BLETEST, MIN MENING OM LIBERO - PLUS KONKURRENCE!

MAROKKO…Jeg er bange for at blive kidnappet, voldtaget eller ædt.

IMG_8305Jeg lagde et IG post (eller hvad man kalder det), eller ej nej… lad os sige et billede, for det var det jo. Jeg smækkede et billede op på min IG profil (_annadue), hvor jeg spurgte om Marokko var NO GO eller GO!?

De fleste skrev go, eller det gjorde de alle faktisk, men mange folk i min omgangskreds har sagt NO GO, derfor vil jeg også gerne forhøre mig her på bloggen, for bare tanken om Marokko, gør at jeg er ved at skide en kamel – seriøst, det mener jeg. Det er muslimer dernede, som er meget religiøse, og man må ikke gå i lårkort, ryge på gaden, drikke og ja, man må ikke gøre de ting som man må gøre i Danmark. Deres land – deres regler? Men sker der noget hvis man nu tænder en cigaret eller lignende?

Jeg er bange for at blive kidnappet, for jeg har hørt, at det er sket op til flere gange – derudover er jeg bange for voldtægt, slagsmål og hvad de nu ellers kan finde på, for de kan vidst ikke lide danskere, drt stod i hvert fald på Google (og ja, jeg er en af de typer som altid googler, og altid får nøjer på) Er jeg for dømmende? Det er bare det jeg har hørt, og det er klart at jeg tager det til mig, for jeg er altså ikke klar til at dø endnu, fucking ikke klar. Hmmm… Der er også hajer dernede, fåååååk… og så er der PIRATER! Damn… Jeg skal dælme ikke ud og sejle, er du sindssyg… Det tør jeg virkelig ikke, men heldigvis har jeg Malene som hader at sejle, så vi bliver på land! Som i nok kan fornemme, så er jeg ret nervøs og ved ikke en ski’ om landet,men noget ret betryggende er selvfølgelig at vi er mellem 12-20 bloggere som skal derned sammen, så man har en masse at læne sig op ad, og så bliver jeg ikke kidnappet alene hvis det skulle ske (ej spøg til side… som slet ikke var sjov, sorry), men det er betryggende.

Der er mange bloggere som har været dernede før, og de taler godt om det, så når de siger det er godt, så er det vel godt? Min mor og far var dernede for mange år siden og oplevede noget ret forfærdeligt, så hun siger no-go, og det samme gør Martins mormor som også kun har hørt dårlige ting, damn… Den er svær! Men…. Jeg har besluttet mig at tage afsted, eller næsten.. EJ….JEG GØR DET! Hvis de tør, så tør jeg også.. Vi skal være afsted i 4 dage, og det skal nok blive super awesome.. Vi rejser i slutningen af november, hvor vi skal ud og have en masse på opleveren.

Men nu er spørgsmålet… Har nogle af jer været der? Hvad lavede i? Hvordan var oplevelsen? Er det go eller no go?
OG…. Hvilket tøj gik i i? For jeg vil altså gerne gå i shorts og t-shirt…

Unavngivet

22 kommentarer

 • Anita

  Hej Anna
  Når du går i korte t-shirt og shorts skal du forvente de kigger rigtig meget på en man får både blikke fra mænd og kvinder alle er meget påklædte dernede så det er underligt for dem og man får ikke ro, så pas på hvad du tager på
  Og kom ikke i nærheden af ders moskeer de går amok hvis bare du står 100m derfra

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Marokko er ikke et land med specielt mange problemer. Det er et land som har været under udvikling i forhold til mange andre lande, så mener ikke du burde være nervøs!
  Har hørt om lækre turiststeder i Marokko, min papmor er derfra og vi har besøgt hendes familie nogle gange og det er et dejligt folkefærd (af hvad jeg har mødt), håber du finder ud af det og god tur hvis du kommer der til! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cecilie

  Jeg har selv været i Marokko 2 gange, og der har det ikke været anderledes end andre muslimske lande, som når jeg fx har været i Tyrkiet eller Egypten. Der er på ingen måder sket noget ved, at jeg har haft en kort nederdel på eller korte shorts. Det er et turist land, så de er selvfølgelig vant til turister, som ikke er muslimer. 🙂 Det er et spændende og skønt land med en nice kultur!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hannah Mourhrib

