Nyt hår... IGEN IGEN! (Derfor er jeg afhængig)

10 ting som jeg ikke forstår!!

_MG_8206
1. Jeg forstår ikke hvorfor folk bruger udtrykket “det er så nemt som at stjæle slik fra et barn”, dem som har opfundet dette ordsprog har tydeligvis ikke børn, for det er IKKE nemt at stjæle slik fra et barn, de bliver hysteriske og umulige – so drop it.

2. Jeg forstår ikke hvorfor folk synes det er grimt når jeg siger “hva” i næsten hver sætning, det lyder jo super najs. Det kan fx være “Er det ikke rigtigt, hva?” – “Skal vi ikke købe 10 shots, hva?”…. Tyg på den, det lyder sejt.

3. Jeg forstår ikke forskellen på “op af bakke” og “ned af bakke”, det ordsprog er underligt. Ja en bakke er hård, hvis det er i den forstand… Men op af bakke lyder sådan… YAAAAY! Det hele spiller…

4. Jeg forstår ikke hvorfor folk ikke kan forstå at jeg ikke kan finde ud af HØJRE OG VENSTRE… Jeg har brugt 24 år på at lære det og kan stadig ikke, så uanset hvor meget i prøver, så kommer det aldrig til at ske, det er umuligt for mig – måske fordi jeg er højre og venstrehåndet?

5. Jeg forstår ikke hvorfor jeg altid bliver så fuld når jeg drikker, ej det er løgn… Det er fordi jeg ikke har den der stop-knap, burde snart lære at stoppe mens legen er god – men hey, har det altid sjovt.

6. Jeg forstår ikke hvorfor nogle bloggere tror at de er så meget bedre end andre, dem er der dælme mange af… Kom ned fra hesten sweeties…

7. Jeg forstår ikke hvorfor folk skal være så hårde ved hinanden på de sociale medier, nogle mennesker er så modbydelige, dømmer og håner andre mennesker.. Da jeg skrev om Søren her den anden dag (her), blev vi begge to høvlet en smule, hist pist, her og der.. Men MX skrev også en masse vås som ikke passede, vi har bare hygget, og mere er/har der ikke været i det.

8. Jeg forstår ikke hvorfor folk tror at jeg har en ny kæreste hver gang jeg lægger et billede op af en fyr, for som i ved, så har jeg rigtig mange drenge-venner da de er meget federe at hænge ud med end tøser… (Sorry girl’s i er altså også søde).

9. Jeg forstår ikke hvorfor kvinder tænder på mænd som er kold som jordbær is, hvorfor ikke bare finde en som vil en det bedste, og behandler en ordentligt? (JEG ER EN AF DE KVINDER!)

10. Jeg forstår ikke hvorfor Aarhus er igang med den dersens letbane, efter min mening er det spild af penge, og det er hverken til at komme fra eller til – intet plads, det er blevet så trængt.

Unavngivet

3 kommentarer

 • Rebekka

  Nr.3 er så rigtig!! Bliver altid så forvirret og folk synes jeg er sygt dum haha

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Husk højre og venstre på:
  Venstre: vindue
  Højre: handskerum 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Odense er igang med den samme ånsvage letbane, og byen er fyldt med vejarbejde alle steder.. totalt kaos 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt hår... IGEN IGEN! (Derfor er jeg afhængig)