Jeg har fået konstateret stress..

Søren og jeg er KUN venner!

14469417_1184048068335560_1050524615_nOkaaaaaay, wow… Det indlæg jeg lavede i går om Søren gik da helt amok, og nogle folk har måske misforstået det? I hvert fald medierne (læs indlægget, her).

Indlægget blev lavet for at sætte fokus på Sørens liv som veganer, og for at sætte fokus på emnet. Jeg valgte at dele det på bloggen, fordi det ville være et frisk pust, og fordi at jeg blev nysgerrig og inspireret af Søren. Jeg kan ikke helt forstå hvorfor indlægget for nogle er blevet misforstået, når der egentlig var et budskab med det, og jeg synes at det blev gjort klart i indlægget at vi blot er to mennesker som hygger os i hinandens selskab.

Søren og jeg er venner, og mere er der ikke i det – bare så vi lige har det på det rene. Til jer som “kender” mig, så ved i da også udmærket godt, at hvis jeg havde en flirt, så havde jeg nævnt det på bloggen, dog ikke vist jer hvem personen ville være, da det er privat for mig.

Anyways… Det var bare lige det, så der ikke bliver lavet flere konklusioner osv… Forsat god dag <3
Unavngivet

2 kommentarer

  • Maria

    Jeg kan godt forstå, hvis folk nemt misforstår dig nogle gange.. Du har mange unge følgere, som måske ikke er helt med på hvad du fx mener med et hashtag som #date-night. Det kan altså godt misforstås og tydes på flere måder 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria

    Det sjovt som folk tror du er kærester med en hver gang der ryger et billede op med en fyr

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg har fået konstateret stress..