  Jeg er selv for Marokko og Marokko er et smuk land. Du kan godt gå i short men folk vil tænke du er ikke her fra der mange piger derned som også går flasher mave og ben, du må gerne ryge på gaden uden der sker noget for der er så mange marokkaner der ryger smøger vandpibe og el smøg. Befolkning er rigtigt søde derned men hvis du tag til Marrakech som er en turist by så er der en masse diskuterer der åben især om sommerne altså du bliver ikke voldtaget eller kidnappet i Marokko altså men byerne er meget forskelig der kommer an på hvor hen du vil i Marokko 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Viola

  Mine forældre skal derned om ca. 14 dage, ang. det med kidnapning og voldtægter så tror jeg måske det er i de skumle områder og jeg vil måske holde mig til det de siger om hvad tøj man skal gå i. Men som sagt så afhænger det nok af de områder man befinder sig i… Mine forældre skal besøge Rabat, Marrakesh, Casablanca og Meknes.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise

  Hej Anna!

  Jeg har lige været på studietur til Marokko.. det er med blandede oplevelser! Dog vil jeg sige at hvis du holder dig til den nye bydel, er der ingen problemer! Men derimod hvis du kommer i den gamle som er et slumkvarter hvor de virkelig er nærgående, skal man helst følge deres regler 😅

  Kommer man ud i de små byer er det sindssygt vigtigt, da det er der de er mest religiøse.. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofia

  Du skriver at du ikke ved “en ski'” om landet, hvordan kan du så være så dømmende, når det kommer til de mennesker der bor i landet?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • trine

  Jeg er ked af du har den opfattelse . Det du har læst er heldigvis forkert .
  Jeg er gift med en marrokansk mand og jeg har været i Marokko mange gange og jeg elsker det . Det er et meget smuk land. Anderledes ja ,.Men smuk og hyggeligt .
  Det kommer lidt an på hvor du er i Marokko . Er du i de store byer , er det meget turist område og er du i de små byer , kan forskellen bedre mærkes .
  I november er der ikke specielt varmt i Marokko , men ellers hedder det tøj over skulder og knæ og måske ikke for udfordrende . Og så skal man ikke være alene , og slet ikke om aften , men ellers er det et godt sted at være . Folk er søde og hjælpsomme , landet er super smukt, og kulturen med medinaen og alle de markeder er helt perfekt . Glæd du dig bare til at skulle afsted . Det kommer du ikke til at fortryde .
  God tur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Samantha

  Hej Anna marokko er et pisse fedt sted agadir er et godt sted og du kan sagens ryge en smøg på gaden og da jeg var der nede var der folk der gik i lårkort . Self kigger folk på en men de er så søde og mange respektere en . Det er et smukt sted

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Silke

  Jeg var dernede sidste år hvor min familie og jeg ged på dromedarer og besteg Atlasbjergene.Vi var i Marrakech samme tid som det var ramadan. Vi fik nogle gange lidt små skældud af nogle gamle berbere for at spise i dagstimerne men ellers var det intet. Det var så dejligt og et rigtig hyggeligt folkefærd. Og i min familie er det både korte kjoler, rygning og en tur i byen og ikke en eneste gang blev det kommenteret fra dem dernede. Oplevet heller ikke på noget tidspunkt at nogen mænd kom for tæt på mig. Dog skal man passe på med når de vil lede dig med af små veje osv for som i alle lande så er der dumme mennesker
  Har kun en ting at sige. DO IT!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Er det bare mig eller blander du religion med din forkert opfattelse af landet ? Har lige læst dit indlæg flere gange og synes du lyder meget dømmende. Hvorfor besøge et land når du ikke kender til den og er så bange for befolkningen ?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Jeg synes dit opslag er frastødende. Bare fordi der bor muslimer, betyder det jo ikke, at du bliver udsat for noget negativt (det kan godt være at det ikke var det du mente, men så formuler dig anderledes). Du siger selv, at der skal mange andre med? Og når det er en form for event, så tror jeg ikke der sker noget. Jeg er af den opfattelse, at har man en negativ indstilling til nye kulturer, så får du en negativ oplevelse.
  Anita skrev noget med, at man ikke skulle nærme sig deres moskeer.. og det er der en helt reel grund til. I Islam må kvinderne ikke komme ind i moskeerne, så derfor må kvindelige udlændige selvfølgelig heller ikke.
  At man ikke skal gå i lårkort, ryge på åben gade eller drikke? Det er bare sådan deres kultur er. Så må man sgu gøre op med, om man er så tilpasningsdygtig eller ej.
  Du ved ikke en skid om landet? Men du er virkelig dømmende. Desværre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sarah

