I KOMMER MÅSKE TIL AT SE MIG PÅ SKÆRMEN IGEN.

VLOG: EN FULD DAG MED ANNA – FARLIG I BYEN!


Jeg er mange gange blevet spurgt om en VLOG, som jeg i starten overhoved ikke vidste hvad var, men det er en video hvor man følger en person i en dag agtigt, I think? Er ikke helt med på moden, men nu har jeg i hvert fald lavet en.

Videoen blev lidt lang, men der skete så meget i fredags. derudover lavede jeg bare så meget, og vidste ikke helt hvordan jeg skulle få klippet 2 timer til 10 minutter, damn… Men altså, dagen starter ud med V, derefter sker der ting og sager… og til sidst kommer der et kys med en som i nok godt kender? UUUUUHH… EN FULD DAG (RETTERE AFTEN) MED ANNA! Og når jo… Kasper og jeg skulle som altid have en-to-tre-fire hotdogs på vejen hjem, men vi (jeg) endte i et skænderi med en klaphat, han var ret ond, men det klippede jeg fra..

Endnu engang… Stivelis/Alko-anna…. Super sjov aften…. Knald på!
________________________________________________

Mine bryn fik jeg lavet hos Clinic beauty line som ligger lidt udenfor Aarhus! Brynene er lidt mørke, men om en to ugers tid kommer det færdige resultat.. De er så fine… Se hendes side, her

Sushi’en er fra Sushi Mania, elsker det sted! yummi…. Det er så godt…

Btw… Min veninde Marianne er en super god tatovør som arbejder i Sinners inc Aarhus N! Se hendes arbejde, HER og book en tid, hun kan klart anbefales. 

_MG_8020Unavngivet

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

I KOMMER MÅSKE TIL AT SE MIG PÅ SKÆRMEN IGEN.