Pas på når i får tatoveret jeres øjenbryn!!!!!

Sex – min første gang? Jeg var ung og det var akavet…

_MG_8066
Uuuuuh… Der er mange piger der har spurgt til “min første gang”, og her snakker jeg selvfølgelig om sex. Familie i får en advarsel, hvis i ikke vil høre detaljer, så skynd jer at lukke vinduet ned, for her kommer det altså.

Jeg havde sex for første gang da jeg var 15, virkelig en ung alder, for når jeg ser 15 årige den dag i dag tænker jeg bare… små søde børn! Damn…. det var ungt. Men altså, det var der jeg gjorde det, og det var heldigvis med en kæreste, min allerførste kærlighed.

Han var 1,5 år yngre end mig, og havde faktisk haft sex før, tro det eller ej, men det havde han. Der gik et halvt år før det lykkedes for os… Efter de første 4 måneder var jeg klar til at prøve! Han var min første kærlighed, rar og jeg elskede at være sammen med ham… Udover det følte jeg mig også tryg i hans selskab. Men altså, som sagt var jeg ældre end ham, og dengang var han sådan lidt “hun er en overscoring”, så han havde lidt problemer hver gang vi skulle igang…. Det var så akavet, at hver gang vi troede den var der, så var den der ikke, for min søde x gik lidt i panik, men som sagt, efter et halvt år lykkedes det for os, og det var awesome! Highfive for that…

Vi var sammen i lidt over et år, og han var virkelig en skøn fyr, den følelse jeg havde med ham, har jeg ikke haft siden.

Min er nok ikke sådan helt akavet, som nogle af jeres måske er? Der er tit folk som gør det i en brandert eller lignende, not good… Men altså.. TELL ME! Hvordan var jeres første gang? Venter i spænding på nogle gode historier – som jeg nok gerne vil dele her på bloggen. Hvis man vil være anonym, så skriv i kommentarfeltet nedenunder, så kopierer jeg bare derfra, og ellers kan man skrive på min facebook profil.

25 kommentarer

 • Anonym

  Jeg var 12 år første gang jeg havde sex .. Han var 14 år , vi havde været kærester siden børnehaven .. Så stolede på ham og følte mig tryg. Det var en dejlig oplevelse. Han havde tændt stearin lys og havde gjort det rigtig hyggeligt .. Men ville da stadig gerne have været lidt ældre end kun 12 år

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeannie

  Min første gang var også da jeg var 15 år gammel (er 21 år nu) og forgik på min efterskole (badgirl, brudte reglen om at man ikke måtte have samleje, ups).
  Vi havde planer om at gøre det sent om aften hvor lærerne havde tjekket om man var på værelserne og da det var sikkert gik jeg over mod hans værelse (piger og drenge måtte ikke være på hinandens værelser). Det viste sig så at han efter en halvtime jeg havde ventet udenfor hans vindue, at han var faldet i søvn hvilket fik mig til at gå tilbage til mit eget værelse.
  Det var først tidligt om morgen at han kom i tanke om det, hvor vi valgte at gøre det, dog var jeg meget træt og faldt faktisk halvt i søvn under samlejet.

  Så ja, det var min første gang. xD

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Blev taget lige i prutten som 13årig min allerførste gang. Vi vidste ikke bedre og troede at et hul var et hul. Oh well.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Jeg var 19 og det var min kæreste os det var Vores første gang . Det var hjemme ved ham og så sent aften med gammel dansk film i baggrunden :)så ingen hørte noget , vi havde vært sammen 6 måneder før vi var klar til det. Nu har vi vært sammen i 8 år og vi har en datter på 2 år sammen 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Min første gang var som 14 årig, men hvad jeg troede var min store kærlighed. Vi prøvede nogen gange, for ellers var jeg for stram, ellers var den bare ikke stiv nok 😂 – men det lykkes til sidst, men havde desværre den følelse med “var det bare det?” Og skuffelsen var enorm rest3n af tiden i forholdet…. Men fandt så en dreng senere hen i livet som fik mig til at indse at det var min x der var noget galt med 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg er 17 og stadig jomfru, har faktisk aldrig haft en kæreste…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chte

  Jeg var 14 første gang. Det var min første rigtige kæreste og jeg skulle overnatte ved ham. Så hans mor havde redt op inde i stuen til os. Vi havde været til noget byfest først, og jeg kendte hans vennekreds, hans eks var min bedste veninde. Så dem mødtes vi med der ovre. Da vi kom hjem og skulle sove, havde vi sex. Jeg græd, fordi det gjorde så ondt. Han tolkede det som noget helt andet, og mente jeg havde været ham utro til byfeste. (Selvom jeg gik med ham hele tiden). Han slog op midt i det hele. Jeg brød fuldstændig sammen. Han gik ind på sit værelse og jeg sad alene. Hans mor kom dog og trøstede mig. Dagen efter da jeg skulle hjem, med tog, fandt jeg ud af at jeg blødte.
  Pinlig tur hjem og nederen første gang 👎

