i løbet af forholdet blevet bedre og vil gerne selv have børn. Men problemet er at han ikke følte sig klar da jeg stod med en positiv test. Og jeg var/er klar, men vi snakker lidt frem og tilbage og han begyndte at kigge på hus, men så ville han slet ikke snakke om det, og var ikke til at rokke i, jeg måtte græde mig selv i søvn fordi jeg prøvede at overbevise mig selv om det var det bedste, så jeg var til undersøgelse og viste sige at fostret var gået til grunde 😥 og jeg skulle så i gang med en medicinsk abort og det var den værste oplevelse en pige/kvinde kan opleve, jeg følte mig så tom bagefter og nok fordi jeg havde så mange symptomer inden. Men MIN holdning er at hvis man er gammel nok til at have sex må man også kunne tage et ansvar, men igen er der så mange sider og alle har en mening. Og det skal lige siges at jeg var på p-piller

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • S

  Jeg synes det var vildt usmageligt af hende, at hænge dig ud på den måde. Jeg synes hun skulle i det mindste kontakte dig, eller lade dig få navnet slettet, når du direkte kontakter hende. Jeg kan egentlig godt forstå hvor du kommer fra og se hvad du mener, og at du kommer med nogle rigtig fine eksempler. Jeg har det nok bare sådan, at hvis kvinden ligesom dig ikke kan gennemføre en abort uanset årsag, jamen så er det da bedre at have en god forælder end to dårlige? Kernefamilien er jo klart, klart at foretrække, men ikke den eneste løsning. Og, så vil jeg tilføje at selvom jeg er uenig med dig, blev jeg på ingen måde stødt! <3 Jeg har en veninde, der er stærkt imod abort, men jeg har det sådan, at hvis jeg blev gravid ville jeg få en abort uanset min situation for jeg ønsker ikke børn. Jeg har som du ved været meget syg, og jeg har dealet med det i mange år og jeg kommer til at deale med det i mange år og det synes jeg ikke er fair over for et barn hvis jeg nu ikke kunne magte det? Især fordi moren er sådan en vigtig rolle i barnets liv (ikke at faren ikke er det, men jeg håber virkelig, du forstår hvad jeg mener her). Kys og kram til dig, jeg synes du klarede den video så flot. Og dem der bliver stødt, fuck dem. Vi siger alle ting for hurtigt eller forkert en gang i mellem, og selvom vi mener dem, får vi dem sagt på en uheldig måde vi ikke mente. Det sker. Sorry roman!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Freja

  Hvilken har blogger har hængt dig ud, altså med navn.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Jeg er så enig med dig!
  Jeg har slev fået en abort, ikke fordi jeg ikke ville ha barenet. Men fordi min kæreste ikke ville. Jeg er kommer hurtigt videre og vi er rigtig lykkelige sammen, og børn skal vi nok få, bare ikke før vi begge er klar ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Hun må jo et eller andet sted være enig med dig siden hun føler sig så ramt af dit indlæg. Du nævner ikke nogen navne som hun jo gør. Man har jo lov til at have hver sin holdning. Så tror desværre os bare hun skrev det i håbet om du ville nævne hendes blog og så kunne hun jo høste læsere på det. Men du gør det godt Anna, du er ærlig hele vejen igennem og det kan jeg rigtig godt li.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Daniella

  Jeg vil sige at det at tage en abort du ikke har lyst til er ikke noget man skal gøre jeg har selv gjordt det en gang og jeg har aldrig haft det så dårligt i mit liv, jeg mener at hvis man er gammel nok til sex er man os gammel nok til hvad der kan ske ellers skal man sku lade være det er min mening 🙄

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Jeg er ikke enig… I situationen skal man tænke på barnet, hvad der er bedst for ham/hende, her tænker jeg ang. familie, økonomi, uddannelse, modenhed og om faren er med i billedet.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma Jakobsen

  Jeg synes det er fedt, at du vælger og lave denne video. Alle skal have lov til at komme med et modspil eller forsvar. Jeg har ikke læst det omtalte indlæg, men hvorfor skal mænd tvinges til at være far hvis de inderlig ikke ønsker det? Man læser da om flere, som ikke vidste at kvinden ikke bar nogen form for prævention, fordi de netop har løjet om det. Efter min mening, er det at få et barn, så stor en beslutning, at man absolut skal være enige. Jeg er selv højgravid og kan slet ikke bære tanken om, hvis jeg havde gennemført denne graviditet uden min kæreste var enig. Vi lever heldigvis i et land, hvor det er lovligt at have sin egen mening, det er bare ærgerligt, at nogle mennesker, har behov for at tilsvine andre. Du gør det godt, Anna!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla

  Rigtig god video! Jeg kunne næsten ikke være mere enig. Jeg har selv en kæreste som er blevet snydt til at få et barn. Og han meldte ud fra start af, at han ikke ville have noget med barnet at gøre, da han ikke var parat, og var overhovedet ikke “moden” nok til den store omvæltning.
  Og jeg ved hvor sur og indebrændt han har været på hende her, så jeg er så meget enig med dig søde Anna! Det er helt forfærdeligt at nogle kan finde på at tage røven på et andet menneske, på den måde!
  Jeg håber ikke du har fået alt for meget had for denne video, for det er rigtig fedt og rigtig modigt af dig at kaste dig ud i det her emne!
  Al respekt herfra! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan fandt jeg ud af at jeg var gravid...