FÅ STØRRE LÆBER UDEN RESTYLANE! AMAZING!

KYLLING I KARRY MED PASTA, NEMT OG LÆKKERT.

Kylling-i-karry-med-pasta-0-a41cfe47-1a9a-413b-a509-bec6e58bec10Jeg ved at i elsker når jeg deler mine madopskrifter med jer, og i ved at jeg laver mad hver dag – en masse forskellige retter. Problemet er bare, at jeg glemmer at tage billeder af maden, step for step. Det er først når jeg sidder med maden i munden, at jeg tænker “DIN TORSK ANNA!”, for det er hver evig eneste gang, og det er ikke helt okay.

I går lagde jeg et billede op på snapchat, og der var der endnu engang mange som spurgte efter en opskrift… PIS! I did it again… Jeg har lånt billederne inde fra madplan.nu, som faktisk er en super god side, med en masse inspiration til aftensmad. Min opskrift er ikke helt den samme som deres, da jeg altid laver min egen.

INGREDIENSER: 
450 g. kyllingefilet
2 porror
1 broccoli
1 løg
1 fed hvidløg
Karrypulver
Hønsebouillon
Salt
Peber
Oregano
letmælk
1 pakke frisk pasta

GØRE MÅDE:

Skær porrer og løg i fine skiver og sted det på panden sammen med karry (efter behov). Derefter skærer i kyllingerne ud i strimler og tilsætter dem, hvor de lige bliver brunet af (tilsæt oregano, salt og peber). Når det er gjort, så hælder i mælk i, så det dækker omkring halvdelen, tilsæt hønsebouillon. Lad det simre i ca. 15-20 minutter på lavt blus.

Kog pastaen, og broccolien… Når det er færdigt hælder i både pasta og broccoli over til kødet, så rører det hele sammen, tilsæt gerne lidt mere mælk. Smag til, og voila! Nemt og lækkert.

Hvis man vil, så kan man også putte champignoner, peberfrugt eller andre lækre grønsager i retten.

Unavngivet

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FÅ STØRRE LÆBER UDEN RESTYLANE! AMAZING!