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • anonym

  Min første gang var som 16 årig med en fyr jeg havde kendt i mange år som jeg var 100% tryg ved 🙂 Har altid sagt at jeg ville vente på den rette og det var/er han(vi er stadig sammen her 4 år efter) Vi puttede og hyggede og ja sp ville jeg gerne(vi var begge opstemte) og så ville knægten fandme ikke fordi han ikke havde gummi med(fornuftigt nok) men er du gal jeg blev skuffet og suremulede en del :p Ugen efter var vi hjemme ved ham hvor vi havde hvad vi skulle bruge og så gjorde han meget ud af at nusse omkring mig og spørge om jeg virkelig var klar og undervejs om jeg var okay 🙂 Det gjorde pisse naller men samtidig var det en fantastisk oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var 14 år. Jeg havde skrevet med ham her fyren, 15 år, som min ven havde introduceret mig for. Første gang vi nogensinde hang ud sammen (vi sov faktisk sammen) så havde vi sex. 2 gange. Min bedste veninde lå i værelset sammen med ham der havde introduceret min “samlejepartner” til mig. Fortryder det stadig ikke. Det har kun gjort mig mere selvsikker på mig selv.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jah

  Jeg mistede min som 16 årig med min kæreste, på dengang 15, han var 13 da han mistede sin, så han var lidt erfaren.
  Jeg blev forulempet da jeg var yngre, så der var en frygt der skulle overvindes før det var mulig for ham overhovedet kunne nusse mig på inderlåret uden jeg gik i panik.
  Men han var tålmodig og ventede på at jeg var klar, og det viste sig at være en god oplevelse, bortset da at han ikke var den mindste, så det gjorde lidt ondt de første par gange, skal jeg lige hilse og sige.
  Vi har nu været sammen i 2,5 år, hygger os som unge nu gør, og jeg har aldrig følt mig mere tryg.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Min første gang var der jeg var 15år med en jeg mødte på nettet. Det var oppe i en skov om aften 🙈😂 .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var 19 (jeg ventede på den rigtige) jeg var skide fuld og valgte at gå 12 km mit om natten sammen med min kæreste (vi var ikke kærester den gang) vi havde sex og jeg kan ikke huske noget som helst 😅 vi blev kæreste 1 uge efter det og vi har været sammen i 3 måneder nu og har planer om at gå samme tur igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Jeg var 19 (jeg ventede på den rigtige) jeg var skide fuld og valgte at gå 12 km mit om natten sammen med min kæreste (vi var ikke kærester den gang) vi havde sex og jeg kan ikke huske noget som helst 😅 vi blev kæreste 1 uge efter det og vi har været sammen i 3 måneder nu og har planer om at gå samme tur igen samme dato næste år (romantisk)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var 14 år første gang. Min daværende kæreste var 2 år ældre og havde prøvet det nogle gange før. Han pressede mig tit til at gøre det, men jeg følte mig ikke klar. Efter 3 mdrs forhold overgav jeg mig. Det startede egentlig godt nok ud. Men da han så skulle op i mig, kunne han knap nok få den op at stå. Han gik igang, og efter et par gange frem og tilbage, du ved, så røg hans p*k ud, og så fortsatte han bare, så han bollede faktisk mit lår, fordi han ikke havde lagt mærke til at den var røget ud, haha. Jeg tænkte bare: “WTF are you doing?” 😀😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg var 16 år min første gang og jeg er 18 nu. Det var på min efterskole i 10. klasse i et klasselokale med den ledeste fyr… Det var en hurtig og ikke gennemtænkt handling…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg har 14 og min kæreste var 15. Jeg var overhovedet ikke klar vi lå og kyssede, lige pludselig tog han mine bukser ned, tog kondon på og så var vi igang. Det gjorde ikke ondt heldigvis men for ikke det skal være løgn så bankede hans mor på døren og spurgte om vi ikke ville have og kage, det morsomste er at han rejste sig op, tog bukser på, åbnede døren og tog imod kagen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var 16 år (næsten 17) første gang, og det var med min kæreste (nu eks). Vi havde været sammen i næste 3 mdr, og inden vi fandt sammen var jeg faktisk kærester med en anden. Kan ikke helt huske optakten til det, men vi gik altså i gang og det var ikke ligefrem den bedste sex, da hans penis var en lille smule lille 😂. LIGE da han er kommet ligger jeg mig om på ryggen og kommer så til at sige: det var fandme godt at jeg ikke havde sex med min eks første gang, for den var fandme stor! Tror sku jeg ville flække der nede hvis jeg havde haft sex med XXXXX. ! Og så kigger han bare på mig og siger: det sagde du fandme ikke! 😂 Han rejser sig og vi snakkede ikke sammen resten af dagen. Det var rimelig flovt 😂😂😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg var 13 og han var 16. Vi startede kl 13.22 var færdige 13.46 og jeg sgu på arbejde i en chokoladebutik kl 14. Kan huske der var betty Boob på mine trusser – så var hverken klar eller noget andet!! Fortryder meget, men var så forelsket. Alle detaljer står stadig helt klart…desværre!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Charlotte