   Hej Rikke kunne ikke være mere enig, men du siger at muslimske kvinder ikke må gå i moske ? Fordi det passer menig overhoved ikke. Alle er velkomne i moskeer uanset religion, men man skal blot være tildækket, dvs man må ikke have afslørende tøj på og hellere ikke kort nederdel, shorts, ærmløse tshirt osv . Er selv muslim og går i moske mindst en gang om ugen og er kvinde :-). Du skulle bare vide at alle er velkomne uanset køn eller religion

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maj Jeppesen

  Jeg var i Marokko i foråret og oplevede hverken at blive kidnappet, bestjålet eller voldtaget 😉 Det Marokkanske folk er et venligt folkefærd. Skal i til Marrakech og besøge deres souk kan det dog anbefales at holde et ekstra øje på pengepungen, da der – som i alle andre store byer – er tyve der muligvis vil forsøge at snuppe den fra dig 🙂
  Derudover vil jeg også anbefale at klæde dig efter at det er et meget troende land du befærder dig i. Ellers vil du få tilsendt mange blikke af både mænd og kvinder 🙂 Og opholder i jer i nærheden af Andelsbjergene, er disse helt klart et besøg værd! For 1000kr havde vi privat chaffør, guide op til et af bjergenes vandfald og 3 retters menu med i prisen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ando

  First World problems much? Du lader da bare være med at rejse til Marokko, hvis du er bange for ‘hvad de nu kan finde på’, problem = løst. Seriøst, de fleste bloggerindlæg og bloggere opererer på et plan, der er meget lig en strikkepind i hjernen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • annadue

   Din mening, ikke min – Jeg tager afsted, da jeg efter indlægget kun har hørt gode ting, ERGO indlægget gav pote, og jeg fik det ud af det som jeg håbede, nemlig et GO.

   tsssssk…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Minna

  Jeg har hus og lejlighed i Marokko, har været der +20 gange og jeg elsker det .. Har aldrig oplevet nogle af de slemme ting du skriver, udover at fe prøver på at sælge ting til 40x prisen fordi jeg er dansk.. Håber du fik en god oplevelse i Marokko!😚

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hiba

  Hej jeg kommer fra Marokko man må godt drikke og man må godt ryge og der er også diskoteker du må gøre alle disse ting men hvis man kommer fra Marokko og man er muslim så må man ikke ellers må du gøre at det du vil der er vodka så du må godt drikke og hvis du ville gå med top eller noget andet så må du også gøre det .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej jeg kommer fra Marokko man må godt drikke og man må godt ryge og der er også diskoteker du må gøre alle disse ting men hvis man kommer fra Marokko og man er muslim så må man ikke ellers må du gøre at det du vil der er vodka så du må godt drikke og hvis du ville gå med top eller noget andet så må du også gøre det .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sara

  Hej jeg kommer fra Marokko man må godt drikke og man må godt ryge og der er også diskoteker du må gøre alle disse ting men hvis man kommer fra Marokko og man er muslim så må man ikke ellers må du gøre at det du vil der er vodka så du må godt drikke og hvis du ville gå med top eller noget andet så må du også gøre det .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malena

  Hej, jeg er en Big Is Beautiful kvinde, og jeg er ikke blevet voldtaget i Marokko. Selv om muslimer godt kan lide store kvinder, er jeg heller ikke blevet forsøgt kannibaliseret. Det er godt nyt til dig – for du er så tynd, og lidt dum. Så en marokkaner kunne nemt spise dig, men han ville ikke blive mæt. Muslimske mænd er frække, de er helt vildt behårede

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLETEST, MIN MENING OM LIBERO - PLUS KONKURRENCE!