Søren og jeg er KUN venner!

Nyt hår… IGEN IGEN! (Derfor er jeg afhængig)

_MG_8219Jeg elsker at gå til frisør, i hvert fald hos min gode frisør Heidi Skjold! De sidste to år har jeg haft en del forskellige hårfarver, men uden at mit hår har taget skade, netop fordi at hun er så god og påpasselig, plus hun bruger en masse plejende produkter. Jeg er afhængig af at der skal ske nye ting hele tiden, specielt når det kommer til hår, da jeg efter forholdsvis kort tid trænger til en forandring, så jeg kan få den der “FUCK JEG ER LÆKKER” følelse! It’s the best..

Jeg har skrevet om Skjold’s hair & tan før, men bliver nødt til at gøre det igen, for jeg er så tilfreds… endnu engang! I freaking fucking love it.. Udover hår fik jeg også spraytan i dag, yay…. TAN!

Heidi er seriøst verdens sødeste og bedste frisør jeg nogensinde har været ved, det snakkede jeg også med hende om i dag – der har aldrig været en skuffelse når jeg er gået derfra, det har altid været med et smil på læben.

Heidi har mange kunder, som også altid går derfra med et smil på læben, ligesom jeg. Hun er en travl dame, da hun er meget eftertragtet, så hvis i skal booke en tid, så gør det i forholdsvis god tid, hun kan virkelig anbefales!

SKJOLDS HAIR & TAN- HER

_MG_8187_MG_8191_MG_8213
Unavngivet

3 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Søren og jeg er KUN venner!