  Jeg var 13 og han var 16. Vi startede kl 13.22 var færdige 13.46 og jeg sgu på arbejde i en chokoladebutik kl 14. Kan huske der var betty Boob på mine trusser – så var hverken klar eller noget andet!! Fortryder meget, men var så forelsket. Alle detaljer står stadig helt klart…desværre!:(

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Havde sex første gang som 16-årig. Havde det med en fyr som ikke var min kæreste, vi var sådan set ‘bare’ venner. Vi er til en fest, og så bliver jeg rent ud sagt hammerlam, og så bliver man jo vildt kærlig, eller jeg gør i hvert fald. Jeg husker kun små glimt fra hyggestunden. Jeg aner ikke engang hvordan jeg kom op af de forskellige trapper, men jeg endte da i sengen, og så husker jeg ikke meget mere. Så ser jeg pludselig nogle stå og kigge, og så aner jeg ikke, hvor længe de evt. har stået og gloet på, og var sådan set også ligeglad, da jeg var så skide fuld. Fyren kan lige pludselig ikke finde kondomet, og senere finder hans venner det på værelset under sengen. Så jeg kunne vist ikke blive mere opdaget i min seksuelle debut 😀 Så pinligt, at møde vennerne efterfølgende, da jeg jo godt kunne huske meget lidt, og alligevel ikke rigtig forstod hvad der foregik, de vidste ligesom mere end mig om hvad der var foregået.
  Så min første sex oplevelse, er ikke noget jeg råber HURRA for.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonymt

  Min frivillige første gang var jeg 11 år, det var med en kæreste som jeg var vildt forelsket i, han var 14 på det tidspunkt og det var slet ikke akavet han havde prøvet før og ja ufrivilligt havde jeg også, det var meget sødt og vi lå bare og puttede og snakkede bagefter…
  Vi var sammen i nogle måneder efter og så gik den ikke mere, men venner er vi endnu 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anonym

  Jeg var 20år han var 19. Det var ikke hans første gang. Vi var til en fest og havde mødt hinanden den aften. Vi blev enig om at sove sammen. Vi lå og kyssede. Det ene tog det andet og vi var sammen. En meget akavet oplevelse. Hans bedsteven decideret væltede ovenpå os fordi han skulle hente sin sovepose (vi var ALLESAMMEN meget fulde). Og vi fuldendte det ikke fordi det gjorde ondt. Vi blev kærester efterfølgende og har været sammen i over 2 år og har skøn sex!!:)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joe

  Første gang du gav et blowjob?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • M

  Min første gang var med min nuværende kæreste, jeg var 15 og han 17. Det var en af de første dage vi skulle sove sammen, vi havde snakket lidt om det og “udforsket” hinanden, vi havde været sammen i ca 3 måneder. Det var vores begges første gang, det var lidt akavede og det gjorde lidt ondt.. Her omkring 4 år senere er vi stadig sammen og har fået trådt over det akavede stadie og har skøn sex🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • JS

  Jeg var et par måneder inde i mit 16’ende leve år. Vi havde kendt hinanden i et par måneder, og var begyndte at kysse og være tætte, når vi var sammen med hele vores fælles vennekreds.
  Jeg havde været til min veninde fødselsdag, og tog hjem til ham om natten. Vi så lidt serier, og så begyndte vi ellers at kysse og ligge meget tæt, haha. Jeg var den der tog intativ, og han var med på den. Vi startede stille og roligt. Han spurgte mig pludslig “Skal jeg hente et kondom?” – og det gjorde han så.
  Det gjorde kun ondt de første 3-5 minutter. Han var også jomfrue.

  Vi sås efterfølgende, og var tæt på at blive kærester, men blev det aldrig.
  Jeg fortryder ikke min første gang, eller hvem jeg var sammen med.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pas på når i får tatoveret jeres øjenbryn!!!!!