10 ting som jeg ikke forstår!!

12 sprøde spørgsmål til GEGGO, og lidt om vores forhold!

lGeggo har været så sød at svare på 12 sprøde spørgsmål, det tog hende kun 10 dage, eller kun… Det er faktisk ret godt klaret når det er Gegz vi snakker om. Der er ofte nogle som har spurgt ind til mit og Geggo’s forhold, da vi før i tiden sås en del, men tingene ændre sig når man bliver mor, og specielt når man bor så langt fra hinanden, dog ved vi at vi altid har hinanden, så det er dejligt – har før lavet et indlæg om vores venskab, læs det her. Vi lærte hinanden at kende igennem et ton cash, vi var seriøst gø og gokke, uden hende derinde havde det været et rent helvede, vi fandt altid på noget sjovt at lave, mens de andre bare stenene. Derudover lavede vi meget ballade derinde når der ikke var kamera på, ha ha…

1
: Hvordan ville dine venner beskrive dig?
oh dear Lord, det ved jeg da ikke, spørg dig selv? 😀 Hmm, lad mig sige det sådan, jeg er nok hende de ville ringe til hvis de stod med en pistol for panden og blev bedt om at ringe til én der med garanti ikke ville tage telefonen. Jeg tror også de ville beskrive mig som en loyal og sød veninde, der altid er der for dem og som altid hjælper hvor jeg kan.

2: Hvordan vil du beskrive dig selv?
Jeg er ambitiøs, og har altid været det. Jeg har et stort hjerte, indimellem for stort, når jeg feks kaster mig ud i ting for at redde dyr eller mennesker og brænder nallerne selv. Jeg vil også mene jeg er (ikke lynende – men lidt) intelligent.

3: Hvem var den sidste du snakkede i telefonen med, og hvad gik samtalen ud på?
Det var hende vi skal overtage vores nye hus fra, der ville fortælle os hvornår vi får nøgler 😀
(A: Stort tillykke forresten, det bliver så lækkert for jer!)

4: Hvis du skulle flytte et andet sted hen, hvor skulle det så være og hvorfor?
Jamen det skal jeg. Og det skulle være i hus længere ude på Amager – fordi Alba skal have en have hun kan rende i bar mås i til sommer, og hundene skal have en have de kan snuse rundt i, og få lov at være hunde.

5: Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle de 3 ting så være?
Her er man altid så nederen ikk. Så siger man sådan noget røvsygt som “mit barn, en tandbørste og en culottesteg”. Men du skriver jo “ting” – så her må jeg sige: en hængekøje (ret vigtigt hvis jeg skal være strandet på en øde ø), olie så jeg i det mindste får en nice tan mens jeg er der (fuck sult og kedsomhed, så længe jeg er brun ikk) ooooog… Hmmm… Æh… En høne. Så kunne den lægge æg til mig, og bum – nærmest brunch everyday.
(A: Den med hønen var god, den nupper jeg hvis jeg en dag får spørgsmål, og hvis jeg en dag ender på en øde ø)

6: Hvis du vandt i lotto (den store gevinst), hvad ville du så bruge pengene på?
En ny bil. Nej to. To nye biler. Og et hus i Spanien mig og min familie kunne bruge som sommerhus. Og måske et privatfly. Ja. Benplads forever.

7: Hvad er dit mest pinlige barndomsminde?
jeg har ikke nogen. Jeg blev aldrig flov som lille. Jeg var sådan et mærkeligt barn.

8: Hvad ville du spise hvis det var dit sidste måltid?
karry-suppe med chili cheddar brød, en jordbær-milkshake, jordskokkesuppe, og en liter af min egen hjemmelavede flødesovs med ovnbagte kartofler. Og chokoladekage. Min egen tunge kage, med hindbær coulis.

9Hvad gør dig allermest bange?
tanken om der skulle ske min datter noget. Det er det allerværste der kunne ske i mit liv. Bare jeg skriver det her får jeg helt ondt i maven. Hun er det mest dyrebare jeg nogensinde har haft.
(A: OH… I KNOW THE FEELING!)

10: Har du nogle dårlige vaner?
Haha, oh yes. Jeg har tendens til at bruge de samme udtryk så folk omkring mig er ved at blive sindssyge. Feks “same same but different” “arhhhh og så igen…” Og “kan du følge mig?” Og så har jeg tendens til at snerre af min kæreste når jeg føler mig stresset – også når det ikke er hans skyld. Han tager det heldigvis pænt, og minder mig bare lige om at jeg er uretfærdig. Han er guld værd.

11: Hvor ser du dig selv om 10 år?
Om 10 år har jeg forhåbentlig åbnet flere “La’ Lotus” saloner rundt i Danmark, og har et lækkert sommerhus i Spanien, to børn mere og er gift med Cengiz.

12: hvis du skulle være et dyr, hvilket dyr ville du så gerne være?
haha hader det spørgsmål, kan aldrig svare på det! 😂 Øhhhhmmm… Okay så tager jeg en gris. Og så kan du jo selv tænke lidt over hvorfor.
(A: Jeg ved godt hvorfor, ha ha!)

13626980_1766498883634337_5652696550870214119_n
SMUK LILLE FAMILIE! <3 Alba er så lækker… www.geggosverden.dk 
Unavngivet

4 kommentarer

 • Simone

  Jeg tror du skal læse spørgsmål 1 igen Anna 😀
  Konflikten er nemlig, at man overlever hvis personen man ringer til, IKKE tager telefonen.

  Hyggeligt indslag! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stinna

  Med hensyn til grisen, tror jeg de fleste mennesker vil vælge den med udsigten til ,at få orgasme i 30 min 😛
  God søndag til dig Anna(:

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Ja det, og så også på grund af noget andet 😀 he he.

   Mange tak, også god søndag til dig!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I’m more than happy to discover this web site.
  I want to to thank you for your time for this particularly wonderful
  read!! I definitely enjoyed every part of it and I have you bookmarked to see new information on
  your blog.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting som jeg ikke forstår!!