Stilet og feminint - rabatkode til MOCKBERG URE! <3

En kvinde som vælger at få et donorbarn er egoist?!

49b1202f6b544f29ab0e0b57fd737637_SædcelleiStock_00
Som jeg kan fornemme, så har der altid været en form for tabu når det kommer til donorbørn/donorbaby, men hvorfor det? Jeg lavede for et stykke tid siden et indlæg om kvinder som snyder mænd for at få en baby, læs det HER.
At snyde et andet menneske, med noget som er så stort, og noget som kan ændre ens liv fuldstændigt, er forkert i mine øjne, og top egoistisk. Nogle mennesker mener, at det er egoistisk at vælge at få et donorbarn, men ved i hvad? Jeg synes det er en fantastisk løsning, og på ingen måde egoistisk, tværtimod. Jeg har en veninde som har været åben omkring hendes rejse som hun snart skal igang med, hun ønsker en donorbaby, og det har jeg virkelig respekt for! Hun er 30, stoler ikke på mænd og ønsker en bror eller søster til hendes nuværende søn Lionel (som hun er alenemor til på fuldtid). Mette har fået rigtig mange grimme beskeder omkring dette, og det forstår jeg simpelthen ikke, derfor vælger jeg at lave dette indlæg, støtte op om hende og bryde tabuet.HER KOMMER METTE’S EGNE ORD:

Jeg har valgt at få en donor-baby, er det så forfærdeligt? NEJ det er den bedste beslutning jeg nogensinde har taget, ud over Lionel skulle til verden. Jeg vælger som jeg vælger, fordi jeg ikke har fundet manden i mit liv, alle mine forhold er endt i had og de har ødelagt mig, og jeg stoler ikke på fyre efter alt det jeg har været igennem.

Jeg er 30 år, og min søn Lionel bliver snart 4. Vi har altid været alene, og det har jeg det fint med, han stortrives og er en god dreng. Jeg er selv enebarn, og jeg har haft det skide godt, men jeg har altid manglede noget i mit liv – og det  har klart været en bror eller søster. Jeg har heldigvis haft min fars søskende, som jeg har brugt lidt som mine egne søskende. Lionel vil ikke engang have den mulighed, da jeg jo ingen “familie” søskende har. Jeg kunne også bare gå ud og have sex med en eller anden tilfældig fyr, og håbe på han kunne gøre mig gravid? Men selvfølgelig kunne jeg ikke finde på det, jeg har et hjerte og hjerne, og det er ikke engang noget som jeg har lyst til, bare tanken om de kvinder som gør det, puha. Jeg vil aldrig nogensinde kunne finde på at beholde et barn, hvor “faren” ikke ville være en del af det, det ville jeg hverken kunne byde ham eller mit kommende barn. Jeg vælger doner-baby fordi det er den rigtige mulighed for mig og Lionel, og fordi jeg ikke har lyst til en mand, men gerne vil have et barn mere. Det bliver  hårdt, men jeg er 100% sikker i mit valg. Jeg vil give Lionel muligheden for søskende kærlighed/had som jeg ikke fik. 

Jeg syntes det er frygteligt at det er sådan et tabu at få donor-børn. Jeg vælger at fortælle om det, fordi jeg ved der er så mange som er flove og bange for at tage beslutningen. Jeg har allerede modtaget MANGE beskeder fra usikre kvinder som ønsker det her ligeså højt som mig, så lad os sammen bryde tabu omkring donor-baby!  “

RESPEKT METTE! DU ER SÅ SEJ OG MODIG…

Hvis i har lyst, så kan i følge hendes rejse via. hendes Instagram, HER

11095115_1039759809405370_8759128164342507768_n (1)
OG RESPEKT TIL DE MÆND SOM GØR DET MULIGT <3

Unavngivet

4 kommentarer

 • Eva

  Donorbarn/børn er da en rigtig god ide. Og helt klart mere ansvarligt end, at gå ud og blive gravid med en tilfældig, som ikke ønsker at blive far, men som så bliver tvunget til det! Så nej Mette skal bestemt ikke skamme sig over, at hun vælger at gøre det sådan. Hun skal bare klø på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Fedt med dette emne. Jeg går selv med samme tanke, min datter bliver 4 år her til oktober og vil lige som mette også gerne give mit barn søskende. Er nød til at følge din rejse mette 🙂 alt mulig held og lykke her fra <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anja Beier

  Jeg synes det er så sejt at Mette vælger et donorbarn. Stod selv i samme situation for snart 5 år siden. Fik konstateret betændelse i min æggestok som gjorde den ikke producere æg, og fik afvide at ville jeg have min egen var det nu. Jeg boede med en kammerat på daværende tidspunkt, og vi var lidt små forelsket i hinanden. havde han ikke tilbudt at lave et barn på mig (lyder mærkeligt/klamt) så var det helt sikkert også blevet en donorbaby. Vi fandt kærlighed og har idag to dejlige drenge sammen.
  Mette sender dig det største knus herfra, og glæder mig til at følge din rejse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lotte

  Læs Nordjyske-avisen fra i går Søndag d. 25. september. Deri er en virkelig god artikel om en enlig kvinde, under Børne-sektionen, der får donorbørn (Hun får faktisk tvillinger), hendes tanker og overvejelser. Super rørende og smuk artikel!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Stilet og feminint - rabatkode til MOCKBERG URE! <3